Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

Gość DArth VEjder
a co tu mądrego powiedzieć:) Napić się nie mogę, narzekać za bardzo nie lubię bo i co to daje:)?

Gość DArth VEjder
o mojej byłej żonie:)? to niezbyt ciekawy temat:)

Byłam na tej kawie. Ale dalej taka sama głupia jestem , jak byłam wcześniej... i nie wiem, co mam o tym wszystkim myśleć... więc zamiast myśleć, otworzę sobie następne:D

DArth VEjder - ja mogę sobie z Tobą chętnie ponarzekać na mojego byłego męża, jak ci to w czymś pomoże:D

Gość DArth VEjder
pewnie temat rzeka co? ja się w sumie cieszę że jest tak a nie inaczej bo ile czasu można utrzymywać fikcję...

Gość DArth VEjder
opuszczę Was na momencik bo muszę zejść po papierosy mam nadzieję ze będziecie za jakieś 10 minut:)

miałam jedno, ale kupiłam cztery. Teraz mam trzy pełne i jedno otwarte. i jedną pustą puszkę. A teraz odpowiedz: ile lat ma motorniczy?:D

umówiłam się z moim exem na spacer.... do końca nie byłam przekonana czy tego chce... ale poszłam z duszą na ramieniu... a tym bardziej po tym jego wcześniejszym opisie na gg... to juz wogóle nie wiedziałam co robić!!! poryczałam się przy nim... nie dotrzymałam danej sobie obietnicy, że nie będę przy nim nigdy płakała... jemu też po tym naszym rozstaniu ciężko... rozmawialiśmy o nas, o tym co się działo, przytulił mnie!!!! a potem przyszliśmy do mnie... wypiliśmy po piwku, i gdyby nie to, że co chwile powtarzałam sobie, że nie mogę to nie wiem jakby się to wspólne leżenie skończyło!!! pocałowaliśmy sie jak mnie przytulił to wszystko wróciło, jak mi z nim było dobrze... co trochę powtarzałam mu, że ma nie ruszać, bo to nie jego... są dwa wyjścia, albo do siebie wrócimy, albo nie... i KUŹWA nie wiem co robić !!!!

Gość DArth VEjder
hej jestem:) ALe kolejka w sklepie:)

Gość DArth VEjder
straciłem coś ważnego:)?

Gość DArth VEjder
następnym razem ok:)?

kocham, ale się boję... w zeszłym roku się rozstaliśmy, zeszliśmy i znowu po roku to samo?? boję sie, że znowu tak będzie!!! że znowu się rozstaniemy, 3 raz już chyba tego nie zniose... mimo wszystko z nim było mi dobrze... ale to byłoby niezgodne z moim postanowieniem nie wiem czy słuchać serca czy rozumu czy powiedzieć mu, że kocham? masakra

Gość DArth VEjder
tylko tu - jeśli mogę coś powiedzieć to nie można kierować się samą miłością... trzeba również rozumem...