Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

niunia - też dzięki :) ale moje "właściwe" męskie ramiona też są daleko ode mnie :( już miesiąc są tak daleko, cholera, no... RozkojaŻona - a ja mam u nóg bordo kwiatuszki i srebrne ciapki:) też muszę coś wymyślić:)

ja mam swoje długie ;-) ale żeby nie przechwalić... mam taką koleżankę, strasznie zazdrosną o pazurki, jak spojrzy i pochwali że ładne, to minimum 2 złamane w ciągu kilku godzin... podobno ładne paznokcie przyciągają facetów ;-)

Kurcze nie lubie z cytryna, wiec nie mam :D Moj facet bardzo lubi zadbane dlonie. Lubi tipsy,ale ja nie robie tego dla niego. Ja tez lubie zadbane dlonie. Bo dlonie to wizytowka kobiety.

RozkojaŻona - ja też nigdy nie lubiłam z cytryną, polubiłam jakoś od niedawna, ale ciągle zapominam kupić :D Mnie się zawsze podobały długie pazury, tylko moje się do tego nie nadawały, więc za wynalazek tipsów powinnam ustanowić własną nagrodę :D

Czy ktoras z was dostala cos takiego na n\k?? niemiecka agencja mody Peck&Turgawite szuka nowych twarzy fotomodelki , fotomodele mile widziane osoby początkujące lub bez dośw Przyslali mi zaproszenie. Ale to jakas lipa bo szukalam ich w necie i nic niema.

Gość amanda dewa
czy to toik o piciu ? bo ja piję codziennie wieczorem

heh, też nic na nk nie dostałam... ale ja to mało fotogeniczna jestem :/ hmm chyba sobie zrobie opis na gg "facet potrzebny od zaraz "

RozkojaŻona - mój podpis już masz :D a nawet dwa, bo obydwoma ręcoma się podpiszę :D

Tylko tu - na plecach sobie raczej zrób :D na gg to nie wiem, czy kogoś konkretnego trafisz :) marzenna - cześć :)

dostałam buziaka:) RŻ nie pamiętam Cię

a ja piję wódkę z sokiem bananowym a w jakim jesteście wieku ? bo jak będziecie w moim to zostaję :-D