Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

poszukaj wypożyczalni sukien balowych :) u mnie jest taka wypożyczalnia, wybór ogromny i różne fasony zamówiłam córce na wesele 2 szt. i koszt tez nie duży, bo za dwie 100 zł

jak to nie potrafisz?? każdy potrafi :) a jeśli jest naprawde źle, to weż szybki kurs u koleżanek :)

ja też nie umiem tańczyć :) ale jakoś mi to nie przeszkadza w całkiem niezłym balowaniu :) jak drętwe towarzystwo, to czekam, aż coś wypiją, żeby nie zwracali uwagi, a jak w porządku, to pijemy po równo i też szafa gra :D:D:D

Tylko tu - mam pytanie specjalnie dla Twojej intuicji. Zapomniałam usunąć spacji z linka, który podałaś i otwarła mi się inna strona, a na niej K.A.S.A :) Więc wlazłam dalej. I zgadnij, jaki teledysk pierwszy mi wpadł w oko? :D

idę spać, bo funkcja ziewanie mi się załączyła, a poza tym jutro znowu zajęcia... i jutro posiedze długo, żeby skończyć z tym "powietrzem" mam nadzieję, że nic więcej do tego nie dojdzie... miłych i słodkich snów

całe szczęście miałam dwie starsze siostry i one zadbały o to, żebym nie pogubiła butów na parkiecie :D tak więc jakoś sobie radzę :D

czyżby ta piosenka do której podałam kiedyś linka?? takim zwykłym przypadkiem?? ponoć przypadek jest najlepszym detektywem

Tylko tu - tak, kochana... to dokładnie ta piosenka... ta o mnie... Dzięki :) I życzę Ci kolorowych snów - niekoniecznie ze mną w roli głównej :D:D:D

heh, może znowu mi się przyśni jak chciałam do Ciebie smsa napisać a nigdzie nie mogłam znaleźć numeru... tylko nie pamiętam dokładnie co chciałam Ci wtedy powiedzieć.... dobranoc i do jutra

Ja też uciekam do wyrka. :) Jutro tu będę, za to w sobote.... ach... o sobocie opowiem w niedzielę :D:D:D:D Buziaki 👄👄

RozkojaŻona - Tobie też 👄 na dobranoc :) Idę. Bo mnie rozmarzyła piosenka. I ten sms. Mam to przed oczami i nie chcę tego stracić :) Dobranoc :)

pije dziś... powodów duuużo... idę sie pochlastać... szarym mydłem, albo krakersami....

raczej miałam na myśli jakieś picie, ale nigdy nic nie wiadomo... chlastanie się też chyba przyjemniejsze jest w towarzystwie... :D:D:D

nie wiem czy przyjemniejsze... jeszcze nie próbowałam :D:D:D:D:D kurna, miała być u nas wichura, a tu cisza... a ja nawet auto do garażu wstawiłam, co mi się raczej nie zdarza :D

ja poleciałam specjalnie pranie pozbierać, a potem doczytałam, że ta wichura to nie u mnie... ale przynajmniej nie wisi... :D:D:D ja też nie próbowałam się nigdy chlastać - ani samotnie, ani w towarzystwie... nawet kiedyś miałam lekki zamiar, ale zapomniałam, bo miałam tyle innych zajęć... :D:D:D

chciałam się kiedyś chlastać, ale później stwierdziłam , że będę miała blizny, więc rozsądek wziął górę :D:D:D:D:D a później wyrosłam :D:D:D:D:D kończy mi się piwo :( to jest gorsze niż wojna 😭

a ja myślałam, że się już pochlastałaś, bo Cię tak długo nie było... i zaczęłam się zastanawiać, czy wolałabyś wieniec z mleczy czy ze stokrotek, bo tylko tyle mam w ogródku... ewentualnie jeżyna bezkolcowa... :D:D:D:D:D kończy Ci się piwo? zadzwoń do koleżanki ;)

koleżanka już spi :/ dzieciaki ją wykończyły, ale zawsze mogę zadzwonić do kolegi :D:D:D:D

hm... możliwe, że to by było nawet lepsze rozwiązanie... ;) :D:D:D

ej, ej, co tu się dzieje??? człowieka chwile nie ma i takie rzeczy czytać musi!!! ja padam i mam już dość tego głupiego powietrza, to jest gorze niż odpady!!!! a poza tym to jestem happy, bo nadal będę mieszkać tu gdzie mieszkam :) i znowu z chłopakami w segmencie :P

kurwa mam takiego doła,że szok..... znów zrobiłam coś czego robić nie powinnam....... idę na spacer.... jest wiatr, może mnie poniesie gdzieś daleko......

Tylko tu- 👄 Rozumiem, że to, że z chłopakami to największy powód do radości? ;) :P :D:D:D coś mnie dzisiaj na "minki" zbiera, od rana różne robię, zamiast coś rozsądnego powiedzieć... :classic_cool:

ta ma dosyć powietrza, ta się chlasta i idzie na powietrze... faktycznie, co tu się porobiło... :D:D:D RozkojaŻona - rozumiem Cię, bo całkiem niedawno miałam to samo i Ty mnie wtedy pocieszałaś. U mnie się wyjaśniło i jest ok. To i u Ciebie będzie :) Tako rzecze kalambaka :D

RozkojaŻona!! przywołuje Cię do porządku!!! tak być nie może!!! nic nie kombinuj, bo niestety mamy za daleko, żeby iść Cie szukać jak się zgubisz!!! a poza tym wcale głupia nie jesteś!!! a głupoty to chwilowe słabości mam nadzieję, że się na mnie nie pogniewasz za te słowa

Gość Pijacy Polacy...
Szukam ludzi na topikową grupe wsparcia - patrz topik temat p Władzia