Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isereee

myslicie ze na prywatnych uczelniach studiuja

Polecane posty

Gość ahtziri
Na mojej mozna sie "doktorowac" :) wiec na szczescie nie jest z nią tak zle :) a z matury z jezyka ktory obecnie studiuje mialam prawie 100% (rozszerzenie) i nikt nie mogl uwierzyc ze wybralam swiadomie prywatną uczelnie ani tez nikt nie potrafil zrozumiec tej decyzji. Teraz juz zrozumieli :) :) :) Jestem bardzo zadowolona i naprawde polecam tegorocznym maturzystom rowniez rozwazenie studiow prywatnych Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Gość to ja tez tak chce
ale nie stac mnie zeby wywalic 5 stow miesiecznie samej oplaty za studia :(:(:(

Gość jakie 5stów
na większości to 3-4 max stówy na miech....

Gość jakie 5stów
Ponadto marna prowokacja, widać, że ktoś tutaj obawia się konkurencji ze strony uczelni prywatnych...dodam, że sam też tam studiowałem a kończyłem LO z paskiem...

Gość ahtziri
ja place ok 450 plus inne jakies duperelowate oplaty i wychodzi mi ok 500 zl. Zgadzam sie - marna prowokacja kogos kogo najwiekszym zyciowym sukcesem jest to ze dostal sie na panstwowa. A tak przy okazji - na Lodzkim z tego co wiem w tym roku na niektorych kierunkach przyjmowali jak leci bo bylo za malo chetnych :o na UJK tez wiec raczej nie ma sie czym chwalic. A wiem bo moja kolezanka mając 16 procent z przedmiotu dodatkowego i 32 procent z tego branego pod uwage dostala sie na dziennikarstwo na dzienne nas UŁ. :o rzeczywiscie ELITA :o

Gość zgadzam sie 11111
skonczylam filologie angielską na prywatnej uczelni. Na drugim roku juz sama sie utrzymywalam z korepetycji, na 3 roku dostalam prace w szkole jezykowej za ponad 2 tys a nie pracowalam wcale znow tak duzo - ot, kilka razy w tygodniu po 4-5 h :) wieczorami Dzisiaj jestem tlumaczem przysieglym i mając troche ponad cwierc wieku mam wlasne mieszkanie, samochod i dobrze platną, satysfakcjonującą prace ( mieszkanie jeszcze nie splacone ale juz niewiele mi zostalo) Moje znajome z Uniwerku są bezrobotne, dorabiają sobie tylko korepetycjami. Nie wiem czy to przypadek, czy to ja mam takie szczescie czy rzeczywiscie cos w tym jest. To nieprawda ze po prywatnych uczelniach nie ma pracy. Jest. I to calkiem porządna :) :) :) Buziaki