Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolkaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy ktoś z usuwał znamiona u Dr Kurka z Krakowa

Polecane posty

Mam pytanko czy ktoś z Was usuwał znamiona u Dr Kurka z Krakowa , a jeśli nie to moglibyście polecić mi kogoś dobrego,bo mam zamiar w najbliższym czasie usunąć pieprzyk a nie wiem do kogo się wybrać....

.................................................???????

Gość nie mam pieprza
:P

Gość salamandrrra
ja jestem zapisana w centrum onkologii na garncarskiej. Ale nie wiem jaki lekarz będzie to robił

no właśnie ja też mam zamiar wybrać się na zabieg, ale nie wiem jeszcze do kogo...chciałabym kogoś sprawdzonego...pozdr

Ja osobiście nic u niego nie robiłam ale mojej szwagierce usuwał w Nowym Sączu piepszyki.Takiej fuszerki jeszcze nie widziałam!!I to robił to prywatnie.Za szybko wyjął szwy,rany się rozeszły i teraz wygląda to fatalnie.Więc radzę uważać...No chyba że w większym mieście bardziej się przykłada??

między piersiami, jest dosyć duży...Kasia S13 a mówimy o tym samym lekarzu...???Ja właśnie myślałam, żeby do niego iść, ale teraz mnie zatrworzyłaś...i już sama nie wiem.W polanicy trochę za daleko, ja szukam kogoś w kraakowie i na moją studencką kieszeń :P

Chyba o tym samym on ma gościnne występy u nas.U mojej szwagierki zaczeło się od tego,że poszła do niego z guzkiem pod pachą.W trakcie badania wypatrzył jej taki pieprzyk właśnie międzu piersiami a drygi z tyłu na dole pleców.Najpierw rąbnął, że to może czerniak a potem usuną je bez szczepienia na żółtaczkę w miejscowym znieczuleniu.Nie wiem jaką ma opinię w krakowie ale ja też miałam z nim styczność parę lat temu kiedy wykryto u mnie guza w piersi.Zdiagnozował mnie dobrze bo stwierdził że to włukniak ale wspomnienie biopsji bez znieczulenia mam do dzisiaj.Tak że usówać poszłam już do szpitala tam też im to zbyt nie wyszło.Ale przynajmniej nie musiałam za to płacić.Zresztą sądecki szpital ma taką opinię,że lepiej nie mówić.

dziękuję, będę się musiała jeszcze zastanowić...mnie bardziej w sumie chodzi o względy zdrowotne niż estetyczne, a wiem że ma doświadczenie w sumie to czytałam...także sama już nie wiem

A czy jest ktoś kto mógłby udzielić mi więcej informacji - za co bardzo byłabym wdzięczna...

Gość kiss kiss bang bang
;/

Gość kiss kiss bang bang
:/

Gość TOO MASZ
Ja znam pewną historię, i mysle ze to hosztapler ,za szybko dziala i po sprawie a pacjent zostaje z tym na reszte zycia