Gość widze ta Napisano Październik 13, 2008 A ja myslalam ze z czynszem -bo by dopiero bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyyyyy....... Napisano Październik 13, 2008 A kto a Was wie, co u Gorrrącej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyyyyy....... Napisano Październik 13, 2008 A gdzie jest oranvag? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyyyyy....... Napisano Październik 13, 2008 Poginęli ludzie.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowa w miescie prawdziwa 0 Napisano Październik 13, 2008 niedlugo 2 lata beda........................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Październik 13, 2008 4...z hakiem :O :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 13, 2008 :O a Prostata Chucka Norrisa??? tęsknię za nim :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowa w miescie prawdziwa 0 Napisano Październik 13, 2008 a gdzie jest deska??? szkoda ze odeszla od nas(?):( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja już chyba ze 3 lata Napisano Październik 13, 2008 ale nie mam jednego stałego(czarnego)nicka ,częsciej czytam :) choć przesiadywałam na paru tasiemcowych topikach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 14, 2008 właśnie :O co z deską ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Posuwacz Napisano Październik 14, 2008 Spokojnie. Jak byłem na f23, to tez myslałem, ze jestem uzalezniony na amen. Prawie zawaliłem studia i nie sypiałem. A potem jednego dnia przeniosłem sie na Kafeterię. W wakacje była smieszna, teraz jest nudna, wiele osób juz nie pisze i nic sie tu nie dzieje, więc juz nie jestem od niej uzalezniony i robie w wolnym czasie wiele innych rzeczy. Zdażę obejżeć film i przez dwie godziny niewiele się tu zmieni i nie przybędzie sporo komentarzy. Coraz mniej dobrych tematów, coraz mniej smiesznych tekstów i gorących wymian zdań. W ieje nudą, a dużą winę ponoszą moderatorki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 14, 2008 :O też myślę ze kiedyś było fajniej... nie mogłam się oderwać kupa śmiechu ale też poważne dyskusje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach