Ja wiem najlepiej 0 Napisano Październik 10, 2008 A ja od muzycznego,szukałem w google jakiejś piosenki i przypadkowo trafiłem na kafeterie.:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzanna1000 Napisano Październik 10, 2008 jestem tu od 2 lat i jak mam czas i chęci to zaglądam i czytam i dowiaduje sie różnych ciekawych rzeczy a czasem się pośmieje z id... co piszą bzdety ale jest ok i dobrze że istnieje kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość d ool n Napisano Październik 10, 2008 1,5 roku na szczescie okres najwiekszego uzależnienia mam chyba za sobą ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczka daisy 0 Napisano Październik 10, 2008 Tak, ktos mial taki problem i czesto sie zdarzaja jeszcze takie posty. Niektore dziewczyny sa chore, anoreksja, bulimia, ale niektore to chca tylko pokokietowac:). Ja tez juz coraz mniej pisze i coraz czesciej na pomaranczowo, hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość black as an orange Napisano Październik 10, 2008 yyyyy.... nie masz szans wyjść kaffe jest jak narkotyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilitka 0 Napisano Październik 10, 2008 Też siedzę tu 3 lata. Tyle, że nie zawsze jestem "czarna" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyyyyy....... Napisano Październik 10, 2008 Muszę odejść. Kafe kradnie mi realne życie, słońce, uczucia, wrażliwość.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2008 :O :( może odejdźmy wszyscy na raz??? bądźmy silni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja juz od 4 Napisano Październik 10, 2008 to pewnie sie znamy... kiedys tez mialam czarny nick :D Ale bana dostalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzanna1000 Napisano Październik 10, 2008 bo my musimy być silni i zdrowi choćby na skrobi , bo my musimy być dziś mniej pazerni roślinożerni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyyyyy....... Napisano Październik 10, 2008 Nam polędwica oraz schab nie smakuje tak jak szczaw. :O ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyyyyy....... Napisano Październik 10, 2008 Luśka, a weź tu i odejdź.:O Życie jest trudniejsze od kafe.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2008 też uciekacie od życia...? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Floriana 0 Napisano Październik 10, 2008 U mnie będzie ponad 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzanna1000 Napisano Październik 10, 2008 yyyyyy rozumiesz mnie jak się ciesze, zycie stało sie prostsze że mnie ktoś zrozumiał Lusesita de Milagros Dolores zostań z nami nie odchodz życie jest piękne i kafeteria też!!!!!! to nic że uzależnia lepsze to niż nic!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyyyyy....... Napisano Październik 10, 2008 Lusia, może nie tyle uciekamy, co.... no... żyjemy bardziej tutaj niż tam w realu. Chyba. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2008 to trochę tak jak ja... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyyyyy....... Napisano Październik 10, 2008 Zuzanna, czy na pewno lepsze? A tam, w realu , to na pewno jest NIC? Przegrywamy. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzanna1000 Napisano Październik 10, 2008 chrzanić real tu jest ciekawiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 10, 2008 co będzie jak mi odetną dostęp do sieci??? jak ja to przeżyję? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Floriana 0 Napisano Październik 10, 2008 Dla mnie kafeteria jest odskocznią od problemów życia codziennego. A trochę ich mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzanna1000 Napisano Październik 10, 2008 będziemy walczyć z tobą lusesito itd wyjdziemy z myszami na ulice i wrócą ci sieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruby miś 0 Napisano Październik 10, 2008 dwa i pół... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Październik 10, 2008 Ja to gdzieś z pół roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 10, 2008 nie powiem jak dlugo zalegam ,ani ile razy nick zmienialem ;)................................................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myrevin Ty to zalewasz Napisano Październik 11, 2008 :P Ja tu jestem od 4 lat, a Ty juz tu wtedy byles :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 4 lata i .................. Napisano Październik 11, 2008 Myrevin coś popierrdoliłeś :( Kirusa wspominam...Goda..Iwosię ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Październik 11, 2008 witam Cie Lusiu. myslałem , że z alimentami.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lusia co w majty siusia Napisano Październik 11, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 13, 2008 józiu :O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach