Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam siły do siebie

Wyklnijcie mnie...

Polecane posty

na twoim miejscu pierwsze co bym zrobila to poinformował ta druga, faceta zgnoiłabym w oczach jego znajomych i rodziny, starłabym śmiecia na proch i spluneła na odchodne przez lewe ramie;)

Gość nie mam sily do siebie
Lubię szpilkami gnieść jego penisa.

jesteś żalosna :/ ja rozumiem jakbys miała 17 lat i latała tak za jakims dupkiem ale w wieku 25 lat? Szanuj się laska! Mój tez mi zrobił wiele krzywdy, zdradził mnie, wybaczyłam... to było pare miesięcy temu... teraz sie zaręczamy, kochamy się bardzo a to co bylo wczesniej niestety nigdy chyba nie zniknie z pamięci. Ale żeby sypiać z gościem ktory Ciś zdradzął nie raz nie dwa, kłamał i ma jeszcze dziecko? ja rozumiem ze byłam młdoa i glupia ale bez przesady. Weź go kopnij w zad, jak idiota to niech teraz cierpi. Poza tym mowisz że nei ejsteś zbyt ładna... Ty chyab faktycznie z desperacji z nim sypiasz... Jak to się mówi każda potwora znajdzie swego amatora :) nic się nei bój, znajdziesz sobie gościa ktory będzie Cię szanował. Trochę wiary w siebie bo bez tego zpartolisz sobei całe życie przez jakiegos fagasa.

tak Komiczne wiem.... Trochę Cię już poczytałam na różnych postach :P ale myślę że nie będzie az tak źle :)

Nie pisz autorce, ze głupio robi, bo ona o tym wie.. Niech lepiej pomysli, jak z tym skonczyć :D

nie tyle rozumiem, co akurat wieszanie na Tobie psów nie ma sensu... A Ana taka niby mądra a tez sie facetowi dała pierścionkiem zareczynowym przekupić :P

Gość odpisz mu ze jedziesz
do matki jego dziecka z wesola nowina :-) Kto pierwszy do niej dojedzie? Uwaga!!! start!! :classic_cool:

Gość KREM DO TWARZY
ale co ty planujesz byc z tym glabem.Przeciez jak ta baba urodzi to on ciebie juz nie odwiedzi

Komiczne nie znasz u mnie sytuacji to nie gadaj. I nie poleciałam na pierścionek bo do tego dojrzewałam długo czy przyjąc oświadczyny cyz nie. Poza tym jeszcze ich nei było beda za kilka dni. 2 napisałam ze głupio robi bo jakby jej nikt tego nei napisał to tez by było źle. A teraz co ma zrobić? Nie spierdolic sobie życia z nim. Nawet jesli będzie błagał.... Jeszcze ta lala zrobi tak ze on wróci do niej jak straci nasza autorkę. Poza tym jak ona nie uwierzy w siebie i w swoją wartośc to różne glupie rzeczy będzie robić. A jak faceta nie oleje to facet nigdy nei zrozumie bo i tak będzie na wwygranej pozycji. Jak juz skurwiel zdradza to neich się idiota zabezpiecza!

A czemu z nim sypiasz? Nie rozumiem. Nie oczekuj szacunku, jak sama siebie nie szanujesz...