Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szara naga jama

ćwiczenia na pośladki

Polecane posty

jakie ćwiczenia na pośladki, aby nie były takie lejące?:O Takie, żeby wyrobić ładne mięśnie i mieć zgrabny tyłeczek, a nie galaretę:P Dajcie coś sprawdzonego do ćwiczenia w domu.

Ja nie mam cierpliwości do tego ani samozaparcia... Ale był kiedyś temat o tym i dziewczyny polecały tą stronę, więc na wszelki wypadek dodałam do ulubionych :)

Gość zarozumiała
kobieca pupa się trzęsie a jak sie nie podoba to niech bzyknie faceta

no nie wiem czy kocha, ale wczoraj o pięknych zgrabnych tyłeczkach mówił, że och i ach😭 a mojego nie widział:classic_cool: Nie chcę go na stres narażać, bo jeszcze na zawał mi zejdzie i co?:O

oprzyj się dłońmi o oparcie krzesła i rób wymachy nogami do tyłu i na boki. kiedy machasz do tyłu to staraj się aby w noce którą wymachujesz stopa była ułożona prostopadle do drugiej, stojącej na ziemi. Możesz założyć na kostki takie ciężarki na rzepy.

nie wiem:O ja macham prawie codziennie. ale też nie mam jakiejś wyglądowej obsesji, żeby zapamietać jakąś datę przełomową;) Te ćwiczenia z linku też są fajne. Faktycznie jak tak sobie macham to ten tyłek jest taki bardziej w górę:), ale cellulit jak był tak jest:O

no to te wymachy na podniesienie zadu są idealne.Możesz spróbować też robic przysiady z stopami ułożonymi tak aby piety stykały się ze sobą a palce były jak najbardziej na zewnątrz, najlepiej w linii prostej. Nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć. To są podstawowe ćwiczenia z baletu. Jak zaczniesz robic te wymachy, to szybko \"poczujesz\" mięśnie na dole pupy.

próbuj machać z różnym ustawieniem stóp, zobaczysz(poczujesz),ze pracują różne grupy mięśni.

Gość kikoo
polecam cwiczenia na posladki Tamilee Webb. mozna kupic plyte z polgodzinnym programem razem z herbatkami odchudzajacymi dietafit system max. moja siostra wczoraj kupila, cwiczenia sa tez do sciagniecia przez emula. polecam, naprawde. cwiczylam i po polgodz jest sie spoconym i efekty widac po kilku tyg!!