Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdeqwertyuio

pytanie o plemniki

Polecane posty

Gość abcdeqwertyuio

a co jeśli doprowadziłam partnera do wytrysku no i część tej spermy została mi na rekach, wytarłam ją troche chusteczką a po kilku minutach chciałam powycierać też siebie bo i ja byłam mokra i wzięłam chusteczkę (nowa) do tej samej ręki, która wcześniej była w spermie niby ręka była już sucha i nie wiem, czy dotnęłam, swojej pochwy tą stroną, którą wcześniej dotykałam ręką ale obleciał mnie teraz strach... jak myślicie, czy plemiki mogły by się jakoś przedostać na chusteczkę a z niej do pochwy??? właśnie sprawdziłam, że od jutra mam dni płodne i zaczełam się bać....

Gość gratulacje jesteś w ciąży
:)

Gość abcdeqwertyuio
coś mi się początek popsuł.... chciałabym wiedzieć czy jest ryzyko ciąży w/w opisanej sytuacji...

Gość nuiko
jak dotknelas sromu to raczej nic sie nie stanie gorzej jesli wsadzilas palca do pochwy . TAk wogole to sperme sie polyka , bo potem sa takie problemy jak ty masz.

Gość abcdeqwertyuio
nawet nie zaglądam na te stronki - nie potrzebuję instruktażu a odpowiedzi na moje pytanie....

Gość nuiko
lykaj sperme to nie zajdziesz w ciaze

Gość abcdeqwertyuio
cholera, ale co było to było.... boję się że będzie źle, bo odrchowo wytarłam się tą samą ręką (chusteczką)na której wcześniej była pserma. :( nie prowadzałam nic do pochwy ale dokładnie wytarłam się po wargach, także u wejścia do pochwy :(

Gość odddd
no to jestes w dupie :P

Gość abcdeqwertyuio
nawet jakbym miała 30 to nie ma to znaczenia mam 18, co chyba nie przeszkadza nikomu w odpowiedzi... jeśli komuś pytanie wydaje się głupie i naiwne niech się nie odzywa i tyle - po co pisać te głupoty???

Gość abcdeqwertyuio
no iedyś już cudowne poczęcie miało miejsce... :P

Gość nie jesteś w ciąży

Gość abcdeqwertyuio
mi.chał. nie słyszałeś nigdy o cudownym poczęciu??? oki, to był (słaby) żart kurna, niektórzy tacy mądrzy a odpowiedzi nie udzielą. wniosek - sami nie wiedzą bo to nie jest takie pewne wiem, że teoretycznie jak sperma zaschnie to nie ma chyba ????? możliwości zapłodnienia bo plemniki tracą ruchliwość ale wolalabym się zapytać kogoś bardziej doświadczonego (a nie zamierzam z tego typu pytaniami leciec do gina) co sądzi na ten temat

Słuchaj, tutaj na forum pełno jest idiotycznych wypowiedzi, które od razu widać, że takie są. Więc nie ma sensu byś tutaj takie pytania zadawała. Szanse na takie zapłodnienie są może w granicach 1% czyli praktycznie ZEROWE. Jeśli ci zależy na wypowiedziach na poziomie to zarejestruj się na jakimś forum, np. http://www.forum.emilosc.com i tam na pewno nie uświadczysz idiotycznych odpowiedzi. Pzdr i się nie martw już o tą ciążę, której nie ma i nie będzie

Gość abcdeqwertyuio
dzięki mi.chal za odpowiedź. niestety czytają ti różne topiki widzę jak mało normalnych ludzi tu przesiaduje :( pozdrawiam, PA