Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsafsaas

przeprowadziłam sie do nowego domu...czy to jakies zwidy czy choroba psychiczna?

Polecane posty

Gość objawy wskazują na schizo...
Jakie kuźwa amulety!? :-O:-O:-O

Gość w jeden dzień
ja też mieszkam w starym domu----- a to skrzypi podłoga na strychu , a to drzwi , a to owad w szybę uderzy... do tego wyobraźnia i strach gotowy......;-)

rthz- tak, ogladajac horrory o tej tematyce, z ciekawosci, podwiadomie moze sie zechciec doswiadczyc tego - a tak tylko na chwile. W ten sposob podsiwadomie mozna przywolac duchy :o

Gość sebas_krk
dla wszystkich wątpiących w duchy polecam serie Discovery - Haunted season - dokument o ludziach z nawiedzonych domów.

Gość aleksiandra przez duze K
ten kto tego nie przezył, nigdy tego nie zrozumie w pełni. wystarczy ze wpadniecie na teren ducha i nie jestescie mocni psychicznie, duch wtedy wami bedzie próbował zawładnać. A najgorsze co moze byc to akceptowanie duch (a tym bardziej go...polubienie:O) albo udawanie ze go nie ma, ze sie niczego nie zauwazyło. Słusznie poltergeisty nazywa sie inteligentnymi duchami, one wiedza kiedy spisz, kiedy sie boisz, kiedy mogą cie zaatakowac. To są złośliwce. I przede wszystkim to są duchy, których sie da sie przepędzić prośba. Wiele spraw, nawet egzorcyzmy nie załatwią, bo duch ma zbyt wielką energie.

Gość a w tej bibliotece
gdzie czujesz zimno - jakiego rodzaju masz ksiazki? ile ich mniej wiecej i jak ustawione? czy sa stare czy nowe, czy dawno naleza do was?

Gość ewelinay24
a ja ci wierze, sama w moim domu w nocy slyszlaam stukanie do sciany i kroki stop, kto tego nie przezyl nie zrozumie jaki to strach

Gość Tak dla pewności 1975
bez wzgledu czy jesteś wierząca czy nie?????? zapros do swojego domu ksiedza EGZORCYSTĘ nigdy nie nalezy lekceważyć takich sygnałów. Opowiedz mu co sie dzieje w waszym domu niech odprawi ezgorcyzm Pod zadnym wzgędem nie baw sie w wywoływanie duchów bo jeżeli rzeczywiscie są w Twoim domu jeszcze bardziej je rozzłoscisz.Nie żartuję

ziarenko - nie ma sensu ich o tym przekonywac, chcą wierzyc to niech wierzą, nie to nie...zycze w kazdym razie wszystkim niedowiarkom zeby nigdy nie byli zmuszeni do poznania tych duchów.

Gość wszyscy idźcie się leczyć
i to mocnymi lekami, bo te słabe wam już nie pomogą :-O

aleksandria- jezeli egzorcyzm nie pomaga, to tylko dlatego, ze osoba nawiedzona tak naprawde nie chce sie od nich uwolnic. Bo wolna wola tez sie liczy. Niesety. Trzeba sobie odpowiedziec na pytanie czy chce nadal byc dreczona, czy tez mam tego dosc!

Gość a niby czemu sie nie mozna
zaprzyjaznic? Jesli duch jest dobry to luz

Gość ewelinay24
a ja zycze wszystkim niedowiarkom aby poznali ten srach:P i mieli duchy we wlasnym domu:P

Gość ewelinay24
Czy jeśli moje wnętrze nawiedzi duch Simona Mola, to czy zamieszka we mnie również duch jego HIV-a i czy wykryją to na testach?

Gość ewelinay24
ktos sie pod moj nick podszywa!!! czyzbys nie mial odwagi napisac komentarz pod swoim nikiem tchorzu:P

takie duchy za cos pozostały na tym świecie, za cos nie mogły pójść do nieba, wiec nie mozna ich nazwac dobrymi duchami. Nie znam sie zbytnio na egzorcyzmach osób, ale o nawiedzonych domach wiem dość duzo. Są przypadki bardzo starych domów, w których przez pokolenia nagromadziło sie tych duchów i razem tworzą tak silną energie, ze bardzo trudno jest sie ich pozbyc.

Ci co lekceważą takie oznaki potem okazuje sie że się lecza na nerwicę Trzeba podejść racjonalnie sprawdzic z czym ma sie do czynienia. SAMA MIESZKAM W DOMU i znam go wiem które dzwi jak skrzypią wiem jak chodzi furtka wejściowa itd Ktoś kto zna swój dom a nagle słyszy dziwne odgłosy ma prawo zacząć coś podejrzewać ,pozatym niestety może byc tak że zona słyszy tego ducha lub duchy a mąż nie to zależy od człowieka jakim jest MEDIUM

zapros egzorcystę niech odprawi rytuał i Tyle :)))

Gość przestańcie jeść te grzyby
one wam szkodzą :-O

Gość doktor psychiatra
Zapraszam serdecznie do mojego gabinetu.

oczywiscie ze to co doswiadcza jeden domownik, do drugiego moze nic nie dochodzic. Nawet gdyby zamontowac kamerki, pewnie bylyby zaklocenia w tym czasie. no nic ja juz uciekam.

do chujowiny-- wiesz, moja sasiadka jest wierzaca, chodzi na pielgrzymki, co niedziele do kosciola, modli sie itp. a momo to duchy jej nie daja spokoju. Wydaje mi sie tez ze on aw tym jeszcze siedzi, poniewaz dla niej to jest ciekawe i tak naprawde nie chce sie od nich uwolnic.:o