Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karaluk

prosze o pocieszenie

Polecane posty

Gość karaluk

zawsze miałam okres po 28 dniach, teraz spoznia sie 6 dzien, dwa testy negatywne a tak bardzo chce miec dzidziusia, niestety kochalam sie z mezem tylko dwa razy. Mam jeszcze nadzieje ze byc moze ebdzie bejbi modle sie codziennie, slyszalam ze testy sa do bani .... ostatnio okres mialam 7 wrzesnia, a kochalismy sie 20 i potem 25 wrzesnia... POCIESZCIE MNIE CHCE TEGO DZIECKA!!!

Gość hahahahahaa.....
pocieszam cie

Gość hahahahahaa.....
wiem zalosne to bylo;p, sorry ale nei moglem sie powstrzymac

możesz poczekac jakieś 3-4 dni bo może owulacja ci sie spóżniła. Ja tak miałam (opózniła sie o 4 dni) pozatym 1wszy test jaki zrobiłam 3 dni przed okresem był negatywny a potem 3 nastepne (w dniu okresu, dzień po terminie i 3 dni po) były pozytywne więc jak widzisz testy nie zawsze wykrywaja b wczesną ciążę.

Gość babki
modlitwy o dziecko tu nic nie pomogą to trzeba dzialac . no....wiesz chyba jak?:-)

Gość karaluk
no wiem jak hehhe teraz to narazie nie da rady dzialac...czeka...pocieszcie mnie kurcze tak abrdzo tego chce

Mam dokladnie tak samo, kochaliśmy się dwa razy, @ nie dostałam, tylko wciąż plamiłam, zrobiłam test, wyszedł negatywny. Nie dawało mi to spokoju i poszłam do laboratorium na test z krwi, tzw beta HCG, wynik pozytywny, po 4 latach starań!!! Ale ciąza zagrożona, wiadro leków i ciagły niepokój.

Gość Helena 24
jeśli bardzo pragniesz mieć dzidziusia to dlaczego tak żadko kochacie się z Mężem?!

Gość dldlldldldldld
To, że ci się spóźnia okres znaczy prawdopodobnie tyle, ze masz zaburzenia hormonalne, a nie że jesteś w ciąży. Sorry.

Gość karaluk
tak wyszlo maz byl za granica niestety

Gość Helena 24
rozumiem.Zawsze jednak jest szansa, że te 2 razy wystarczyły :) i tego Ci własnie życzę. :)

Gość ciekawy on
dziecko w drodze