Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ready to fall in..

szukam chłopaka...

Polecane posty

proszę o składanie swych ofert mam ,29lat, wykształcenie wyższe, przyzwoitą pracę hobby: podróże, muzyka, literatura 168cm, normalna budowa ciała, włosy średniej długości blond, niebieskie oczy bo wszyscy sie czepiaja, z etylko czekam, a nie szukam :0 więc proszę :) na forum kobiecym :D tez może znajde

Gość hallena duo
chcesz sie wiązać z facetem który siedzi całą dobę na kobiecym forum ? ja niegdy, od razu skreślam frajera takiego znajdź sobie prawdziwego mężczyznę tu są zboczeńcy, zwichrowania psychiczne itp wyobrażasz sobie ? Masz męża, zajmujesz sie małym dzieckiem a on ślęczy przed kompem i cały świat go nie obchodzi i pije piwo a ty pierzesz mu skarpetki w łazience jak dziecko zaśnie

Gość omonik
Szukaj, szukaj! Kto szuka wielbłądzi:-)

Gość omonik
Dziekuję! Wzruszyłam się ;-)

Gość fgdgdf
Ktos mi wyjasni czemu kobiety z forum uwazaja ze tu siedza sami wykolejency. I zakladaja ze jak facet korzysta z tego forum to siedzi to calymi dnami i wszystko inne ma w dupie

ciezko to nie znaczy ze to niemożliwe :P ale czemu chciałabys mnie zaraz denerwowac?:P nie lepiej porozmawiac i sie poprzytulac?:P:D

Gość ja tu znalazlam wlasnie
to i Tobie moze sie uda ;) A wcale nie szukalam, hehehe... Powodzenia zycze 🌻

:P tak publicznie mam sie spowiadać, a jak ktos mnie rozpozna? studiowałam fil. angielską :) a Ty jestes chłopakiem? żeby nie było, że podrywam dziewczynę :D w dodatku publicznie :D

Gość facceeeeettt
nie przepadam za blondynkami oraz za niebieskimi oczami a poza tym w zyciu znajdz faceta, tutaj na forum siedze przewaznie ludzie ktorym nie wychodzi w zyciu