Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NA PRAWDE JUZ NIE MOGE

NIE MAM JUZ SILY - TRĄDZIK MNIE ZABIJA OD ŚRODKA

Polecane posty

już po prostu nie mogę. ropne gule. czerwona twarz. a jak rozdrapię, wysisnę to perspektywa blizn...wygladam po prostu masakrycznie....blada z czerwonymi gulami ( nie moge sie opalac po nie których antybiotykach)... NIE WYCHODZE OD 3 TYG Z DOMU!!!! MAM DEPRECHE, JA JU NIE MAM SIL :((((

Też kiedyś miałam ten problem, wyglądałam jak pizza z dodatkami... próbowałaś/łeś skinorenu? Szczypie w twarz ale mi pomógł...

Gość a myślalaś o
izotretynoinie?

Dlaczego inne dziewczyny mają piękną cerę...a ja mimo długiej walki leczenia, cierpliwości i upokorzeń, nie mogę mieć choć namiastki tego! nie jestem nie wiadomo jak w patrzona siebie...dostrzegam ze mojn problem na tle problemow innych ludzi pewnie jest blachy...ale ja juz nerwow nie moge... jest mi smutno, przykro, boli, piecze mnie twarz... chce mi sie plakac, nie mam do niczego motywacji. tradzik rujnuje mi zycie.

izotretynoina, skinoren- nie, jescze nie probowalam... probowalam: tetralysalu, unidox solutad, diane 35 - doustnie smarowalam sie: poczynając od brevoxylu, rozexu, acnedermu, przez clindacne, akneroxid, przechodząc do duacu, aknemycinu, zinerytu...i wielu wielu innych ktorych nie pamietam. plus dodatkowo milion innych pomocniczych typu triderm, tribiotic, oraz witaminy, bratki i inne sratki...

Gość polecam mocz
:D hehe nie zebym się nabijała z ciebie tylko gdzieś kiedys to słyszałam że podobno pomaga, chociaż pewnie sama bym sie bała wypróbować zwłaszcza na twarzy

Gość a myślalaś o
No to chyba czas pomyśleć o Izoteku/Aknenorminie skoro nic innego nie pomaga.

Gość czekoczeko
Idz do dobrego dermatologa to po 1. Zmień dietę Nie dotykaj buzi bez potrzeby

Gość czekoczeko
Izotek nie każdemu pomaga-a wyniszcza masakrycznie

Gość rexxona
Mi pomogl Dalacin T!!! A mialam tradzik pare lat!!

Gość Renifer Ziolo
Jedyny ratunek to Izotek,Roa etc

Gość czekoczeko
Mi pomógł sudocrem :) Niby zwykła maść a jednak...:)

slyszalam o izoteku i boję się go przyjmować...no ale jesli bedzie trzeba.... mam 24 lata.

Gość a myślalaś o
czekoczeko - a skąd wiesz? To co polecasz? Dziewczyna ma czekac az trądzik ją wyniszczy do reszty? A może ma zastosowac kolejną "cudowną" masć? :O

sudocremu bym sie bala...troszke a nawet bardzo tlusty... ja mam takie ropne grudki...czewone bolace, nie do wyciśnięcia....paprające się wieeeeki :( tylko ten kto to przechodzil, moze zrozumiec. bez zarzucania ze nie myje twarzy.albo ze mam zachciewajki i jak wyjde za mąż do znikną....

Gość czekoczeko
Nie bierz Izoteku!Po 1.Niszczy Po 2.Drogi Po 3.Nie wiadomo czy pomoże

Gość a myślalaś o
Czekoczeko, widać jak się znasz :O

Gość czekoczeko
Sudocrem wcale nie jest tłusty....Zawiera cynk_który wysłusza

Gość Renifer Ziolo
powtarzam jak doxycykliny tetracykliny nie pomogly to tylko izotek. najsilniejszy lek na ten syf,nie ma sie nad czym zastanawiac,mmazidla ci chuja dadza. www.izotek.pl

a myślalaś o, to znaczy wiesz czekoczeko ma pewnie racje, drogi i wyniszczajacy...ale jesli to bedzie ostatnia deska ratunku to pewnie ze bede to jadla...nawet garsciami.... nie dlatego ze ejstem prozna i chce mieć ladna twarz....ale dla wlasnego komfortu zyciowego.bo wyniszcza mnie to psychicznie jak malo co....

Gość czekoczeko
Troszkę tak :) Nie mam dużych problemów z cerą-tylko przed okresem...:P

Gość karla07
Hej. Ja tez to samo przechodzilam ! Tradzik zaczal mi sie jakos ok.15-16r.ż, teraz mam 23. Uzywalam chyba wszystkiego, bralam antybiotyki, wsmarowywalam wiele roznych masci, zeli, chodzilam do wielu dermatologow. I jedyne co mi pomoglo to: peelingi ziolowe u kosmetyczki, tonik 101e formula i dobre nawilzanie skory oraz Atrederm. Mialam mase bolacych gul, nie chcialy sie goic, a jak juz to sie stalo to zostawaly slady w najlepszym przypadku ogromne przebarwienia a w tym gorszym to po prostu dziury. Teraz jest znacznie lepiej! Jednak walka byla dluga, mozolna, wiele razy plakalam przez to. Wiem co czujesz. Nie chce nawet myslec ile pieniedzy zostalo wydanych ! Sprobuj czegos na bazie retenoidow, dzialaja zluszczajaco, wygladzajaco, skora po wygojeniu naprawde lepiej wyglada... Uszy do gory, wiem przez co przechodzisz...

Gość a myślalaś o
Nie tłumacz się, kazdy kto ma problemy z cerą wie, jak to rujnuje życie. Dlatego ja zdecydowalam się na Izotek i teraz mam gładką, matową cerę i czuję się szczęśliwa jak nigdy dotąd. Wiadomo, ze izotek nie jest obojątmy dla organizmu (zresztą tak jak tetracyklina czy diane35) Jest na to rada - w trakcie kuracji robi się badania co miesiąc, kontroluje czy nic niedobrego się nie dzieje. Aha, i wkurza mnie jak ktoś miał 3 pryszcze na krzyż, kupił sobie kremik w aptece, a później krzyczy na forum, że ten kremik to cudo na trądzik :O

Gość czekoczeko
Każdy z nas marzy o piękne,gładkiej i nieskazitelnej cerze....bądzmy szczerzy-takiej nie ma.Spróbuj jeszcze innych sposobów...może jest ratunek...:) I głowa do góry :)

Gość Renifer Ziolo
Btw,sama lecze sie Roa,co prawda na twarzy nic nie mam ale plecy..no mam ochote cos rozkurwic na sama mysl. Zrob badania Alat Aspat i trojglicerydy,nastepnie do dermatologa i wlanij w ten syf z grubej rury:) powodzenia

Gość lolka ta od bolka
ja tez mialam pryszcze w lutym to masakra bylo ich chyba z 10 na brodzie, na czole tylko kilka ale wygladalam strasznie. POtem troche zeszło, teraz kupiłam sobie castagnatus czy jakos tak i zauwazyłam ze cera jest ładniejsza, co prawda biore dopiero pierwsze opakowanie ale jest lepiej i przed okresem prawie nic niewyskoczylo. To sa tabletki ziolowe a i ZNP tez ustapilo w duzej mierze.

Gość czekoczeko
a myślalaś o Nie zgodzę się z tobą!!!Miałam większe problemy niż ''3 krostki na krzyż''.Mi pomogła maść więc nie musiałam decydować się na tak radykalny krok jak Izotek

Naprawdę spróbuj Skinorenu =] pomaga na ciężkie przypadki. Mój kuzyn miał takie wypryski że ma teraz blizny ale skinoren mu pomógł.

Gość Renifer Ziolo
ale ona ma gule, izotek sobei swietnie radzi z takim tradzikiem,w rekach dobrego lekarza to nie wyniszzcajacy lek tylko wybawienie:)