Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NA PRAWDE JUZ NIE MOGE

NIE MAM JUZ SILY - TRĄDZIK MNIE ZABIJA OD ŚRODKA

Polecane posty

Gość ggggg22222
moje obecna terapie wuyglada tak wewnetrznie; Galomega 2x 2tabletki.. Sylimarol 2 razy dziennie po 1 zewnetrznie.. mydlo Apidermal.. Masc propolisowa 7% Farmapia( dobra jes takze na blizny)

Gość ggggg22222
Sylimarol 3 razy dziennie po 1.

a czym myjecie twarz...czym ja oczyszczacie, co jest najlepsze?

Gość sabina usssa
myj iwostinem zelem domycia i kup sonbie tej samej firmy krem na noc zobaczysz ze ci pomoze

Gość ggggg22222
"czym myjecie twarz" chyba nie czytasz postow..

Gość ggggg22222
na jej wielkie ropne gule physiogel chyba bedzie za slaby.. choc tez dziala swietnie na skore..

Gość megi 34
zorac poszkaj info w internecie, naprwde moze byc wybawieniem i to nie jest tylko jakas tam koljna masc, ma silne dzialanie

ggggg22222 - bo ja tylko napisałam czym tę twarz przecieram, o reszcie specyfików nie wspominając. zresztą pytanie brzmiało "czym rano myjecie twarz?" a nie "co pomoże na ropne gule?"

Gość ggggg22222
musisz przetestowac jeszcze wiele rzeczy by zobaczyc co na Ciebie dziala.. ja juz stosowalem wszystko co jest mozliwe.. na recepte lub bez.. kazda skora inaczej reaguje na dany scpecyfik..

Gość ggggg22222
nangini.... racja ale ona pyta sie szukajac pomocy dla swojej twarzy.. a psyhiogel jest swietny zarowno do mycia jak i krem do smarowania

Gość stull
Pilnujcie diety i higieny a wszystko minie jak zły sen.

Brałam Dianę przez prawie rok..nagle zaczęłam miec potworne bóle głowy, migreny nie do opanowania. Neurolog, badania..wszystko od. I co okazało się , że to z powodu Diany, po jej odstawieniu ból minął jak ręką odjął. Fakt, że cera była zdecydowanie lepsza, ale okazało się ze jak na jedno pomogła na drugie bardzo zaszkodziła. Także uważajcie na te tabletki, Tradzik oczywiście wrócił...smaruję twarz acne derm regularnie na noc i jakoś panuję nad sytuacją. Są dni lepsze i dni gorsze ale przynajmniej widzę stopniową i konsekwentna poprawę w wygladzie mojej skóry. Więc jak na razie przy tym kremie pozostanę. Poza tym widzę ze Acne Derm swietnie radzi sobie z przebarwieniami które mam.

Kurcze...ten acne-derm ( ewentualnie skinoren) wiele osób bardzo chwali sobie....coś w tym musi być.

Gość pomoge
jesli macie problemy z pryszczami moge Wam cos zaproponowac. W USA bardzo popularny jest proactive (wpiszcie sobie w google) Jesli Wasza skóra nie jest sucha i bardzo delikatna ot powinno Wam pomoc. Ja własnie zamowiłąm ale mialam sucha skore i mi za bardzo ja przesuszal. Mam w domu w Polsce 2 opakowania, za 150 zl jedno. Jest tam tonik, zel myjacy i krem. Naprwade pomaga

Ja proponuje krem duac, jest na recepte ale jest cudowny- dzialal na mojej skorze niesamowicie:)

pomoge - poczytam sobie o tym proaktiv, wiec dzieki a duacu niestety używalam....i nie pomógł mi niestety...

Jeżeli ktoś się zastanawia czy uzywać Acne Derm to proponuję zajrzeć na stronę www.acnederm.pl. Można tam tez poczytać o różnych faktach i mitach na temat trądziku. Podobno czekolada i stres nie maja na to wpływu....Co Wy o tym sadzicie?

Gość ggggg22222
Marika36 to zalezy od organizmu. Na jednych dieta ma wplyw na drugich nie.Sa osoby, ktore wyleczyly sie sama dietą.

Gość ggggg22222
napisane jest na tej stronie, ze nie ma potwierdzenia czy stres ma wplyw na tradzik. U mnie akurat ma duzy. Jak mam duzo spraw do zalatwienie duzo stresu to moja twarz robi sie duzo gorsza.

Gość ggggg22222
Tradzik tez moza powstac z zaburzen watroby. Jak bralem sylimarol to odczulem wyrazna poprawe.

Biore Izotek od 5 lipca wiec to juz ponad 3 miesiace. I dopiero od paru dni jest wyrazniejsza poprawa, bo wysyp mialam dlugo, a i teraz co jakies dwa dni cos malego wyskoczy. Tradzik nie najgorsze co moze byc, dopiero tradzik + przetluszczanie sie twarzy to masakra, wyglada mega obrzydliwie a i przykryc sie niczym nie da bo splywa!! (ja tak mialam, po godzinie od nalozenia pudru wygladalam beznadziejnie a bez pudru jak potwor...)

byc moze nie zwrocilam uwagi czy bylo tu juz to napisane - ale jaka diete proponujecie?? Na pewno duuuuuzo wody mineralnej, herbatki na cere (bratek, pokrzywa) - choc u mnie sie one nie sprawdzaja - nastepuje po nich duuuuuuuuuuzy wysyp a tego sie wlasnie boje. Malo ostrego, zero fast foodow ale co jeszcze?? Moze jakis typ portawy "antytradzikowej"?? Co radzicie jesc??

Gość Izotek
izotek i jeszcze raz izotek.. i powodzenia

Gość paula 27latek***********
Witam! Ja rowniez mialam tradzik.Borykalam sie z nim ponad 4 lata, co gorsza dopadl mnie w wieku 17lat.Stosowalam rozne masci, zele no i oczywiscie antybiotyki.Mialam rowniez tendencje do brzydkich sinych plam po tradziku.Szczerze Wam powiem,ze im wiecej stosowalam roznych specyfikow do twarzy tym bylo gorzej.Zwalczyalm tradzik antybiotykiem Aknemycin.Twarz mylam woda z kranu( mieszkam poza Warszawa, wode mam niechlorowana).Do przecierania twarzy stosuje do tej pory plyn Afronis( wczesniej adonis afrodyta).Nie powiem,ze nie mam pryszczy,bo czasmi jakis mi wyskoczy ale raczej rzadko i jest ogolnie cudownie w porownaniu do tego co bylo wczesniej.Pozdrawiam i zycze szczescia.

Gość paula 27latek***********
Zapomnialam dodac, ze stosuje podklad w plynie Revlon color stay( combination /oily skin).Podklad ten niezbyt przyjemnie pachnie ale jest swietny.U mnie zadzialal leczniczo.Pomogl mi nie tylko zamaskowac pryszcze ale rowniez wysuszyl i przyspieszyl gojenie.Szczerze polecam.Buzka

nadal ciekawi mnie kwestia przetluszczajacej sie badz nie skory po zakonczeniu leczenia Izotekiem, jesli ktos ma jakies doswiadczenia prosze o wypowiedz :)

Gość zycie nie zawsze takie jest
Kup sobie antybiotyk clindacne 20 zl na recepte pomoze Ci na te ropne gule, sama przeszlam tradzik hormonalny ciezka postac, dzis juz lecze tylko blizny i przebarwienia, wiem jak boli buzia jak nie mozna spac na boku bo jest spochnieta, jak sie ma bliznowce i zeby to usunac musiala jezdzic intensywnie na laser, teraz tez jezdze aby sie pozbyc blizn, wiem co czujesz bo to przeszlam

Ja też jestem ciekawa efektów jakie moglby u mnie dać izotek, poki co nie biore go. Co do Clindacne. Używałam go, bez rezultatów. Niestety.