Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość london girl

sluby czerwiec 2009

Polecane posty

Broneczko, ja juz ciocią od dawna jestem, ale fajnie jak na świat przychodzi nowy członek rodziny, duży, zdrowy i jak rodzice są szczęsliwi, zawsze to pozytywnie nastawia!!! Żałuję, że przez maleństwo nie będaieich u nas na weselu, ale cóż coś za coś. Kiedyś, jak jeszcze nie planowalismy ślubu itp to mówiliśmy tej parze, że może w maju 2010 się hajtniemy, więc oni wzieli się do roboty, żeby dzieciątko było odchowane i żeby mogli przyjśc, a tu się okazalo, że my podjęliśmy decyzję o ślubie, a ona zaciążyła. Niefajnie, to znaczy fajnie, ale szkoda, że ich u nas nie będzie, świetni ludzie!!! Kuźwa, dzisiaj do księdza- SAMA!!! Mam nadzieję, że pójdzie szybko i bezboleśnie.:)

jasne dziewczyny czekam na foty,przysylajcie chetnie zobacze :) ja siebie w sukni nie mam,bo te co przymierzalam zaraz ze mnie zdjeto,nie pozwolono robic zdjecia ehh ale coz,tak oni tam maja. musze w ogole napisac do nich na dniach,zeby sie wywiedziec gdzie moja kiecka i umowic sie na odbior,bo musze to zgrac z fryzjerem i urlopem! wiec wiecie,trzeba dopracowac. ale licze na to,ze sie uda,moze tydzien przed slubem wlasnie :) chcialabym sie dluzej nacieszyc kiecka niz tylko 4dni przed slubem... poza tym ja tez miewam humory,ale dzis jakos jest OK,gadalam milo z tata rano i mnie to zawsze napaja optymistycznie :) czasem krotka rozmowa,a duzo daje. MOj mniej marudzi,choc sie pewnie zacznie jak zostawimy auto u mechanika,a mamy czas napiety,bo musimy zdazyc zajechac do doradczyni i odebrac obraczki! a to bez auta ciezko..wczoraj spisywalam autobusy... nie wiem czy sie uda,jak nie to zostawiam to Jemu,niech sam ustala nowe terminy,ja umywam rece. przyszla ta ksiega gosci,ladniutka,moze troche szkoda,ze strony czyste,ale da sie tam pisac, co najwazniejsze. i jest elegancka. wiec polecam. drukniemy tylko tytulowa strone i bedzie git :):)

Bronka, przestaniesz się w końcu przechwalać tą swoją suknią??? :P Nie, no żarty oczywiście, mam dzisiaj tak dobry dzień, że chce mi sie spiewać, to chyba przez wczorajszy wieczór... ;)

Broneczka, chyba się nie obrazisz za mój mało wyrafinowany humor ;) aga, a Ty zostaw robotę i chodź tu do nas. A tak w ogóle to zastanawiam się, co się stało z teorią! Chyba do niej na nk napisze, może się wyspowiada... :) lisafrank też umknęła z topiku, nie mówiąc o londomgirl, założycielce topiku.... A która dziewczyna miała bliźniaki, bo ja już nie kojarzę, też jej nie ma wśród nas, no nie? Szkoda. A i SPANIELKO!!!! Ty też sie pojaw !!!!!

Wejdzcie dziewczynki w profil Magdusi-tam ma podanego maila:) Magdusuiurose-wysylam:)

Środa :D:D:D no właśnie widzisz nie mogę przestać taka jestem w niej bezgranicznie zakochana 😘 hue hue ja też dziś mam dobry nastrój, czekam już niecierpliwe na tance wieczorem bo mamy teraz zajęcia z samym założycielem szkoły i jest o niebo lepiej :) tylko do Łodzi mi się nie chce jechać :( ale cóż mus to mus... właśnie szukam czegoś niedrogiego na weekend majowy, myślę żeby gdzieś wyskoczyć i wypocząć :) kaszuby albo bliżej Ustki tam gdzies...

Ja myslalam,zeby w majowy weekend jechac do stolicy-do moich kolezanek-w tym do swiadkowej:) Ale nie wiem..jakos zbieram sie zbieram i nie moge umowic z Nimi...jakos tak schodzi. A wogole z jedną z Nich mam maly problem-moze tez macie cos podobnego i poradzicie jak wybrnac. No wiec jedna z Nich i Jej maz są wegetarianami.Mysle,zeby na obiad-a wiec 1 danie gorace podac tez ryby-ale czy wtedy dla wszystkich gosci-czy tylko dla Nich-ale to byloby bez sensu...a co potem-wszystkie przeciez dania sa miesne:( Co robic.co robic:(

Broneczjka, ja do mojej tez się już przekonuję ;);););) wiem, co to znaczy... Aga, u nas na sali pani sie nas pytała czy będą wegetarianie, bo ona robi im osobne dania wszystkie pięć, także u nas nie byłoby tego problemu. Masz mały dylemacik, może dałoby sie tak jak u nas... Musisz spytać.

Przed chwilą zadzwoniłam do mojej mamy i powiedziałam Jej,żeby miała to na uwadze-i Ona nie widzi problemu.....ma rozmawiać z kucharką:)Dlatego juz chyba problem mam z głowy:) co do sukni...to ja ostatnio po kilka razy dziennie ogladam swoje zdjecia w niej:Djuz taaaaaaaaaaaaak nie moge sie doczekac az ją będę miała:DJeszcze miesiąc i 6 dni i będzie w Poslce:)Potem 2 lub 3 przymiarki i juz zabieram ją...a wiecie co przeraża mnie najbardziej (czy raczej smuci),że tak czekam na ten dzień...a to tak szybko zleci i znów wróci sie do normalności...no i trzeba będzie zdjąć tę suknię i co najgorsze więcej juz jej nie załoze:( Macie podobnie? A wogole to wczoraj pisalam Wam,ze mojej przyjaciółki brat zginął w wypadku:(I poki co prokurato nie wyda ciała...i nic nie wiadomo kiedy pogrzeb....tak mi Jej szkoda-miała się właśnie przeprowadzać do swojego nowego mieszkanka...a tu takie nieszczęście...no i tak cieszyła się na nasze wesele...a teraz pewnie nie przyjdzie:( U nas to albo kobiety są w ciąży albo ktos ma żałobę:( Smutne:(

ejj no laski co to za sped na moja skrzynke :):):):):) haha ale sie rzucily.no Sroda,odpisalam :) nie wiem czy tu pisac,wole mailem.potem mozemy dalej tu oceniac. to patrze dalej :) szkoda,ze Wam pokazac swojej nie moge,no ale nie mam.coz zrobic. :)

Broneczka-odpisalam.sliczna :) Aga-nie moge sciagnac,mam za malo miejsca tu na kompie,wyslij mi kilka fot roznych,wtedy je sciagne.czekam :) daj znak.

Aga 🌻 przykro mi a propo Twojej koleżanki... :( faktycznie smutna sprawa u nas dużo gosci nie będzie ze względu też na ciążę i malusie dzieci no i wiemy że w bliskich rodzinach kilku znajomych są śluby w ten sam dzień, więc niestety też przegrywamy ;) ale będzie kto będzie i też się bedzimey cieszyć :) wódeczka zakupiona więc zabawa gwarantowana hehe :D Środa a czemu dopiero się przekonujesz do sukni????? Piekna jest przestan marudzić bo dostaniesz w ucho ode mnie !!! :P Aga ja też myślałam, że tyle czekania i przygotowań a połowy z wydarzen nie będę wcale pamietała ale.... teraz już chcę by ten dzień nadszedł bo powoli czekanie tyle czasu mnie zaczyna już męczyć. W poniedziałek jedziemy odebrać obrączki i już jesteśmy podjarani :) co do sukni - wiesz Aga szkoda mi będzie że jej więcej nie założę, ale chcę ja wystawić na allegro i niech ma z niej radość jakaś inna dziewczyna :) o ile ktokolwiek bedzie chciał :D

Broneczka, ej no tylko żartowałam...:P Suknia jest przepiekna i zdania nie zmienię. magdusiarose, chciałam sie zapytać, czy mogę skopiowwać Twoją opnię na kafe, mi nie przeszkadza, ale chciałabym podyskutować na ten temat, a tak muszę latać z jednej strony na drugą :) Czekam na odp.

Co do oczekiwania, my i tak krotko czekaliśmy na ten dzień, bo tylko 9 miesięcy.... Ale bardzo,bardzo,bardzo szybko zleciało.... Nie wiem, kiedy.... Mi też jest strasznie przykro, że założę sukni ę raz na slub i wesele, i na drugi dzień na plener.... a potem już raczej zakładać jej nie będę, ale tez ją wystawię, będzie praktycznie nowa.... Trochę ucięta, ale rozmiar uniwersalny i pewnie jakaś babeczka będzie miała z niej radochę... OBY trafiła w dobre ręcę, ale czasami tak sobie myślę, może by ją zostawić i hjak będziemy obchodzić 25-lecie małżeństwa, to ją założe (jak nie przytyje po 5-rgu dzieci...:P:P:) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale byłby numer, co??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Wlasnie przypomnialo mi sie o sesji zdjeciowej w tygodniu....wiec jednak zaloze ją jeszcze raz po slubie:D A moze umowimy sie wszystkie forumowiczki i spotkamy gdzies ubrane w slubne suknie:DNiezle by bylo;) Ale glupawka mnie dopada;) Magdusiu i jak tam,dostalas zdjecia?Odpisuj na Kafe:) A tak wogole to nie wiem czy wiesz,ale my powymienialysmy sie profilami na NK:D

aga, to nie jest taki głupi pomysl.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

magdusiarose, nie będę kopiować, masz racje to było przeznaczone dla mnie i już. Mój Łos jest ode mnie dużo, duzo, dużo wyższy, bo ja mam ok. 160cm, a on ponad 180 cm, jakies 185 cm, więc jest duzo wyższy, będziemy qwyglądać jak ojciec z córką, juz teraz wszyscy się z nas śmieją...:D Welonu nie będę iala na 100 %, bo nawet nie widziałam takiego, który by mi sie podobał, a blerka tez nie chce, nawet nie pomysl;ałam o bolerku, idę do kościoła "goła", dlatego chcialam załozyć to coś na szyję. Opaska będzie doasyć gruba i satynowa, nie tak, jaką mam na zdjęciach, włosy będę miała czesane do góry, a opaska jest jakby zamiast welonu, żeby na głowie nie być taką ły7są.

A tak w ogóle ja dzisiaj rezerwuję domek na podróż poslubną. Zdecydowaliśmy sie jednak wynjąć cały domek i być sami - sobie. Sami gotować, pić poranna kawkę w łózku, sniadanko w łózku, luksus....

Ja jestem jeszcze nizsza Środ-mam jakies 158:)Dokladnie nie wiem-nie pamietam kiedy sie mierzylam ostatnio;)a biorac pod uwage jak sie garbie to moglam co najwyzej zmalec...a poza tym z wiekiem kurczymy sie:D A moj ma jakies 176 wiec jak zaloze buty na obcasach to mysle,ze zle nie wygladamy:)

ja mam 165cm a moj M. 188cm bedę miała buty na 6 cm obcasie, jakos nigdy nie patrzyłam na to czy śmiesznie wygląda niska dziewczynie przy wysokim facecie - liczy się uczucie :D:D:D

dobra,poodpisywalam :) ladne kiecki laski :) Sroda-jesli 20cm roznicy miedzy Wami to ja bym w ogole zrezygnowala z tej szarfy na szyje! ona skraca dodatkowo sylwetke! mowie Ci. zostawilabym kiecke i opakse na wlosach. bedzie super wg mnie. ale bez szarfy-bedziesz miala w niej 156cm wzrostu. moze wygladac smiesznie do Twojego Lubego.. szarfa optycznie skraca,sciaga do ziemi sylwetke. nie polecam,ale zrobisz co uwazasz :) eh szkoda ze nie mam swojej,ale trudno. taki los.

hmm no i nie ma nikogo?? a wlasnie sie wysylaja ostatnie zaproszenia i zawiadomienia wysylane poczta tralala :) klamka zapadla ;););)

ja mam 172 a moj 170 jakies.. wiec wielkiego wyboru nie mam co do butow ;) Moj bedzie na podbitych na maxa butach.. podwyzsze go o jakies 4cm. a sobie dam chyba 3cm obcas.. welon mnie nie podwyzszy

Wyslij Magdusiarose,:) JA teraz popracowac musze,dlatego zniknelam:(Ale poczte sprawdze pozniej:)