Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość london girl

sluby czerwiec 2009

Polecane posty

Ja czekam do 10 maja, bo do tego dnia mamy termin przybycia, potem dzwonie po ludziach i pytam "Będziecie, czy nie?" Krótka piłka, nie będę się wkurzac i już!!!

Musze iść chyba zapalić, bo mnie zaraz jakaś cholera weźmie. I wiecie co, chcialabym bardzo, żeby było już PO.... Naprawde, az sie boję, co się będzie ze mną działo tydzień, dwa dni, dzień przed....

Podejrzewam, że żadna z Was twgo nie cZyta, ale wiecie, jakos mi lepiej robi, jak tak sobie ponarzekam na kafe, na naszym topiku, w końcu sobie myślę, od czegoś ten topik jest.... Wyżalę się... Powkurzam.... Popieprzę głupoty.... Dzienks za to, że jesteście i że ten tiopik istnieje....

Środo,oczywiscie,ze czytam co piszesz...tylko teraz kurwica mnie bierze,bo próbuje drukowac cos i drukarka gniecie mi papier😡 A co do potwierdzania,to my jak zapraszamy to nam mowia czy beda czy nie-ale jak narazie o tym ze ktos nie bedzie to wiemy o tesciach mojej siostry i wujku M...ale na zaproszeniach mamy napisane,zeby powtierdzali do 1 czerwca czy beda jak nie dadza mi znac to bede dzwonic sama-po co mam miec puste krzesla na sali a inni maja sie gniesc,prawda?

U nas jest gorzej, bo my musimy za każdego sobno płacić, więc musimy mieć dokładnę listę osób. Płacimy od talerzyka i jak zapłacimy za pięć osób i te pięc osób nie przyjdzie, to tracimy 850 zł, to jest przykład... ale wiadmom, kasa tez się liczy, więc...

No rozumiem....ja na szczescie nie mam tego problemu-placi sie za orinetacyjna ilosc osob a miejsc juz szykuje sie na dokladna liczbe...i nie chce zeby bylo jak u mojej kumpeli,ze UWAGA nie przyszlo Jej 40 osob!!! Normalnie widac bylo pustki na sali...no i bylo Jej strasznie przykro...a dodam,ze nikt z tych osob,ktore nie przyszly nie powiedzialy,ze nie przyjda:( Ja bede wymuszala na gosciach potwierdzenia-tak lub nie. Najgorzej jest teraz z takimi osobami co to mowia-"my to raczej nie przyjdziemy"...ale to raczej powoduje,ze musimy miejsce przewidziec dla Nich-no nie?Bo w koncut o nie jakas ostateczna decyzja...ale mysle wymoge na Nich ostateczna odpowiedz:)

hej dziewczyny no mnie tu raczej nie ma dzis niz jestem tyle pracy ;);) zawieszki zerkne zaraz. ja tez Wam powiem,ze chcialabym wiedziec kto bedzie a kto nie juz na dniach,bo wszystko poslane,ale mamy termin 20maja wiec trzeba czekac.u mnie tez krucho z kasa, Moj jeszcze ma,ale nie chce pozyczac od Niego na swoja czesc bo glupio,zeby potem wypominal czy cus.. ale wiem ze mi pozyczy.ale licze ze sie po prostu zamkne na styk z finansami z mojej strony.a rodzice doplaca resztki,co zostanie i na co mi juz nie starczy ;);) ale wiem Sroda znam ten bol... ja czytam wszytsko wiec piszcie,milo mi ze Wy tez macie takie problemy jak ja to troche zbliza i czlowiek sam nie jest z problemami jak widzi ze inni maja to samo :):):) tez martwie sie o buty..nie wiem jak je kupic kurna,nie wiem.. dzis ustalilismy wstepny plan na rejestracje, z allegro,dzis zamowie,beda imiona nasze na obydwu, wiec wyjdzie 24zl z przesylka.powinny byc ladne.niewycudowane bez serduszek ;););)

Też czegoś takiego nie rozumiem, "Nie wiemy, czy przyjdziemy. Jeszcze nie wiemy" Ja, tzn. my musimy wiedzieć i już. A goście nie zdają sobie spr5awy jakie to jest istotne. Przeciez młodzi i rodzice płaca gruba kasę za wesele i goście mogliby o tym pamiętać, wtedy ułatwiają sprawę i nam i sobie, bo nikt nie będzie miał pretensji do osby, która powie "Nie przyjdę.", ale będą jakies fochy odnośnie osoby, która nie przyjdzie, a miała być.

magdusiarose, tulę Jakos tak mi lepiej po Twoich slowach. My mamy już wspólne pieniądze i pewnie rodzice będą musieli cos dofinansowac. Ale to już Łoś będzie ze swoimi gadał. Ja bym chciała wiedziec, kto będzie a kto nie, bo mamy na lokacie kasę i nie wiem, iole pójdzie z tej lokaty na gości, a ile zostanie.

wiem Sroda wiem, ale jakos damy rade. co do potwierdzen mamy takie zdanie jak Wy,ze musza byc i kropka,a nie ze sie nie wie.za duzo kasy...szkoda. AGA piekne zawieszki!!!!!!!!! no mega eleganckie az stwierdzilam normalnie ze podobne chce!!! tylko chyba bez drugiego papieru pod spodem,zaczepic na jednym i troche miejsca wyzej zostawic nad tekstem,ale pieknie macie :):):) serio,klasa 1 ;) mozesz na allegro sie oglaszac ;) zaproszenie tez sliczne,choc inne od naszego,potem Ci posle. a winietki tez ladne,mysle ze my bedziemy miec cos podobnego,bo tez mamy taki zloty papier przeznaczony na winietki,ale bez serduszek.imie i nazwisko.a na drugiej stronie moze logo nasze z data. myslimy zeby dostawic logo zlaczonych obraczek,bo wszedzie sie przewija u nas :)

Ja specjalnie do robienia zaproszen kupilam dziurkacz zeby robic serduszka:DDlatego motyw ten pojawia sie na zaproszeniach i wienitkach...chcialam tez na zawieszkach,ale pomyslalam,ze bylyby juz przekombinowane a wstazka musi byc bo na czyms musi sie trzymac dlatego jak juz wstazka to nie serduszka:) A wogole to juz zastanawiam sie nad inną koncepcją zawieszek:D Kurcze @ juz mi sie prawie skonczyl...a brzuch mnie tak zaczal bolec,jakbym mialam dostac od nowa:(ja tak zawsze mam na koniec:(

aha, no my mamy swoje logo i wlasnie te obraczki wszedzie :) coz,nie wiem jaka masz nowa koncepcje,ale pewnie rownie fajna jak ta ;););) naprawde ladne,ja bym tylko dala ze dwie spacje miedzy tekstem a kokardka i bezdie git!bo sa eleganckie wg mnie baardzo ;) jak zrobie swoja to pokaze,bo robie z tata,on projektuje a ja podsuwam pomysly ;) bede musiala tylko wstazke potem zakupic zoltawa,cos co do papieru dopasuje.

wspolczuje Aga ze tak masz z @ ja to na szczescie juz z gorki dzis. to te serduszka u Ciebie to dziurkaczem zrobione?ja myslalam ze nadrukowane na winietkach?

ale ja sie ciesze ze zamawiamy dzis te rejestracje i robie projekt !!! ale ja guuuuupsia ;) male a cieszy ehhh :):):):):) chybatylko baby to rozumieja,facet by juz zglupial :)

Moj nowy pomysl jest taki aby te zawieszki byly bardzoiej podobne do winietek-a wiec wiekszy kawalek papieru zlotego wystawal po 0,5 cm spod papiercu ecru..ale wteyd najlepiej byloby taka zawieszke zrobic na ukos-a wiec w ksztalcie rombu a teks pisany poziomo...i nie wiem jak to mialabym zrobic....chyba,ze zrobic normalnie poziomo-czyli jak teraz tylko warstwa spodnia tez w te sama strone ulozona co zewnętrzna:)...kurcze,widzicie 1000 mysli na sekunde:D A co do spacji miedzy kokardka a tekstem to tak bedzie-nawet pisalam ze to poprawka na ktora juz wczoraj wpadlam-jak tylko przykleilam wszystko:) Wciaz mysle jeszcze nad tymi serduszkami,bo bylby to komplet...ale chyba za duzo juz wszystkiego by bylo,co?

Aguś odpisałam na meila, winietki poprostu PIĘKNE, ale ten mój uparł się na krawaciki i podwiązki. co to potwierdzeń to mi kuzynka zanim zaczęliśmy zapraszac to powiedziała ze nie przyjdzie i tak samo ciotka T ale na szczęście prawie wszyscy potwierdzili że przyjdą i sie ciesze bo musieliśmy zamówić dla nich pokoje i przynajmniej wiem ze mi kaska nie przepadnie bo bym sie mega wkurzyła, jutro wam przysle oczywiście która chce zdjęcie T w garniturze, on ma jasny(nie mega jasny!!!!!) i moja głupia ciotka skomentowała to : ze na slub to powinien miec czarny aby sie nie zlewał ze mną\" i obejrzycie sobie i powiecie co myslicie i wiem ze nie powinnam przejmowac sie tym ale ja po prostu wariuje przez to wszystko, od paru dni cały czas sni mi sie slub, wesele i inne pierdołki którymi nie powinnam się przejmować a ja po prostu szaleje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do ślubu to chyba pójdę siwa!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D

Słoneczko, wyslij maila a ciotka sie nie przejmuj, mojej siostry maz mial jasny garnitur a Ona suknie ecru iw ygladali przepieknie...moj co prawda ma ciemny garnitur ale to dlatego,ze tak chceilislimy a nie dlatego,ze MUSI,bo nie musi:) Magdusiu mysle zeby zmienic projekt swoja na podobny do tego: http://www.allegro.pl/item612511970_zawieszki_na_wodke_super_cena_i_jakosc_5zl.html tzn kokardka jak u mnie bedzie...a na dole serduszka:) No i papier zloty wystawlby spod ecru po 5mm z kazdej,a wiec jak na winietkach-bardziej pasowaloby chyba? Co myslicie? No i jak zrobic zeby tekst byl poziomo a kartka na ukos:(

Aga,popatrzylam,mysle,ze by pasowalo tez,ale musisz sprobowac-fakt,moze byc za duzo wszystkiego na raz..ale zobacz. serduszka by pasowaly,tworzyloby komplet razem-my mamy logo z obraczkami,wiec analogicznie... te na allegro projektem ladne-nie mowie o kolorach i obrazkach bo to mi nie pasuje ;););) to czekam co wymyslisz! jak bedzeimy miec swoj projekt to posle. zaraz mykam do domu,ale cieplo....

hej hej! wiec, mamy juz zakupione tablice rejestracyjne :) zamowione. wybralismy Madzia & Arek i motyw obraczek :) zastanawiam sie nad alkoholem jaki wybrac, tu mam cennik z hurtowni, gdzie zaopatruje sie moj wujek,wiec bedziemy to brac, zastanawiamy sie nad smirnoffem i maximusem. ja jestem niepijaca,ale wiem,ze te alkohole pija i sa dobre ponoc. co Wy proponujecie? bo ja pije tylko wina lub drinki ;) wody nie ;):);) pałacowa 20.36 maximus 20.50 nemiroff 21.01 pan tadeusz 40.59 1ltr smirnoff 21.19 co to ten nemiroff? dobre?

maggdusiarose, a nie myślałas o de lux gorzkiej żoładkowej? Bardzo dobra, w sumie nowośc na rynku, my taką mamy i wszystkim polecamy.

hej my zakupiliśmy Pana Tadeusza zapłaciliśmy w makro 2085zł za 100 flaszek :) :) :) a obrączki mam nadzieję że jutro odbierzemy :) tak się nie mogę ich doczekać ...

hmm Sroda, nie wiem, raczej nie,to propozycje moich rodzicow i wujka, i tyle.. chyba zoladkowej nie mysla. Broneczka-to chyba dobra cena,jesli te flaszki 0,5litrowe. bo te ceny na 0,5l sa.tylko takie bierzemy.takie pojda. hmmm no musze pomyslec poki co czekam na liczbe gosci ;) a co tam u Was? bo widze ze jednak ktos tu bywa ;);)

My za 200 butelek zapłaciliśmy 3500, więc chyba nie dużo. Siedzę u znajomych przed kompem, bo mój Łosia ogląda mecz, a koleżanka poszła spać, bo ciężarna i zmęczona. :) Bronka, jutro zdjęcia obrączek poprosimy :)

A tak w ogóle,to miałam taką dzisiaj chcice na pizzę, a znajomi nie chcieli jeść. :O

My odbieramy już w piątek, i też pewnie będę beczec, ja wczoraj prawie umarłam, jak pani zadzwoniła, że suknia do odebrania... :)

ano prosimy Broneczka :) nasze juz poslane :) a ja w lozeczku poki co i sobie jeszcze czytam info rozne.ale juz zasypiam... buziale :) trzeba pomyslec o tej wodce. i zapytac o rabaty ;)

kurde Środa a ja za 1 miesiąc i 4 tygodnie a jeszcze niedawno było 15 m-cy na suwaczku jaaaacie ale mięło JAK Z PICZY STRZELIŁ ;) mój ogląda mecz w sypialni