Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość profesjonalne podejście...

powiedzcie mi czy na studia zaoczne można się przenieść w dowolnym czasie?

Polecane posty

teraz jestem na dziennych, ale szukam pracy i jak ją znajdę, chciałabym się przenieść na ten sam kierunek, ae w sys. zaocznym. myślicie, że to możliwe, czy że będę musiała poczekać do sesji lub następnego roku?

no tyle to wiem, ale czy mogę to zrobić w dowonym momencie ?? np w połowie sem. dałoby się radę przenieść ?

raczej nie u nas sie na poczatku kazdego semestru mozna przenosic, w trakcie roku to chyba nie bardzo, no chyba ze masz jakies mocne powody to moze i ci rozpatrza pozytywnie ale watpie

Gość może jeszcze ktośśśś
czy gdybym w ciągu tego mca zdecydowała się przenieść, byoby to możliwe ? może był ktoś w podobnej sytuacji.

Gość vice versa
możesz ale na początku każdego semestru, w trakcie semestru to raczej niemożliwe

Gość może jeszcze ktośśśś
ok, ale czy październik można potraktować jeszcze jako początek sem?? w październiku na studiach niewiele się jeszcze dzieje. a jeśli czegoś nie zaliczę na koniec sesji, to też będę mogła się przenieść ?

Gość gość
A ja myślę że z pocalowaniem ręki. W końcu o kasę chodzi którą będziesz bulic. Inna spr to tez to ze może nie jest konieczne przenoszenie? Może dasz rade chodzić na zaj dla zaocznych a być na dziennych. Znam uczelnie gdzie przeszło by to bez problemu i nikt się nie kapnie np UJ. Ale to zależy jaki macie system np obecności na zajęciach