Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 12, 2008 :D 1.tipsy 2.kolczyki w sutkach 3.buty na wysokich koturnach/platformach 4.zbyt mocno utlenione włosy blond 5.stringi wystające spod ubrania źródło: Galileo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Październik 12, 2008 to raczej atrybuty Niewiasty niebogiej , niewinnej aczkolwiek wyzwolonej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cnbc Napisano Październik 12, 2008 gowno prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 12, 2008 badanie przeprowadzone na reprezentatywnej grupie 1000 mężczyzn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość origory Napisano Październik 12, 2008 Lusesita powinnaś dpdac jeszcze,ze mężczyzn odrzyca takze kobieta taka jak ty,ktora non stop przesiaduje n a forum i niec madrego nie wypisuje,tylkjo same glupoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R.... 0 Napisano Październik 12, 2008 trudno sie nie zgodzic. dodalbym pare od siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Październik 12, 2008 upadabnianie Niewiast do chopaków. te np. branie smarków w dwa palce i... chlast ! złorzecząc : nie chciałas leżec w nosie, leż ! na szosie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 12, 2008 proszę bardzo ;) dodajcie od siebie czyżbym kogoś uraziła? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afarii Napisano Październik 12, 2008 Z pkt.3 nie zgodziłabym się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 12, 2008 afarii jesteś kobietą to jest zdanie mężczyzn ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afarii Napisano Październik 12, 2008 No i co z tego,ze jestem kobietą,ale nosze koturny i spotykam sie z meczyznami i jakos nie zauwazyłam aby ich to odrzucało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anette_123 0 Napisano Październik 12, 2008 Luśka, sądzę, że do końca nie masz racji. te punkty może nie robią wrażenia na porządnych kawalerach ale na alfonsach tak.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afarii Napisano Październik 12, 2008 baaaa nawet mi płacą 150 zł za godzinę spotkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 12, 2008 :D mogą po sobie nie okazywać odrazy :P obejrzałam ten program z moim narzeczonym który stwierdził że ma małe wątpliwości tylko co do punktu 2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystko się zgadza Napisano Październik 12, 2008 oprócz 4. ale tylko czasami, właściwie to prawie zawsze się zgadza bo niektórym kobietom takie za jasne włosy nawet pasują :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złudzenie_optyczne 0 Napisano Październik 12, 2008 nie mam, nic z tych rzeczy a i tak mnie nikt nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość origory Napisano Październik 12, 2008 Luska:-) nie chwal sie ,ze masz narzeczonego,a tak w ogole co to zanrzeczony gdy ty jestes juz stara rura.:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystko się zgadza Napisano Październik 12, 2008 anette_123 Luśka, sądzę, że do końca nie masz racji. te punkty może nie robią wrażenia na porządnych kawalerach ale na alfonsach tak.. __________________________________________ od razu widać że to pisze kobieta która od lat nie ma mężczyzny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 12, 2008 :D jestem kobietą ale zgadzam się w 100% z wynikiem ankiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lululula 0 Napisano Październik 12, 2008 nikt tu nie ogląda galileo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akuratt Napisano Październik 12, 2008 kurde,a ja widzę że takie laski mają duże powodzenie,może faceci sie wstydzą i w ankietach kłamią?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 12, 2008 ja oglądam galileo ciekawy program ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Październik 12, 2008 najbardziej chyba Niewiasta mądra i na kierowniczym stanowisku , samorzadna i niezależna. i takich się chopaki boja. choc mnie zawsze ciekawi wyraz twarzy tej ukladnej w żakieciku słuzbowym Niewiasty mówiącej gladko i wyrażnie -w trakcie orgazmu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 12, 2008 józiu... :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bawcie sie Napisano Październik 12, 2008 zgadzam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość origory Napisano Październik 12, 2008 luska a kiedy w ogole ty ogladasz cos madrego,jak ciagle siedzisz na forum i o pierdołach piszesz. Udzielasz sie w ogole na jakis forach ciekawszych,tematycznych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olalalala Napisano Październik 12, 2008 Bo do porządnych dziewczyn ciągną fajni faceci bo takie chcą mieć na dłuzej zeby sie ustatkowac a te takie ze stringami to iwecie jakich przycuagaja.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anette_123 0 Napisano Październik 12, 2008 wszystko się zgadza ==> pieprzysz trzy po trzy. dla twej ograniczonej świadomości, mam stałego faceta od dziewięciu lat, kumasz czaczę ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolczyki w sutkach Napisano Październik 12, 2008 http://www.smog.pl/wideo/6544/pink_uwielbia_piercing/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ankietka .... Napisano Październik 12, 2008 Wszystko niby gra ... ale to zdecydowanie wyrwane z kontekstu ... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach