Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

to co odrzuca mężczyzn w kobietach naukowo udowodnione

Polecane posty

Gość origory
Lusesita powinnaś dpdac jeszcze,ze mężczyzn odrzyca takze kobieta taka jak ty,ktora non stop przesiaduje n a forum i niec madrego nie wypisuje,tylkjo same glupoty

upadabnianie Niewiast do chopaków. te np. branie smarków w dwa palce i... chlast ! złorzecząc : nie chciałas leżec w nosie, leż ! na szosie.

Gość afarii
Z pkt.3 nie zgodziłabym się.

Gość afarii
No i co z tego,ze jestem kobietą,ale nosze koturny i spotykam sie z meczyznami i jakos nie zauwazyłam aby ich to odrzucało.

Luśka, sądzę, że do końca nie masz racji. te punkty może nie robią wrażenia na porządnych kawalerach ale na alfonsach tak..

Gość afarii
baaaa nawet mi płacą 150 zł za godzinę spotkania :classic_cool:

Gość wszystko się zgadza
oprócz 4. ale tylko czasami, właściwie to prawie zawsze się zgadza bo niektórym kobietom takie za jasne włosy nawet pasują :D

Gość origory
Luska:-) nie chwal sie ,ze masz narzeczonego,a tak w ogole co to zanrzeczony gdy ty jestes juz stara rura.:-)

Gość wszystko się zgadza
anette_123 Luśka, sądzę, że do końca nie masz racji. te punkty może nie robią wrażenia na porządnych kawalerach ale na alfonsach tak.. __________________________________________ od razu widać że to pisze kobieta która od lat nie ma mężczyzny :D

Gość akuratt
kurde,a ja widzę że takie laski mają duże powodzenie,może faceci sie wstydzą i w ankietach kłamią?:O

najbardziej chyba Niewiasta mądra i na kierowniczym stanowisku , samorzadna i niezależna. i takich się chopaki boja. choc mnie zawsze ciekawi wyraz twarzy tej ukladnej w żakieciku słuzbowym Niewiasty mówiącej gladko i wyrażnie -w trakcie orgazmu...

Gość origory
luska a kiedy w ogole ty ogladasz cos madrego,jak ciagle siedzisz na forum i o pierdołach piszesz. Udzielasz sie w ogole na jakis forach ciekawszych,tematycznych?

Gość olalalala
Bo do porządnych dziewczyn ciągną fajni faceci bo takie chcą mieć na dłuzej zeby sie ustatkowac a te takie ze stringami to iwecie jakich przycuagaja.. ;)

wszystko się zgadza ==> pieprzysz trzy po trzy. dla twej ograniczonej świadomości, mam stałego faceta od dziewięciu lat, kumasz czaczę ??

Gość ankietka ....
Wszystko niby gra ... ale to zdecydowanie wyrwane z kontekstu ... :O