Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

to co odrzuca mężczyzn w kobietach naukowo udowodnione

Polecane posty

Gość Filip_Kraków
na pewno tipsy, tlenione wlosy, buty na platformach, stringi wystajace z gaci

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
co odrzuca ?????? tapeciarstwo , brak skromności i materializm --- przynajmniej mnie :)

Gość trudno
niech odrzuca. A ja koturny lubię i nosić będę :p

Gość sexowna kobitka
nieprawda. 1) faceci lubią panny z długimi pazurami, nawet tipsami i niech nie pierdolą, że jest inaczej:P 2) kolczyki w sutkach tez ich kręcą, bo świadczą o tym, że panna może być wyzwolona sexualnie i odwalać cyrkowe wręcz popisy w sypialni, czyli zero pruderii i zajebista fantazja. 3) ubóstwiają buty na wysokich obcasach-nie ma bardziej pociągającego widoku niż fajna laska o zgrabnych nogach na wysokich szpilach;) Koturny rzeczywiście są wiesniackie, ale wiele panienek widuje w takich a przy ich boku niejednokrotnie zajebiści faceci. 4) utleniony łeb to akurat kwestia gustu:P jak mają ładnie zrobione, równiutko rozjaśnione włosy, to prezentują się interesująco-na pewno przykłują uwagę;) 5) wystające stringi nosiły wieśniary z 5lat temu. od dawien dawna nie widziałam już panny której gacie wystawały spod spodni/spodenek/kiecki

prawie bys mnie przekonala sexowna kobitka >>>> jesli bede myslal w katrgorii laska do lozka ;)....wtedy przyda sie ten kolczyk ,ale nie wtedy kiedy sie szuka partnerki na cale zycie hmm ze tak zapytam ? skad mozesz wiedziec co lubia faceci ? wypowiadasz sie w imieniu wszystkich.......