A mi kabel USB 0 Napisano Październik 12, 2008 a wiesz powinnas zmienic nick ;)....koza wystarczy ;) bo glupia nie jesteś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip_Kraków Napisano Październik 12, 2008 na pewno tipsy, tlenione wlosy, buty na platformach, stringi wystajace z gaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flowersss 0 Napisano Październik 12, 2008 kabel ;) -->> w sumie masz rację :p :p i nie to żebym broniła takich lasek ;) ja taka nie jestem :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 12, 2008 flowersss >> ;)....moge tylko wyrazic swoje zdanie ...aczkolwiek czy z tipsami czy bez, kazdy ma prawo do szcescia ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafaello rocznik 1987 ........ Napisano Październik 12, 2008 co odrzuca ?????? tapeciarstwo , brak skromności i materializm --- przynajmniej mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Październik 12, 2008 no.. kolczyk w sutku.. porażka.. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 12, 2008 haha Myrevin .. trzeba na to patrzec z innej strony :)...taka z zelastwem na klacie mozna szybciej zlapac ;)...... na magnes :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Październik 12, 2008 no tak pytanie jest co odrzuca MEZCZYZN a na pytania odpiwadaja kobiety obalajac cała teorie usprawiedliwiajac same siebie:D typoweee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 12, 2008 moze i tak ;)....ale tysiac badanych nie moze sie mylić :D ....to nie muchy ktore gowno mylą z zarciem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trudno Napisano Październik 13, 2008 niech odrzuca. A ja koturny lubię i nosić będę :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sexowna kobitka Napisano Październik 13, 2008 nieprawda. 1) faceci lubią panny z długimi pazurami, nawet tipsami i niech nie pierdolą, że jest inaczej:P 2) kolczyki w sutkach tez ich kręcą, bo świadczą o tym, że panna może być wyzwolona sexualnie i odwalać cyrkowe wręcz popisy w sypialni, czyli zero pruderii i zajebista fantazja. 3) ubóstwiają buty na wysokich obcasach-nie ma bardziej pociągającego widoku niż fajna laska o zgrabnych nogach na wysokich szpilach;) Koturny rzeczywiście są wiesniackie, ale wiele panienek widuje w takich a przy ich boku niejednokrotnie zajebiści faceci. 4) utleniony łeb to akurat kwestia gustu:P jak mają ładnie zrobione, równiutko rozjaśnione włosy, to prezentują się interesująco-na pewno przykłują uwagę;) 5) wystające stringi nosiły wieśniary z 5lat temu. od dawien dawna nie widziałam już panny której gacie wystawały spod spodni/spodenek/kiecki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 13, 2008 prawie bys mnie przekonala sexowna kobitka >>>> jesli bede myslal w katrgorii laska do lozka ;)....wtedy przyda sie ten kolczyk ,ale nie wtedy kiedy sie szuka partnerki na cale zycie hmm ze tak zapytam ? skad mozesz wiedziec co lubia faceci ? wypowiadasz sie w imieniu wszystkich....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach