Gość wszystko się zgadza Napisano Październik 12, 2008 dla twej ograniczonej świadomości, mam stałego faceta od dziewięciu lat nie dalej jak dwa tygodnie temu żaliłaś się że nie masz i że jesteś już stara. dobrze sobie teraz myślisz, jesteś mitomanką ale to normalna dolegliwość forumowiczek z kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 12, 2008 to jest pięć pierwszych miejsc niestety nie zdążyłam na całą dziesiątkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ankietka .... Napisano Październik 12, 2008 Ale to wyrwane z kontekstu!!!!!!!!! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 12, 2008 jakie wyrwane z kontekstu? zadane pytanie plus odpowiedź :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyli ona nie ma szans Napisano Październik 12, 2008 http://www.smog.pl/wideo/6544/pink_uwielbia_piercing/ na faceta bo ma kolczyki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ankietka .... Napisano Październik 12, 2008 Ogólnie chodziło o to, co powszechnie uważa się za erotyczne, czy seksowne, a może wręcz odrzucać .... W tym też były powiększane usta itd .... duże tatuaże ... Bo w przypadku gdyby chodziło o to co odrzuca facetów, to na pewno jest tego wiele więcej ... a wymienione byłyby na pewno wiele niżej w tymże rankingu .... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sratattattataa tatattaaa Napisano Październik 12, 2008 srata tata:) ja nosze od czasu do czasu tipsy, włosy mam zafarbowane na blond, stringi noszę- aczkolwiek pod ubraniem tam gdzie ich miejsce- i na powodzenie nie narzekam, a wręcz przeciwnie narzekam na namolność facetów, bo swojego juz mam i nie mam zamiaru go zmieniac. i co ciekawe to własnie on sugerował kiedys zebym przebiła sutki, bo strasznie go to kręci. tylko to ja nie chcialam:) za to przebilam co innego i tez go nie odrzuciło:) butów na koturnach nie noszę, bo jestem wysoka, ale mam sporo kolezanek, które nosza namiętnie i na brak facetów tez nie narzekają. a poza tym patrzac statystycznie na kobiety noszące tipsy również mozna pokusic sie o obalenie rankingu galileo:) takze SOOORRY:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anette_123 0 Napisano Październik 12, 2008 wszystko się zgadza ==> nic mi nie wiadomo, jakobym ja miała kiedykolwiek, w stanie niewskazującym na spożycie alkoholu, żalic się na forumie, że brak mi ogiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 12, 2008 zrozumcie ze to badanie mężczyzn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sratattattataa tatattaaa Napisano Październik 12, 2008 .....ja bym powiedziała, że facetów odrzucają raczej: wulgarność, tłuste włosy, niezadbana cera, nadmierne owłosienie tu i ówdzie, zaniedbane zęby, zapach "naturalny" ciała, wielorybia otyłość.....mówie oczywiscie przekrojowo i statystycznie, bo wiadomo ze fetysze sie zdarzaja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cver Napisano Październik 12, 2008 http://www.smog.pl/wideo/6544/pink_uwielbia_piercing/ na hiszpana to by sie z nia nie pojechało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Październik 12, 2008 właśnie, mnie odrzucają owłosione wiewióry :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 12, 2008 :O mnie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 12, 2008 w sumie nie bralem udzialu w badaniu ..ale moglbym być kazdym facetem z tego tysiaca ..... ps wiewiory ? nie ma problemu....byle nie nosily tipsow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lskhdbsdh Napisano Październik 12, 2008 O jakich wiewiorach piszecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mozze Napisano Październik 12, 2008 Facetow w ogole kobiety odrzucają? Ze niby tipsy? Przeciez to wiadome że każda kobieta powinna mieć zadbane dłonie, a nie każdą los obdarzył naturalnymi mocnymi szponami które sie nie lamia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyrwane z kontekstu Napisano Październik 12, 2008 Wystarczyła wypowiedź jednej osoby i dopiero wiadomo o co chodzi. A jakby pytanie było zadane co was odrzuca w kobietach to na pewno nie takie odpowiedzi by padły :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Październik 12, 2008 mnie nadal futrzaste wiewióry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 12, 2008 a mozze>>>to moze sprostuje....nie tylko tipsy ! dlugie pazury tez mnie odrzucaja :P.....wszak zadbane nie oznacza dlugie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głupisa koza Napisano Październik 12, 2008 a może moja intelligencja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 12, 2008 alez twoja inteligencja nie odrzuca ..... hehe ona poraza ;).....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głupia koza Napisano Październik 12, 2008 zawsze można zrobić dodatkowe przyłącze i uziemnienie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flowersss 0 Napisano Październik 12, 2008 hehe dziwna ta lista :D bo z moich obserwacji wynika, że laski spełniające te punkty wzbudzają niestety największe zainteresowanie facetów :D :o jakby to niekótrzy powiedzieli; "MAJą NAJWIęKSZE BRANIE" :p :D :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 12, 2008 jasne maja branie ...jak jola rutowicz u karkow po internetowym kursie tanca :O....;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głupia koza Napisano Październik 12, 2008 wiadomo z porażenie ,nie wychodzi się tak szybko na prostą.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 12, 2008 tak sobie dumam ....jak by tu cie uziemnić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głupia koza Napisano Październik 12, 2008 podobno myślenie ma przyszłośc.....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flowersss 0 Napisano Październik 12, 2008 ok, ale powiedzmy że nie ma znaczenia, u jakich typków mają branie :p tylko po prostu czy wzbudzają zainteresowanie czy nie no i jakoś niestety nie widać, żeby te atrybuty facetów odrzucały ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 12, 2008 flowersss ;)....to ma znaczenie bo karki nie stanowia wiekszosci w meskiej czesci spoleczenstwa moze odwroce troche sytuacje ....jakie dziewczyny zainteresują sie karkiem ? ja znam odpowiedz ;)..wszystkie ktore spelniaja warunki tego tematu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głupia koza Napisano Październik 12, 2008 podobne przyciąga sięęę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach