Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

to co odrzuca mężczyzn w kobietach naukowo udowodnione

Polecane posty

Gość wszystko się zgadza
dla twej ograniczonej świadomości, mam stałego faceta od dziewięciu lat nie dalej jak dwa tygodnie temu żaliłaś się że nie masz i że jesteś już stara. dobrze sobie teraz myślisz, jesteś mitomanką ale to normalna dolegliwość forumowiczek z kafeterii.

Gość ankietka ....
Ale to wyrwane z kontekstu!!!!!!!!! :O

Gość ankietka ....
Ogólnie chodziło o to, co powszechnie uważa się za erotyczne, czy seksowne, a może wręcz odrzucać .... W tym też były powiększane usta itd .... duże tatuaże ... Bo w przypadku gdyby chodziło o to co odrzuca facetów, to na pewno jest tego wiele więcej ... a wymienione byłyby na pewno wiele niżej w tymże rankingu .... :O

Gość sratattattataa tatattaaa
srata tata:) ja nosze od czasu do czasu tipsy, włosy mam zafarbowane na blond, stringi noszę- aczkolwiek pod ubraniem tam gdzie ich miejsce- i na powodzenie nie narzekam, a wręcz przeciwnie narzekam na namolność facetów, bo swojego juz mam i nie mam zamiaru go zmieniac. i co ciekawe to własnie on sugerował kiedys zebym przebiła sutki, bo strasznie go to kręci. tylko to ja nie chcialam:) za to przebilam co innego i tez go nie odrzuciło:) butów na koturnach nie noszę, bo jestem wysoka, ale mam sporo kolezanek, które nosza namiętnie i na brak facetów tez nie narzekają. a poza tym patrzac statystycznie na kobiety noszące tipsy również mozna pokusic sie o obalenie rankingu galileo:) takze SOOORRY:D

wszystko się zgadza ==> nic mi nie wiadomo, jakobym ja miała kiedykolwiek, w stanie niewskazującym na spożycie alkoholu, żalic się na forumie, że brak mi ogiera

Gość sratattattataa tatattaaa
.....ja bym powiedziała, że facetów odrzucają raczej: wulgarność, tłuste włosy, niezadbana cera, nadmierne owłosienie tu i ówdzie, zaniedbane zęby, zapach "naturalny" ciała, wielorybia otyłość.....mówie oczywiscie przekrojowo i statystycznie, bo wiadomo ze fetysze sie zdarzaja:)

w sumie nie bralem udzialu w badaniu ..ale moglbym być kazdym facetem z tego tysiaca ..... ps wiewiory ? nie ma problemu....byle nie nosily tipsow :)

Gość lskhdbsdh
O jakich wiewiorach piszecie?

Gość a mozze
Facetow w ogole kobiety odrzucają? Ze niby tipsy? Przeciez to wiadome że każda kobieta powinna mieć zadbane dłonie, a nie każdą los obdarzył naturalnymi mocnymi szponami które sie nie lamia

Gość wyrwane z kontekstu
Wystarczyła wypowiedź jednej osoby i dopiero wiadomo o co chodzi. A jakby pytanie było zadane co was odrzuca w kobietach to na pewno nie takie odpowiedzi by padły :O

Gość głupisa koza
a może moja intelligencja??

Gość głupia koza
zawsze można zrobić dodatkowe przyłącze i uziemnienie :)

hehe dziwna ta lista :D bo z moich obserwacji wynika, że laski spełniające te punkty wzbudzają niestety największe zainteresowanie facetów :D :o jakby to niekótrzy powiedzieli; "MAJą NAJWIęKSZE BRANIE" :p :D :o

Gość głupia koza
wiadomo z porażenie ,nie wychodzi się tak szybko na prostą.:)

Gość głupia koza
podobno myślenie ma przyszłośc.....:)

ok, ale powiedzmy że nie ma znaczenia, u jakich typków mają branie :p tylko po prostu czy wzbudzają zainteresowanie czy nie no i jakoś niestety nie widać, żeby te atrybuty facetów odrzucały ;)

flowersss ;)....to ma znaczenie bo karki nie stanowia wiekszosci w meskiej czesci spoleczenstwa moze odwroce troche sytuacje ....jakie dziewczyny zainteresują sie karkiem ? ja znam odpowiedz ;)..wszystkie ktore spelniaja warunki tego tematu ;)

Gość głupia koza
podobne przyciąga sięęę