Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JaMonia

Czy to objawy ciąży?POMOCY!!!

Polecane posty

Załozyłam już ten temat,ale nikt nie chce mi odpisać:( także postanowiłam ponowić temat,ponieważ już sama nie wiem co myśleć...mianowicie nie wiem czy jestem w ciąży(bardzo bym chciała) otóż mam pewne objawy... bóle w podbrzuszu ale bardzo delikatne,bolą mnie również plecy u dołu,jest to również delikatny ból taki promieniujący na pośladki,boloły mnie kilka dni sutki i były nabrzmiałe,jednak to już przeszło i piersi są takie jak wcześniej...często mi się odbija w ciągu dnia(nie wiem czy to może mieć związek z ciazą) termin spodziewanej @ mam jutro tzn 13.10,więc za wcześnie na test(robiłam tydz temu-negatywny)temp. w pochwie dziś rano 37,5...już sama nie wiem co myśleć,proszę was kochane pomóżcie,ponieważ biorę leki które mogłyby zaszkodzić ewentualnej ciąży pozdrawiam,acha współżyłam w 7 dniu cyklu bez zabezpieczenia więc nie wiem czy ciąża jest prawdopodobna Kochane pomóżcie!

Gość zrób rano test
to się dowiesz

Gość hmmmmmh
Kochana objawy ciązy zazwyczaj pojawiaja sie w pózniejszym czasie no i kazdy ma inne , wiec te Twoje moga ale nie muszą nimi byc :O Wiec jesli pytasz czy mogą , to Ci powiem ze mogą , choc ja takich nie mialam,mialam takie same objawy jak na okres , róznily sie tylko tym ze czesciej chodzilam siku i nie mialam ochoty na slodkie a jesli pytasz czy jestes w ciaży to nikt na tym forum Ci nie odpowie ...

Gość hmmmmmh
a poza tym to wcale nie za wczesnie na test , jutro rano jak najbardziej mozesz zrobic

Gość ja mialam dostac
28go wrzesnia i nie pokazal tego dnia test 2kresek...dopiero po tygodniu.

Gość zrób rano test
dziewczyna wymeniła przecież dokładnie takie objawy jak na okres, które pojawiają sie na samym początku. Myślisz sobie, brzuch boli, będzie okres, a tu niespodzianka i 2 kreski, rób test, objawy są fajne.

wiesz tez sie boje ze moge byc i duzo ostatnio o tym czytalam... z tego co wiem duzo kobiet pisalo o takich samych objawach co Ty... idz rano do apteki po test.. a najlepiej do ginekologa odrazu.... jutro tez akurat sie wybieram. a tak w ogole to chcialabys miec dziecko? napisz jaki wynik ci wyszedl... chociasz dopiero jutro powinnas dostac okres to najlepszym rozwiazaniem bylby ginekolog:)

Gość Ciekawe..
gdyby nie ta wysoka temperatura to powiedzialabym ci ze nie jestes, ale z moich obserwacji temperatura spada przed terminem miesiaczki do temperatury z pierwszej fazy cyklu, no a ze ty masz dostac okres jutra a tempke dalej masz taka wysoka to wydaje mi sie ze mozesz byc :) pytanie tylko czy mierzysz temperature regularnie, bez wstawania z lozka o tej samej porze?

Ja miałam dokładnie takie same objawy, jak przed miesiączką. Zawsze mnie bolą piersi przed miesiączką, ale jak mi ten ból przez tydzień nie przechodził, to zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Poza tym były lekkie mdłości przy długiej jeździe samochodem, ale tak lekkie, że tego w ogóle nie wiązałam ze sprawą. Potem też nie wymiotowałam.

Dzięki dziewczyny!Jak narazie @ nie widać,ale zobaczymy co będzie później...Wiem,że zajście w ciażę w 7 dniu cyklu jest mało prawdopodobne,ale te objawy z resztą słyszałam o takich przypadkach...niestety późniejsze przytulanki były niemożliwe,ponieważ mąż wyjechał,jeśli @ nie przyjdzie do jutra to zrobię test,dziś juz nie dam rady-zaraz lecę do pracy;/cały czas mam nadzieję,choć nie nastawiam się za bardzo aby się nie rozczarować.buziaki,acha jak narazie temp 37,4

co do małego prawdopodobieństwa zajścia w ciażę w 7 dniu cyklu, ja zaszłam podczas miesiaczki (między 1 a 4 dniem cyklu), więc wszystko jest możliwe :) co do objawów to mogą one wskazywać na ciążę, ale zrób test będziesz wiedzieć. jeśli chcesz mieć większą pewność idź do laboratorium na test z krwi wtedy będziesz wiedziała na 100%.

Mala_agatko dzięki Tobie wciąż mam nadzieję...poczekam do jutra jak nie przyjdzie @ zrobie test potem najwyżej wybiore się na badanie z krwi,niestety mieszkam na wiosce więc u mnie nie robią muszę wybrać się do wiekszego ośrodka;/

Nie Ewciu09, niestety nie było takiej potrzeby wczoraj przylazła cholerna @:( Będę starała sie dalej!Trzymam kciuki za Was!