Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarantulla

czy czytajac topik zdarzylo sie wam,ze rozpoznaliscie w nim osobe ktora znacie?

Polecane posty

na szczęście nie :) choć raz w moim temacie pojawiła się pomarańczowa o nicku takim, jaki ma pewna dziewczyna z mego miasteczka. do dziś nie wiem czy to ona, choć od tego czasu dziwnie na mnie patrzy:) więc to raczej ona;)

Gość głupia koza
Nie ,ale byłaby to fajna przygoda :)

nie :) albo po prostu nie skojarzyłam faktów z konkretną osobą :) sama nie daje znajomym linków na kafeterię ani nic, bo obawiam się że zostanę rozpoznana :p chociaż...dawno temu...parę razy jak wyczaiłam jakiś śmieszny temat to wysłałam na gg dwóm kumpelkom linka, mam nadzieję, że nie zaczęły czytać innych i się nie wciągnęły :o :D

Gość tarantulla
haha, no tez sie czasem obawiam, ze moge zostac rozpoznana:)

Gość Vaniliowaaa
a mnie się zdarzyło.....tyle że od tej drugiej strony wyczaiła mnie siostra, wiedziała że tu zaglądam,ale że żyjemy jak pies z kotem to miała niezłą satysfakcję..... teraz piszę pod innym nickiem i jakoś zwlekam z założeniem czarnego w dodatku był to temat dotyczący facetów, szantażowała mnie ze mu pokaże, musiałam kasować wszystkie swoje posty i przestałam tu zaglądać ;( nie wstydziłam się tego co tu pisałam bo pisalam prawdę ale.....same wiecie:P nie życzę nikomu :P

Gość kjhkjh
ja rozpoznalam.jest nia uczestniczka przedostatniego big brothera:D powiazalam fakty pisala to samo co mowila w bb.miala tez fotke czesci ciala ta sama co wkleila na -nk-:P i sprawa sie rypla........ caly czas tu jest:D

Gość grucha-pietrucha
wklej linka do jej profilu na n-k

Gość kjhkjh
nie moge .... 7 punkt regulaminu kafe😭

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
nie poznałem nikogo bo chyba nikt ze znajomych n kafe nie siedzi. Gdyby siedział to poznałbym , tak mi się wydaje.

Gość flejaa
a kto był w przedostatnim bb?

Gość ubi
daj tej link na nk...nikt ci zadnych punktów nie doliczy bo wszyscy bysmy byli zawieszeni bo praktycznie kazdy wklejał tu jakies linki

Gość flejaa
oglądałam tylko pierwszy bb i tak bym nie wiedziała kto to

Gość odpowiem anonimowo
ja sie zawszee boje, ze ktos mnie rozpozna :o moze ktos ze znajomych, rodziny tu zagląda, ale przecież wiadomo że się tym nie chwali

jasne. przestań. ja dawałam fotki swoje, nagadałam nachwaliłam naopowiadałam intymnych spraw choc wiem, że sporo osób z mojego miasteczka tu siedzi. i sie wstydzę:P ale szczerze mowiac nie mam czego:) chyba , że seksualnych spraw;) może w Twoim przypadku tak nie jest??

Ja tu znalazłam wpisy kilkuletniej kochanki mojego eksia. Na początku wierzyc mi się nie chciało ale opisała tyle wydarzeń, że to nie mógł być przypadek. Jestem jej bardzo wdzięczna, bo wiele spraw mi się rozjaśniło. I jestem pewna, że jej mąż też mi podziękuje :-)

Gość odpowiem anonimowo
nigdy bym tu nie pokazala fotki z twarza. skoro tyle osob tu jest z twojego miasteczka, no to masz przerąbane. to juz wszytscy wiedza jak i gdzie sie bzykasz:o a ze tworzysz nietypowy zwiazek to juz w ogole z mojego miasta tez jet duzo osob, ale to bardzo duze miasto

a ja dałam:) bo mi dużo rowieśniczek, młodszych koleżanek i też starszych zazdrościło wyprowzki zaraz po skończeniu gim:)P:P:P:P:P:):)

Gość odpowiem anonimowo
czyli ty po prostu się chwalisz tutaj:o i wyprowadzilas sie tez zeby wzbudzic zazdrosc, a nie z milosci? a wiesz ze to tez przeczytaja twoje kolezanki?

z kafe nie ale ostatnio natknelam sie na blog kolezankiz liceum z ktora juz nie utrzymuje kontaktow poklocilysmsy sie jeszcze nawet o jej faceta staralams ie jej wybic go z glowy.....ale ona wiedziala lepiej a teraz pisze ze ja od dziwek wyzywa i ze chce sie rozwiesc.....