Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość devon392

poczta polska - paczka

Polecane posty

Gość devon392

Zamowilam na allegro telefon i paczka zostala wyslana ze szczecina w zeszyl czwarteki do tej pory do mnie nie dotarla:((( mieszkam w lubelskim. Dodam ze za przesylke zaplacilam 20zl. Ile mniej wicej dni sie czeka?????nie wiem czy nie isc na poczte i sie nie pytac???

w zeszły czwartek?to jeszcze dojdzie .sobota i niedz sie nie licza bo licza sie tylko dni robocze przy przesyłce ,a dzis dopiero poniedz .Paczka bedzie dzis ew w srode

Gość jaH
Teoretycznie paczka może isc do 2 tygodni jednak w praktyce priorytet to max 3-4 dni (piszę max bo zazwyczaj dochodzi na nastepny dzien po wysłaniu lub na pojutrze). Szkoda, że była wysłana w czwartek (szkoda, bo jesli do piateki nie dojdzie do adresata to w weekend lezy na rozdzielni i pocztowi złodzieje mają łatwiej). A ta przesyłka była ubezpieczona? Sadzac po kwoscie jaka zapłaciłas to chyba była?

Ja też czekam na 2 paczki,jedną z Gdańska a drugą z Poznania,zostały nadane też około środy w tamtym tygodniu i szlag mnie trafia,do tej pory nie widać ani jednej,ani drugiej,wrr

Gość jaH
aaa, to był osttani czwartek? bo ja zrozumiałam ze w czwartek 10 dni temu. jesli w ostatni czwartek to nie ma powodów do niepokoju

Gość devon392
tak byla ubezpieczona bo za telefon zaplacilam 500zl, ale troche sie przestraszylam bo przevczytalam artykul w angorze o zlodziejach pocztowych, nigdy wiecej allegro:(

Gość listerine
moja paczka już drugi tydzień nie dochodzi :o

oo drugi tydzien?..nad tym to bym sie zastanowiła i do goscia zadzwoniła czy ja wogole wysłał a potem na poczte czy jej tam nie ma