Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 malina26

Dziwny sms...

Polecane posty

Go艣膰 nieznajoma_888
A co do Halinki z gor, to wybacz mi ale uwazam ze Ty tez jestes z niezlym kretaczem.. Tak mi sie wydaje, szczegolnie po Twojej ostatniej wypowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 halinka z g贸r
Nieznajoma - wiesz, ja nie podejrzewam go o spotykanie si臋, bo na to napewno nie ma czasu, ale o jak膮s internetow膮 znajomo艣膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malina26
to po jakiego diabla nie powiem narazie mala ide sie pobawic.... jejku ..uwazaja sie za twardzieli a nie potrafi膮 przyznac sie do niczego zajebista odwaga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieznajoma_888
Aaaaa no mozliwe, to w takim razie nie powinnas sie bac bo takie internetowe znajomosci nie trwaja zbyt dlugo, gorzje jak nagle zacznie wyjezdzac..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 halinka z g贸r
Hmmmm, no nie wiem... Cz臋sto zwi膮zki si臋 rozpadaj膮 z tego powodu, 偶e druga osoba sobie flirtuje na necie.

Udost臋pnij ten post

malina26, oj, nie przesadzajmy - nie tylko faceci tak robi膮. Ka偶dy w takiej sytuacji pr贸bowa艂 b臋dzie kr臋ci膰. Przeciez to naturalne (co nie znaczy, ze dobre czy moralne - to dwie r贸偶ne sprawy) Nie po to sie flirtuje na boku, 偶eby si臋 do tego przyznawa膰 i mie膰 awantury ze strony "prawicy". No tak to niestety wygl膮da. Jest to chamstwo z jego strony, ale niestety bardzo logiczne :P

Udost臋pnij ten post

komiczne - chyba wierzymy po prostu w to ze to na pewno nie tak. na pewno on tego nie zrobi艂. a mo偶e zrobi艂 i trzeba porozmawia膰 powa偶nie?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malina26
jestem tak wkurwiona ze jakbym dostala go w swoje rece to bym go rozerwala. Odechciewa mi sie wszystkiego ale z drugiej strony gdyby nie ta pomylka dalej zylabym w nieswiadomosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 halinka z g贸r
Najgorsze jest to, 偶e faceci w takich sytuacjach robi膮 z nas debilki, kt贸rym co艣 sie przewidzia艂o:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malina26
Czuje sie poprostu jak idiotka, ktora nic nie zauwazyla szybciej.....

Udost臋pnij ten post

wiem co czujesz, ja w ten sposob dowiedzialam sie ze bylam zdradzana. a zakochana bylam,,. o ludzie... mocno i wybaczylam, nie krzyczalam, wszystko sobie wyjasnilismy :) tzn on TLUMACZYL SIEl , juz prawie POWIEDZENIEM: to nie tak... szkoda ze po 3 m-cach by艂o to samo.. ale to inna kwestia, nastepna dziewczyne ponoc tez zdradzal :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieznajoma_888
I dlatego coraz bardziej zkazdym dniem doceniam wartosciowych facetow ktorzy sa w porzadku a wiem ze tacy istnieja.

Udost臋pnij ten post

"Najgorsze jest to, 偶e faceci w takich sytuacjach robi膮 z nas debilki, kt贸rym co艣 sie przewidzia艂o" debilki robi膮 z tych, kt贸re na to pozwalaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieznajoma_888
.. Co prawda nie mam takiego ale jak widze jak moja siostra trafila, doslownie dusza nie czlowiek, to zaczynam wierzyc w prawdziwa milosc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malina26
gdybym chciala sobie poflirtowac, zabawic sie powiedzialabym o tym aby nie ranic drugiej osoby, tylko dlaczego oni nie maja na tyle odwagi aby wydusic kilka slow.

Udost臋pnij ten post

to napewno nie byl zart a pomylka, albo byl to sms do jego kolezanki , boi sie przyznac ze mowi do niej skarbie....bo mozesz byc zla....albo kogos ma

Udost臋pnij ten post

"Najgorsze jest to, 偶e faceci w takich sytuacjach robi膮 z nas debilki, kt贸rym co艣 sie przewidzia艂o" nie s膮dz臋 :P

Udost臋pnij ten post

"gdybym chciala sobie poflirtowac, zabawic sie powiedzialabym o tym aby nie ranic drugiej osoby" "nie s膮dz臋" do tego zdania si臋 to odnosi艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malina26
wiem ze najgorszy czas dopiero przede mna, mamy wspolnych znajomych, zaplanowana dat臋 艣lubu. Jednak wiem, 偶e lepiej pom臋czy膰 sie teraz niz pozniej cale zycie, nie miec do drugiej osoby zaufania, 偶yc w niepewno艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 halinka z g贸r
A ja s膮dze, bo mam przyk艂ad ze swoim facetem:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malina26
Klaudka 27 uwie偶, 偶e bym sie przyznala do tego, a to dlatego, 偶e raz juz tak zrobilam, nie chcialam oszukiwac drugiej osoby, jestem zdania, 偶e jezeli kto艣 jest zdolny do zdrady (tylko sie ca艂owa艂am) to powinnien tak偶e miec odwag臋 sie przyznac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 halinka z g贸r
Malina - mo偶e rozmowa wszystko wyja艣ni, nie ma co panikowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 halinka z g贸r
Nie, wr臋cz przeciwnie :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malina26
halina_ wiem co powie... skarbie nie znasz sie na zartach to naprawde sms do Ciebie, Ciebie kocham i ........... takie tam sciemy. Juz w nic nie wierze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 halinka z g贸r
Hmmmm, nigdy nie by艂o u Was takich podejrzliwych sytuacji???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 halinka z g贸r
Podejrzanych - mia艂o by膰 ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malina26
jezeli ma sie zaufanie to nie ma podejrzen, ufa sie w 100%

Udost臋pnij ten post