Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinolsss

Czy dziecko NIESPEŁNA 2-LETNIE może obejść się bez WÓZKA???

Polecane posty

Gość kinolsss

planuję rodzeństwo dla mojego synka, gdy ten będzie miał około 1 roku i 9 czy 10 miesięcy i nie wiem jak to jest z takimi dziećmi, bo wiadomo, że młodszy będzie musiał jeździć w wózku, a co ze starszym, który i tak jest wciąż mały? Może któraś z Was jest w podobnej sytuacji i wie jak to jest właśnie z autopsji?:)

Mój długo bez wózka nie wytrzymał,jak miał 2 lata. A już robienie bez wózka zakupów to był koszmar. Teraz ma 3 lata i gdzieś od 3 miesięcy jesteśmy bez wózka bo synek ładnie pokonuje naprawdę długie dystanse.

Gość kenji
Kiedyś już pisałam, że w takim wypadku polecam tzw. deskorolkę do wózka. O ile oczywiście masz dziecko, które da radę utrzymać na takim "wynalazku". Z moim się udało :). http://www.allegro.pl/search.php?string=dostawka&category=11843 Powyżej link, pod którym znajdziesz te dostawki. Naprawdę polecam. Ja dzięki temu nie musiałam korzystać z wózka dla starszego dziecka.

Gość nie moge tego zrozumiec
to zalezy czy obejdzie sie bez wozka ale teraz sa super rozwiazania na allegro sa takie podkladki do wozka zaczepiasz z tylu i te strsze dziecko stoi sobie na niej a mlodsze siedzi w wozku.Lepiej to zakupic niz masz niesc na jednej rece zmeczonego 2 latka a druga pchac wozek :) a tak dziecko sie trzym za raczke od wozka stoi na tej podkladce i jest :classic_cool:

Gość kinolsss
Hmm pojęcia nie miałam, że takie cuda teraz robią;) Tym bardziej, że w ogóle mamą jestem od dwóch miesięcy zaledwie;) Trochę zmartwiło mnie to co napisała Princpolo:( Ale zależy mi na tym by następne dziecko było jak najszybciej, bo już nie jestem pierwszej młodości, a też nie mogę starać się wcześniej jak po roku, bo miałam cc:O No to jestem trochę w kropce:O

http://www.gracobaby.com/assets/images/product/6K00INC3_s.jpg my mamy taki wozek.Miedzy dziecmi jest 15m-cy róznicy, wozek sprawdza sie super, jest wygodny, ma duzy kosz i łatwo sie go prowadzi, wlasciwie to kwestia tylko przyzwyczajenia. My kupilismy go za 999zł w sklepie, takze jak na wozek nówka to taniocha, a naprawde warto bo wytrzymaly. Dziecko nie wytrzyma za dlugo na nogach, moja cora miala 15m-cy jak sie syn urodzil i spacery to byla porazka, wozek caly problem rozwiazal. Acha ja mam taki wozek tylko z jedna drobniutka róznica, z przodu dziecko nei ma tych kubeczkow tylko pałąk zabezpieczajacy

Gość kinolsss
no tak, ale to wózki dla większych dzieci, a przecież noworodka nie wsadzę do spacerówki:O w jaki sposób poradziłyście sobie na początku???

Gość taki problem
to nie problem ,dzis w sklepach sa takie wozki ze napewno znajdziesz cos dla twoich maluszkow