Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomekkk//

co myslicie o 25 latku który się nigdy nie całował??

Polecane posty

Gość lody nie są najwazniejsze
:-D

Gość proffesorek
lodzik to podstawa!!!!!!!!!!!!!! szczegolnie w upalne dni :P

Gość i tacy są faceci
tylko im lody w głowie :-P

Gość proffesorek
lody nam w glowie?? ktos tu anatomii nie zna...........:P

Gość a ktos tu sie wymądrza
:-P

Gość proffesorek
prawiczek-idz do kibelka i trzepnij sobie kapucynka,ulzy ci...:P

Gość proffesorek
sledzac twoje poglady stanowczo zalecam trzepanie na okraglo z przerwami na posilek.

Gość prawiczek i. kropka 1987
łoję kobyłkę na brzuch co wywołuje dyskomfort nasienny i dyszę w krocza suszysk znalezionych na www.fatmamas.ru

Jeżeli ktoś do 22 lat nie miał dziewczyny to znaczy że jest cieniasem dla nich i nie ma na nic szans Ja mam 26 lat i 5 miesięcy i też nie miałem intymnych kontaktów z dziewczynami. Nie da się ukryć że to oznacza iż jestem dla nich brzydalem Ty autorze tego tematu też jesteś dla nich zerem. Pogódź się z tym

Gość do prawiczka
no i tych wymagan nie spelni zadna przez najblizesz 20 lat. wiesz, ze porzadna kłoci sie z tym lodzikiem, tzn. porzadna zrobi ci loda przy dobrych wiatrach po kilku latach malzenstwa, takze twoje wymagania sa sprzeczne ze soba. trzep dalej, taka twoja przyszlosc.

Gość Aseksualny prawiczek
Nigdy się nie całowałem . Owszem miałem okres w życiu w którym do szło u mnie do masturbacji . Ale teraz już tego nie czuje , z resztą nigdy w życiu nie zamierzam uprawiac seksu . Moja masturbacja była w wieku 17-lat , robiłem to bez przerwy , skończyło się w wieku 19. Ale nigdy nie czułem pociągu ani do kobiet ani do mężczyzn , po prostu brzydze się i czuje wstręd do drugiego ciała (tyczy się to obu płci).

Gość man_
to ja tez cos napisze, po pierwsze ten powyzej to jakis czub, po drugie ja tez sie nie całowałem a jestem po 20 i leje na to ciepłym moczem po trzecie jak ktos chce sie wylizac i podubczyć to niech do burdelu idzie tam na 100% wyrucha jaki by ten ktos nie był a po czwarte i ostatnie ... ludzie wam jest chyba za dobrze skoro takimi błachostkami głowe sobie zawracacie