Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikitika_1992

Moja macocha pragnie zniszczyc moje zycie erotyczne! Obmawi mnie przed facetami!

Polecane posty

Gość Nikitika_1992

Mowi ze jestem dziwka i mam wszy, itd... Sama nie wiem jk mam z nia rozmawiac :-(

masz 16 lat z czego jasno wynika że chodzisz do gimnazjum z czego jasno wynika że masz na jutro zadanie z polskiego a tego wynika że masz się uczyć a nie pisać na forum dla dorosłych! a jak masz taki problem z życiem erotycznym (!?) to może do bravo girls napisz. albo z psiapsiółka pogadaj :classic_cool:

Gość bo wam sie wydaje
ze 16latka to sexu nie uprawia hehe dobre sobie :D

no nie mówie że nie, sama zaczęłam w wieku 16 lat, ale przeczytajcie co ona pisze! czy to to ma jakiś rozum? nie jestem przeciwniczką seksu w tym wieku ale jest to zarezerwowane tylko dla tych co mają MÓZG na swoim miejscu i jest to organ odpowiednio sprawny! bo potem kłopociki są...

Nikitika_1992, cóż, myślę że twoja macocha może robić ci to dwóch powodów: Albo dlatego że nie chce abyś miała chłopaka w tym wieku (do czego moim zdaniem masz prawo i twojej macosze nic do tego) lub dlatego poniważ ma do ciebie anse za to że nie jesteś jej dzieckiem (takie patologiczne przypadki się zdarzają). Moim zdaniem powinnaś ją ignorować i starać się mimo wszystko rozwijać swoje życie towarzyskie. A o tym że twoja macocha nazywa cię "dziwką" powinnaś powiedzieć swojemu ojcu i ewentualnie wychowawyczni twojej klasy...a jak to nie pomoże, to idź na Policję i oskarż ją o psychiczne znęcanie się.

Wiesz Florek, może znowu zmień wyznanie bo zaczynasz pisać w sposób... hmmm... nie pasujący do Ciebie. Życie erotyczne to szesnastolatka może sobie prowadzić za dwa lata, jak się wyniesie z domu. Bo przed osiągnięciem pełnoletności rodzice ponoszą odpowiedzialność między innymi za jej macicę.

A czy ja coś pisałem o życiu erotycznym ? Pisałem o życiu towarzyskim.

Gość gość
Jeżeli nie jestes dziffka i nie masz wszy, to wez sie obraź 😠