Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarlotka_krucha

starania

Polecane posty

No ja też to czytałam, więc napisałam co by się nakręcić :D Ja mam tempke od paru dni, któa wacha się koło 36,9 ale utrzymuj się tak już od czasu kiedy teoretycznie była owulka

tzn. od owulki stopniowo poszłą do góry i tak sobie jest od paru dni

Gość szarlotka_krucha
mot, co by się nakręcic to widziałam dzis kominiarza :)) hehe

Gość szarlotka_krucha
bez wkrętów. co ma byc to będzie. ja i tak wiem, że Ktoś tym wszystkim steruje :)

Gość szarlotka_krucha
nadzieja ?? i jak? robiłas test ?

Gość nadzieja26
szarlotko! Jakaś głupia jestem,bo nie mogę się zebrać w sobie!boję się,że wyjdzie negatywny,a wtedy to już będzie wiadomo,że nie ma szans...tak to jakoś się łudzę:)z drugiej strony to czekanie mnie wykańcza...jak dziś w nocy nie przyjdzie to jutro testuję!Trzymajcie kciukasy aby ta małpa nie przyszła!Temp. rano jakieś 37,2 zaraz po przebudzeniu a po południu(choć wiem,że tak się nie powinno mierzyć,ale ja i tak sprawdzam)37,7 może jednak nie przyjdzie:) to już 2 dzień jak się spóźnia,ale mam takie wrażenie,że jest tuż tuż,tak mnie podbrzusze boli małpowo,tylko latam co chwilę do kibela i sprawdzam czy nie ma @...ahhh dziewczyny...

Gość szarlotka_krucha
nadzieja, to rano czekam na wiesci :))

Gość szarlotka_krucha
no i co ???

Gość nadzieja26
cześć dziewczyny!witaj Szarlotko! zrobiłam test dzis rano-negatywny:(:(:( jestem załamana:( okresu nadal nie mam to już dziś 3 dzień jak się spóźnia temp 37,1-nie wiem o co chodzi...tego właśnie się obawiałam...co mam teraz myśleć,może jestem chora na coś...aj już nie wiem:(

Gość nadzieja26
Karola a myślisz,że gdybym była jednak w ciąży to test by nie wykazał po 3 dniach spóźnienia @? myslałam o becie,ale mieszkam na wiosce,musiałabym się wybrać do najbliższego ośrodka,a teraz to już nie wiem straciłam nadzieję...poczekam ze 2 dni jak nie przyjdzie @ to pojdę do gina,albo zrobię drugi test,ahhh

Gość nadzieja26
Dziewczyny! już zwariowałam...patrzę po chwili na ten mój test-wyszłam na taras na światło dzienne,a tam taka delikatniusia,prawie niewidoczna w sumie przeźroczysta druga krecha nie wiem co myśleć...może jednak?

jezeli jest delikatna kreska to znaczz ze zaskoczylas ja tez bzm chciala zobaczyc te dwie kreski... ale muze czekac do 24 ale czuje ze sie nie udalo...

Gość nadzieja26
Karola chyba jednak nie,bo trzeba odczekać 3 min,po 3 min nic nie było dopiero jak go wziełam powtórnie za 10 min to ją zobaczyłam,a niby tak nie powinno się patrzeć...oj zwariuję chyba naprawdę...jak nie przyjdzie @ to powtórzę test..

Gość nadzieja26
Karola trzymam za Ciebie kciuki!

Gość nadzieja26
a po dłuższym czasie ta krecha zniknęła:( cały test jakiś taki zamazany na różowo się zrobił....chyba jednak ja sobie wymyśliłam...

Gość szarlotka_krucha
Nadzieja :)) Zrób bete. wynik wychodzi juz 10 dni od zaplodnienia :) Z tego co wiem, nawet jak jest delikatna kreska to może może :) Zrób jutro test jeszcze raz, jak będzie wyraźniejsza to znaczy ze poziom hcg ci wzrósł czyli jestes w ciazy...a jak temperatura ?? Mnie zaczyna brzuch bolec jak na okres więc dupa czarna :)

Gość Nadzieja26
Szarlotko! mnie też cały czas już od 3 dni boli i boli ten brzuch mam wrażenie ze już przyszła @ idę do kibelka a tam nic...tak ponoć jest w ciąży:) właśnie tempka zaraz po przebudzeniu37,1 po południu 37,7 więc nie wiem co jest grane,a ty Szarlotko kiedy masz dostać @? A tak w ogóle to ten mój test w pierwszej części gdzie powinna być 2 krecha tak się zamazał cały na rózowo nie wiem co to jest...ajjj,bety narazie nie mam jak zrobić,bo u mnie na wiosce nie ma ośrodka,muszę pojechać do najbliższego ale nie bardzo mam jak teraz...powtórzę test za jakieś 2 dni jak oczywiście nie przyjdzie @,a jak znów nie wyjdzie to zrobię bete...jakoś cały czas mnie suszy jakbym kaca miała;/

Gość szarlotka_krucha
no własnie cos się doliczyc nie mogę, ale sobota/niedziela powinna @ nadejśc... ja się staram nie doszukiwac objawów :) a zdarza się , że Ci sie tak spóźnia kilka dni? mot, jak tam??

Gość Nadzieja26
Wcześniej brałam tabsy...ale od 4 miesięcy nie biorę i własnie miała regularne tak co 29 dni...nigdy mi sie nie spóźniał @,dlatego to mnie dziwi,ale teraz mam trochę stresów,może dlatego...w sumie wczesniej tez miała a @ był;/ aj juz nie wiem...może dziś przyjdzie...oby nie,ale z każdym dniem drżę,że nadejdzie...

Gość titeko
o ja tez miałam taka sytuację z testem, że mi się cały na rózowo zamazał ale czekam na @ dostanę w sobotę albo w niedzielę

Gość Nadzieja26
No właśnie i o co chodzi z tymi testami to ja juz nie wiem...niby takie proste a jak cos nie wychodzi to takie skomplikowane

dziewczyny witam ja czekam na @ do 26.paź lub do 1 lis..... w tym miesiacu sa staranka od 6 i jak narazie sie nie moge doczekac ....

U mnie tak sobie tzn. objawów można się doszukać ale i można je jakoś wytłumaczyć czymś innym niż ciąża. Czekam do poniedziałku i ćwicze cierpliwość

No i tempka utrzymuje się wysoko ale to może nawet spaść w dzień @ więc też niczego to nie wróży Nadzieja - trzymam kciuki :D test negatywny nawet kilka dni po terminie @ też może wyjść a fasolka będzie - takie przypadki też się zdarzają Szarlotka - Ty w weekend testujesz?

Gość szarlotka_krucha
hmmm pewnie po weekendzie przetestuje jak @ się nie pojawi...i tak jak u Ciebie, wszelkie objawy racjonalnie wytłumaczalne :)) ale raczej bedzie @ wszystko na to wskazuje ...

Gość nadzieja26
Hej Dziewuszki! Mot i Szarlotko trzymam kciuki! co do objawów kobiety potrafią sobie wkręcać...tak jak ja np. dzis czuję jakby piekły mnie lekko sutki,choć nie wiem czy mi sie to nie wydaje,bo ostatnio naczytałam sie,że ponoć w ciązy pieką...więc same widzicie:) jednak mam nadzieję,że te nasze objawy to faktycznie na fasolkę:) u mnie kolejny dzień bez @:) a jak tam u Was Mycha i Baby?

Gość nadzieja26
Sorry dziewuszki Mycha i baby na inny forum-już sama się gubie tyle fajnych babek tu spotkałam buziaki demer powodzenia!

Gość szarlotka_krucha
Może mnie troche nie być, bo jadę do rodziców...ale czekam na wieści :)) i trzymam kciuki za wszystkich !!! :***