Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarlotka_krucha

starania

Polecane posty

Gość szarlotka_krucha
i jak tam dziewczyny ??? mot, nadzieja ?????? co u Was?? ja się czuje ociężała, ale to stres całego tygodnia... odezwijcie sie dziewczyny

Gość nadzieja26
Hej kochana Szarlotko! niestety u mnie katastrofa! po 5 dniach spóźnienie przyszedł głupi okres!ahhh jestem zrozpaczona!:(:(:( ale za Was trzymam nadal kciuki!;)

Gość nadzieja26
Więc te moje objawy nic niewarte:( chyba sama sobie je uroiłam taka byłam nakręcona:(

Gość szarlotka_krucha
Niestety ale wszystko sobie można wmówić, jak się bardzo chce..:(..Nadzieja...w nastepnym miesiącu wyzluzujesz i będzie dobrze :) Od wkręcania podobno nie można zajść w ciążę, więc spontanicznie pójdź na całość i ........:) Mot jak tam ???? Ja nadal nie mam @ i żadnych objawów.

cześć dziewczyny:) moje sytuacja przedstawia się tak: @ miałam 24 września( 7dni, cykl31 i tak z reguły jest), współżyłam z mężem 12.10 , 13.10, 14.10 czy jeste szansa że zaszłam w ciążę??:) Żałuję że nie mierzyłam wcześniej temperatury ale teraz sprawa wygląda tak: 14.10-37'3 15.10-37'3 16.10-36'8 17.10-37'1 18.10-37' 19.10-37'2 co o tym sądzicie??

witam! Ja jestem dziś po drugim Fostimonie (zastrzyk na dojrzewanie pęcherzyków jajowych), jeszcze 4 -codziennie rano jeden- i zaraz po ostatnim idę na USG sprawdzić czy zadziałał. Jak będzie ok to dostane inne hormonki w zastrzyku na owulkę i mam zabierac się do rzeczy... Sa chwile, że czuję że wszystko będzie dobrze a czasem mam taki dół, że siedzę i ryczę...dlaczego mnie takie \"schody\" się przytrafiły... Echhh... Czas pokaże czy w ogóle te leki coś pomogą... Trzymam za Was kciukaski, za siebie też, żebyśmy wszystkie jak najszybciej zaciążyły!!!

Gość szarlotka_krucha
Karola, ja nie wiem... Ja sie posłuzyłam najprostszym kalkulatorem płodności z jakiejś stronki www nie wiem czy dziala. nigdy nie mierzylam temp i nic nie obliczalam, zeby sie nie wkręcać :) shila, trzymam kciuki :)) mocno mocno, będzie dobrze...duzo sie relaksuj, wiem ze to trudne, ale tak trzeba... natomiast u mnie cisza, @ nie nadeszla, jak do jutra nie przyjdzie to testuje...

szarlotka_krucha... i jak, testowałaś rano? Trzymam kciuki :) Koniecznie napisz jaki wynik, mam nadzieje że dwie kreseczki...

Gość szarlotka _krucha
:) jeszcze nie MOT jak tam? przyszla @?

Gość szarlotka _krucha
niestety jedna kreska. no trudno :)

Gość ja jestem w trakcie och
muj kohanek jes super ! jest boski !!! Nawet ze mna to pisze ;DDD ;*** skarbeczku koham cieeee :**** sweeet och ahhhh ;DDD

Gość do Karoli odp......
jezeli cykle masz 31 dni to owulke mialas 10.10. wiec powinnas sie kochac od 8.10 do 12.10. pozdrawiam,

Gość szarlotka_krucha
karola, nie mam @ ale poczekam jeszcze z betą bo źle sie czuję i myslę, że @ nadchodzi. raczej mam regularne, ale ostatni miesiac mialam strasznie stresujacy wiec mogl mi sie przesunac

Gość szarlotka_krucha
karola, juz niedlugo sie dowiesz...trzymam kciuki

Gość szarlotka_krucha
nadzieja ale Ty sie nie poddałas ?????mam nadzieje i co z Tobą MOT>>??

Gość szarlotka_krucha
ale tu cichutko ...:P

Gość szarlotka_krucha
karola, co słychac ??:)

pracuję i czekam:) wyluzowałam ztym czekaniem bo przecież niczego nie przyspiesze nie wkrecam sobie zadnych objawow bo i po co??? a co u ciebie??:)

Gość szarlotka_krucha
nadal @ nie przyszła...zastanawiam się czy bety nie zrobic albo jeszcze raz testu jakas taka niemoc mnie ogarnela :)

hejka a u mnie jednak chyba @ przyjdzie bo temp spada:( 14.10-37'3 15.10-37'3 16.10-36'8 17.10-37'1 18.10-37' 19.10-37'2 20.10-37' 21.10-36'8 22.10-36'7

Gość szarlotka_krucha
no u mnie raczej tez bo beta wyszla negatywna :( no ale coz czekam na @ i do dzieła !!!!!!!

Gość szarlotka_krucha
ja dostalam teraz :/ ale damy radę, jesteśmy młode i płodne i zegar biologiczny nam nie tyka, zobaczysz, że niedługo obie będziemy grube i szczęśliwe :) najwazniejsze to pozytywne myslenie :) :*

A ja właśnie wróciłam z usg - dojrzały mi 3 pęcherzyki na prawym jajniku i jeden na lewym!!! SUKCES!!! Jeszcze 3 dni mam brać Fostimon a w poniedziałek znowu usg i zastrzyk z Pregnalu :) No i przyjemniejsza część starań... przytulanko :) Podniosło mnie na duchu, że leki zadziałały i mam szanse już niebawem działać... W końcu... musiałam sie pochwalić :) Karola i szarlotka - przykro mi, że dostałyście @ ale zaczął się nowy cykl, mam nadzieję, że będzie owocny - trzymam za to kciuki bardzo mocno!!!

Gość szarlotka_krucha
Shila, no to wspaniale. Cieszę się :) Najwazniejsze to się nie poddawac :D Ja tylko czekam na koniec @ i do dzieła !! A nadzieja się nie odzywa i mot milczy hmmm

wszystkie ucichłyście... to chyba nie koniec topiku???? zwłaszcza, że ja mam rewelacyjne wieści!!!!!!!!! otóż w 12 dniu po owulacji wyszedł mi pozytywny test!!!!! dziś odbieram wyniki \"bety\", mam nadzieję, że potwierdzą fasolkę :) okresu ani widać, objawy jak na ciążę, testy pozytywne (w sumie 3 różnych firm), więc chyba mogę po cichu świętować... jestem taka nabuzowana pozytywnie, poierwszy test zrobiłam pod wieczór i to tak z głupa, nie myśląc że wyjdzie cokolwiek... jak zobaczyłam drugą kreskę to aż się poryczałam, dukałam psiapsiółce do telefonu, ona nie wiedziała co sie dzieje... hihihi piszcie, co u was, jak starania ze swojej strony przesyłam MOC FLIUDKóW I PYłKóW ABY I WAM SIę JAK NAJSZYBCIEJ UDAłO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

szarlotka.. karolcia... mot... jak staranka? piszcie dziewczyny, chciałabym usłyszeć jakieś poozytywne wieści od was!!!! pozdrawiam :)