Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka963

DIETA na poważnie!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Makoto93
oki to ja sie zgłaszam :)

Gość Makoto93
a jakie masz wymiary i z jakiej wagi startujesz i jaki jest Twój cel? :)

Gość ja się zapisuje
lat 30 ,wzrost 160 ,waga66

i mam prośbe piszcie o tym co np. zjedliscie o ile spadła wam waga i takie tam najlepiej wszystko:) oki?? z góry dziekuje. (moze skorzystam z jakis waszych rad)

Witam! Również chciałabym sie przyłączyć. Jestem na diecie od tygodnia i już kilogram w dół :-). Startowałam z wagi 59 a mój cel to 50 kg Ostatnio spada mi motywacja i mam nadzieje że pomożecie

Może napisze troszke o tym jako dietke stosuje i jak ćwicze Śniadanie: płatki fitness lub musli z mlekiem 0,5%, do tego pół banana małego II śniadanie: jabłko albo gruszka Obiad: zazwyczaj jakieś chude mięsko lub ryba z surówką, do tego czasmi brązowy ryż lub makaron razowy Przekąska: jabłko Kolacja: zazwyczaj kurczak pieczony z warzywami, albo koktajl z owocami, czasami zupka Staram sie codziennie ćwiczyć -codziennie 1 godz rowerku -2 razy w tygodniu ćwiczenia na brzuch -2 razy w tygodniu chodze na siłownie Przy okazji macie jakieś sprawdzone ćwiczenia na brzuch ?

a moj cel to rowniez ok. 52kg:) staram sie jesc ok 1200 kcal do tego cwiczenia, taniec i jogging (jak jest ladna pogoda) chociaz nie zawsze mi sie udaje tego przestrzegac ale cos kazdy ma jakies slabosci:P

Gość alicaja 25
Hej! Ja od wczoraj stosuję amerykańską. Narazie się trzymam. Ważż 74 i mam 168.

Postaram sie w takim razie codziennie pisać co jem, oraz jak przygotowuje. Lubie ogólnie gotować oraz wypróbowywać nowe przepisy a więc jak coś szczególnie przypadnie mi do gustu to podam przepis. Teraz planuje poćwiczyć: godzinak rowerku oraz na urozmaicenie ćwiczenia z płytki- boolywood dance. Odezwe sie jeszcze wieczorkiem.

hmm:) ja to jak narazie nie moge sie zabrac do cwiczen. zawsze mam cos do roboty i przez to brakuje mi troche czasu. ale postaram sie codziennie znalezc godzinke na cwiczenia. juz sie nie moge doczekac efektów:D:D:D:D

Szczere gratulacje:D... Ja sobie caly dzien mowilam za godzine pojezdze na rowerze, za godzine, za godzine... oczywiscie wyszlo na to ze nie pojezdzilam. Zrobilam tylko troche brzuszkow... Postaram sie jutro o 5 rano wstac i pojezdzic...:P Mam nadzieje ze sie wam uda wytrwac:)

o to gratuluje bo ja jakos dzisiaj dałam sobie spokuj z cwiczeniami. znowu nie mialam czasu:( cały czas cos robiłam... ale jutro pobiegam z 1.5 godzinki

Ja jakieś kilka miesięcy temu biegałam, ale strasznie nie cierpie biegać więc wytrzymałam tylko 2 tygodnie i to jedynie ze względu na koleżanke z którą razem biegaliśmy bo praktycznie mnie zmuszała ;-)

Hej dziewczyny jak mija dzionek. Mi narazie dobrze na śniadanie zjadłam mussli z mlekiem, przekąska jabłko a na obiad ryż brązowy z warzywami (coś w stylu sosik słodko-kwaśny z warzywami tylko sama przygotowywałam). Jeśli ktoś chętny to podam przepis. Niedługo jade na imieniny do babci i wiem że będzie wmuszać wemnie jedzenie, ale mam nadzieje że będe sie twardo trzymać i sie na nic nieskusze, jedynie jakoś sałatkę zjem. Trzymajcie za mnie kciuki!!!

hmm to mi mogłabyś podac przepis. jeszcze nigdy sama nie robiłam. ja zjadłam dzisiaj dwie małe kanapeczki z serkiem żółtym na śniadanie i teraz na obiad zupe grzybowa nie zaprawiana także niskokaloryczna:) no i gruszke na 2 śniadanie. mam nadzieje ze wytrzymam do końca dnia juz nic nie jeśc. Bomboniera TRZYMAM KCIUKI!!

u mnie tez ok:) wlasnie skonczylam szamac kolacje a ogolnie dzisiaj zjadlam: muesli jogurt twist shake czekoladowy mmm normalnie niebo w gebie pol grahamki z twarozkiem serek naturalny gruszka i jablko:P a u was jak tam?

a i mam pytanie: czy moge se pozwolic na platki ryzowe na mleku (takie blyskawiczne) czy to raczej niewskazaane na diecie odchudzajacej:P jak sadzicie?