Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana_bell

moja waga a reakcja otoczenia. ustąpić ?

Polecane posty

temat może niecodzienny ... mam 175cm wzrostu i ważę około 66kg. nie jestem chuda, ale nadwagi po mnie też nie można stwierdzić. jest mi raczej dobrze ze stanem rzeczy - ilekroć chudnę to i tak moje nogi, które są dla mnie największym problemem się nie zmieniają. postanowiłam pogodzić się z tym stanem rzeczy. jestem zbudowana raczej nieproporcjonalnie - koszulki, bluzki noszę rozmiaru 36, w porywach 38 a spodnie - 40, dochodząc czasem do 42. zdaję sobie sprawę, że grube, krótkie nogi optycznie mnie całą powiększają, ale nie to jest problemem, ale to, co mam przez to wszystko w domu. chciałabym jeść normalnie, niestety, nie mogę. każdy kęs kontrolowany jest przez moich rodziców, dokładniej mówiąc ojca. nie pozwala brać dokładek, ubliża za jedzenie \'zbyt dużych\' ilości jedzenia - kilka kanapek naraz czy batonik na podwieczorek równoznaczne są z wyśmiewaniem, wyzwiskami, wręcz obelgami. czy ja nie mogę być szczęśliwa wyglądając tak, jak wyglądam ? sama już nie wiem, czy zasługuję na określenie \'grubas\', jestem już totalnie zdezorientowana ... ciężko dorównywać modelkom z gazet i telewizji, które żyją z pokazywania ciała jednocześnie prowadząc nieregularny tryb życia i zaspokajając wilczy głód fast-foodami i gotowymi daniami do podgrzania, gdy nie ma warunków, by zjeść zdrowy posiłek. nawet już nie wiem, o co chciałam pytać ...\'

Gość głupia koza
nie cuduj ,Masz taki układ chromosomów ,skup się na odp.stroju i co ważne nastroju ,bo malkotnetow w tym kraju dość...........pomóc co może odsysanie tłuszczu, ale jeszcze jesteś za młoda.......

Gość nie nie nie nie nie nie
ile masz lat?

Gość gafaak
ja waże 70 wzros 166 lat 20 --- jak czytam twoja wypowiedz to dosłownie tak jak u mnie tylko u mnie tata nie robi problemów tylko mama

Gość widze ta
anabel- KOCHAMY CIE

Gość taka jedna14
ja mam prawie 14 lat i mam wzrostu 163 a waze 63 ....i również slysze takie docinki ze strony rodziny ...

Gość nie nie nie nie nie nie
jestes juz prawi pelnoletnia i moim zdaniem to ty powinnas pilnowac swojej wagi a ni twoi rodzice.

Gość ffffffffffff
sory,ale twój ojciec to pojeb:O

Gość widze ta
Nie no na serio-moja siostra ma 170 i wazy 60 kilo i jest bardzo ladnie zbudowana. Ty jestes wyzsza o 5 cm-przy takim wzroscie waga jest calkiem spoko

ffffffff - nie przepraszaj, jak dla mnie to on ma jakiś kryzys wieku średniego albo początki choroby psychicznej, jak jego ojciec ;/

Gość sdsadsa
Anabel -masz chlopaka????????????

Gość dziwisz sie ojcu
??? bo ja nie:O z długością nóg nic nie zdziałasz, ale mozesz je wyszczuplić. rób co się da póki młoda jesteś bo takie dysproporcjee sylwetki wygladają okropnie

Gość ffffffffffff
o kurwa:O jeśli dla ciebie to normalne że ojciec wyśmiewa i wyzywa córkę to współczuje:O

Gość to sem jaaaa
super masz ojca:/ nasatepnym razem badz przygotowana- wez wydrukuj zdjecia anorektyczek i rzuc mu je jak cie bedzie wyzywal, no i spytaj czy stac go potem na leczenie cie, bo popasc w chorobe mozna latwo, jeszcze latwiej gdy rodzina bedzie cie "wspierac" w odchudzaniu... jesli tlyko ty czujesz sie dobrze ze soba, to najwazniejsze.

Gość dziwisz sie ojcu
nie jest to normalne, ale z drugiej strony to się nie dziwię że chuuj go strzela jak widzi że córka sie obżera. za przejaw normalnosci trudno wziąć świadome działania ze szkodą dla siebie, sylwetki :O