Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarzynka

boje sie ze on mnie zdradzi

Polecane posty

Gość tarzynka
No wlasnie jak ja cos mowie o innych facetach to on udaje niby zadowolonego, ale widze, ze sie denerwuje. Moze ja zrobilam blad na poczatku, ja jestem dosyc otwarta i od kiedy tylko zaczelismy byc razem ciagle powtarzalam mu, jak bardzo go kocham, jak bardzo mnie pociaga itp. On mi tego nie powiedzial nigdy. Teraz pewnie mysli, ze moze ze mna zrobic co chce bo i tak jestem w niego zapatrzona

to zmien nastawienie do waszego zwiazku....zacznij byc troche zskakujaca i nieprzewidywalna....mowiac wprost...wzbudzaj w nim emocje:D 🖐️ zycze ci powodzenia:)...czas isc:)

Gość tarzynka
Dziekuje Ci serdecznie za wsparcie

Gość dziewczyna_dupka
a nie boisz się że, nie liże;)

Gość oranja
nie ma facetow ktorzy nie zdradzaja a twoj ma cie widocznie w d...

Gość oranja
taa, tez tak kiedys myslalam

Gość a co to tak w ogole
znaczy byc dla faceta zaskakujaca? ze mam sie zachowywac jednego dnia milo, a drugiego go opierd...czy jak?

Ktoś ją musiałskrzywidzić. iii.. Dziewczyna Dupka z miejsca znajduje na to piosenkę. Ania Szarmach - Silna Nie wybaczę i mam gdzieś, Czy ktoś powie o mnie, że- Jestem za trudna-ktoś widocznie zmienił mnie Nie wybaczę i mam gdzieś, Czy ktoś powie o mnie, że- Jestem bez serca-ktoś widocznie złamał je Lalala.

a co to tak w ogole znaczy byc dla faceta zaskakujaca? ze mam sie zachowywac jednego dnia milo, a drugiego go opierd...czy jak? nie:(..to akurat jest najlepsza droga ale do zmiany patnera:( zaskakujaca w tym przypadku nie oznacza opierdalajaca lecz nieprzewidywalna i interesujaca:).....w sytuacjach dnia codziennego

Mi mój luby mówi, że jestem nieprzewidywalna:) Ale to chyba kwestia charakteru, bo ja najpierw coś robię, później myśle. Zazwyczaj źle na tym wychodzę...

Gość a co to tak w ogole
a dokladniej jakis przyklad?

Mój miły kibicuje Arsenalowi z dzikim zapałem... Wiedziałam, że chce obejrzeć jakiś ważny mecz, ale umówił się ze mną i nie będzie mógł... Zaprosiłam więc do mnie do domu jego dwóch kumpli, kupiłam im trochę piwa, zrobiłam szaszłyki i dałam pilota w łapę... Nigdy nie widziałam takiego szczęscia na jego japie..;)

a co to tak w ogole a dokladniej jakis przyklad? nie ma przykladów:) sama musisz sobie zrobic wizerunek interesujacej osoby:) 1/ale podpowiem ze jesli facet mowi tak ,,,ty powiedz nie,przedstaw inna alternatywe zaproponuj cos innego.... 2/...nie chwal go za kazdym razem 3/.....miej swoje zdanie na rozne tematy i nie przytakuj tylko dlatego zeby sie przymilic 4/...zrób cos czego on sie nigdy by nie spodziewał.... itd,itp

dziewczyna dupka....i to jest jeden z przykładów nieprzewidywalnosci.....:D ale ktos sie zaraz pewnie oburzy i powie no tak i jeszcze masaz mu zrobic po meczu....niedoczekanie jego:(

No zasadniczo to jak zapyta "Co dzisiaj robimy?" to nie odpowiadaj "Nie wiem", a na pytanie "Co zjemy?" nie odpowiadaj "A co lubisz?". Bądź taka jaka jesteś, zawsze miej swoje zdanie i pozbądź się hamulców i wstydu wobiec niego:) Ja tam na tym etapie to se mogę powiedzieć: "Ej, Zbynek, ide postawić kloca, nie zaczynaj kolacji beze mnie".:)

Gość a co to tak w ogole
a taka intymnosc przypadkiem facetow nie odstrasza?