Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Neotropikalna

CZy wypada iść samej na 100dniówke??

Polecane posty

Gość Neotropikalna

Postanowiłam isc sama na studniowke,wiem,wiem dziwne...taka decyzje podjelam z przyczyny finansowej,nie mam pieniedzy zeby zaplacic za pare,czyli za kolege z ktorym ewentualnie mialabym isc.Chciałam poznać Wasze zdanie na ten temat.

Gość gafaak
tak i tak bawisz sie z klasa

Gość gafaak
idz z kolega z klasy on zapłaci za siebie ty za siebie

Gość Neotropikalna
Chodzi mi tez o to czy nie zostane sama np.na parkiecie jako jedyna a wszyscy beda tanczyc i bawic sie w parach i nie widziec innych ludzi poza swoim partnerem,pytam o takie z pozoru glupie rzeczy bo nie wiem jak jest na tego typu imprezach.

Gość Neotropikalna
Tak myslalam ze moglabym pojsc z jakims znajomym z rownoleglej klasy ale tez jakos glupio sie pytac

Gość Neotropikalna
To dobrze, w sumie moglam miec jakies glupie obawy przed tym ze wszyscy beda bawic sie w parach bo 99% przychodzi z osoba towarzyszaca a nie chcialabym znow byc jedna jedyna na parkiecie i to sama

Gość również z powodów
finansowych poszłam z kolegą z klasy :p I tak bawisz się ze wszystkimi :)

Gość onawypalona
Wypadać wypada. Problem w tym, jaką masz klasę - ja miałam mega super zgraną! Uwielbialiśmy wspólnie imprezować, zresztą tak jest do dzisiaj... ;) I dlatego wspólnie postanowiliśmy....że wszyscy idziemy sami! Wyjątkeim były ze trzy pary..."klasowe"! Większość jednak i tak była "zsinglowana" toteż stwierdziliśmy - żadnych osób z zewnątrz, będziemy się super bawić w swoim towarzystwie, jak na większości imprez klasowych - i tak było! Cudownie wspominam, mimo, że to już kilka lat temu... ;) Udanej studniówki już dziś życzę ;)

Gość Neotropikalna
Dziekuje za Wasze wypowiedzi na ten temat,chciałam zobaczyc jak to jest na tego typu imprezach.Co do kolegów z klasy albo rownoleglych to jeszcze sie zobaczy,chodzilo mi o to czy nie wyelminuja mnie ze spoleczenstwa dlatego ze poszlam sama xD

Gość Neotropikalna
U mnie niestety ale klasa nie jest zbyt zgrana,wgl dzisiaj wypelnialismy taka liste czy idziemy z osobami towarzyszacymi czy tez sami i oprocz mnie samotnie idzie jeszcze jedna kolezanka natomiast reszta zaznaczyla ze idzie z kims,zapytani z kim odpowiadali ze jeszcze nie wiedza bo nikogo jeszcze nie zaprosili i przypuszczam ze beda to osoby "przypadkowe",oczywiscie znalazly sie osoby takie ktore maja swoja druga polowke wiec sa pewne z kim pojda, ale bylo ich tylo 3

Gość Neotropikalna
Moze jeszcze ktos sie wypowie na ten temat??

Gość xwoman
Jeśli czujesz się (jesteś) lubiana, to możesz iść sama. Raczej nie dopadnie Cię sytuacja samotności wsród tańczących ;)

U mnie nie było tego problemu, bo na studniówkę był zakaz przyprowadzania osób towarzyszących, i tak od wielu lat. Studniówka była w sali gimnastycznej, małej i ciasnej, bo moje "elitarne" liceum nie chciało się zgodzić na wynajęcie innej sali, studiówka miała być w szkole i koniec;) a i tak niespecjalnie się ludzie ze sobą integrowali. A jako że było to LO, i chłopcy to było jakies 30% populacji, wyobraźcie sobie 2 panny tańczące z sobą poloneza:-D widok niezapomniany.

Gość Lepiej nawet iść
samemu :D

Eeeej, ja byłam na kilku studniówkach :) jako osoba towarzysząca, w tym roku szkolnym mam swoją i powiem Ci, że bardzo dużo osób przychodzi samych i bawi się z klasą, ludzie wcale nie są zamknięci na innych i bawią się ze wszystkimi, a nie w swoich parach. Zapytaj się innych osób z Twojej klasy, na pewno nie wszyscy przyjdą z kimś, ale będą takie osoby, które wybierają się same. to nie jest wesele. Poza tym pamiętaj, że to od Ciebie zależy jak będziesz się bawiła, a nie od tego czy przyjdziesz z kimś :) i na pewno nie będziesz wyobcowana :)

Gość Irvette1
Ja byłam sama wypiłam jednego drinka tyle że ja miałam z kim pójść ale i tak było ok.Zatańczyłam sobie z chłopakiem oczywiście, który zaprosił mnie do tańca nie było źle , tylko ten polonez...

Gość okidokiktutu
Ja szłam sama jak połowa mojej klasy, wszyscy tańczyli ze sobą nawzajem i z nauczycielami, w ogóle nie było takiego problemu, że ktoś był pozostawiony sam sobie :P A poloneza tańczyliśmy też z nauczycielami i wcześniej ustaliliśmy sobie mniej więcej jakie będą pary. Nikt się nie przejmował, że jest sam :)

Gość Camry
Ja myślę, że poszłabym sama jeśli znałabym tam wiele osób... Zresztą zawsze można kogoś poznać, to zależy od temperamentu, jeśli łatwo nawiązujesz kontakty i umiesz się dobrze bawić to jasne, że idz! to jedyna taka impreza w życiu a ja jeszcze od siebie zapytam, jak to teraz jest, wypada jeszcze iść na 100dniówke w długiej sukni? czy teraz raczej nikt tak nie chodzi, nie chcę się ośmieszyć... oczywiście nie mam na myśli barokowej sukni na kole i z satyny, ładną, skromną, dopasowaną...doradźcie proszę...

Gość brzdyl bzdzioch
ja szłam sama i trochę byłam zostawiona sama sobie... poloneza u mnhie tańczyło tylko po kilka par z każdej klasy, więc z tym nie było problemu. oczywiście tańczyłam całkiem sporo, ale jako osoba bez os. towarzyszącej jakoś i tak mniej się bawiłam niż inni. ale u mnie nie było czegoś takiego jak taniec grupowy tylko tańce w parach właśnie

Gość kociarz pospolity
słuchaj nie wiem skąd jesteś ale ja z Warszawy i u mnie na studniówce to była norma że dziewczyny szły same i chłopaki też, tak pół na pół mniej więcej, dziwne że to w ogóle może być problem