Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość humorzasta Pani M.

Humor z życia wzięty... Ciąża, poród, macierzyństwo... i mężowie

Polecane posty

Gość ale fajny temat
a mój 2 letni syn w kosciele, kiedy podeszdl koscielny z tacą zabrał cała garsc pieniazków tlumaczyłam mu zeby oddał, ze tam sie wrzuca pieniazki a nie zabiera ale na nic, uparł sie ze 'pan go poczestowal" i koniec wyjełam z portfela 20 zł i wrzucilam na tace a koscielny myslalam ze sie złozy ze smiechu a jak pozniej policzyłam te drobniaki co mały zabrał to było 17 zł

Gość ale fajny temat
jescze mi sie przypomnialo, tez z kosciola po komuni ksiadz wyciera kielich a mały na caly glos "widzisz tato, on zmywa" a dzien wczesniej toczylismy z męzem bój o zmywanie garów i chlop sie bronil jak mógl przed tym

to ja teraz zmienię temat z tego Kościelnego jak bylismy w górach to synkowi juz dłużyła się droga i zaczynał marudzić, więc babcia postanowiła, że tak na niby będą mieli proce i jak się pojawią jakieś laski to strzelają tak dla śmiechu- ale opamiętała się w porę, bo mijały nas zwykle młodzi i babcia nie chciała aby mały krzyczał, że laski idą. Zmieniła mu, że będzie atak jak się pojawią stare baby. Mały już prawie zapomniał o zabawie, bo ciągle nie było w kogo strzelać- a tu naraz za zakrętem mijają nas dwie starsze panie idące pod rękę- babcia znieruchomiała i chciała odwrócić uwagę synka- a on najgłośniej jak mógł krzyczy- babcia nareszcie są stare baby- ładuj-strzelamy! Już nie kojarzę co babcia wtedy tłumaczyła synkowi- bo my z mężem bardzo szybciutko odeszliśmy na bok niby podziwiać widoki- myślałam że się udusimy ze śmiechu.

Gość ale fajny temat
kiedys zabrałam mojego chrzesniaka na zakupy, mial wtedy jakies 3 lata minelismy starszą babke ale była komicznie ubrana i okropnie wymalowana na co chrzesniak "ciocia popatrz jaka lafirynda" babka poogladala sie za nami a ja małego za reke i idziemy szybciutko coby sie przypadkiem nie przyczepila do nas, pytam małego skad zna takie slownictwo a on " a wiesz, ze pani w sklepie mowila tak na mame Kamili" mama Kamili tez szokuje ubiorem i makijazem

teraz ja:) nasza córa zaczęła raczkować więc w chacie musi być jako tako czysto;) kiedyś mówię do męża: \"umyj podłogi\" na co On \"po co? przecież w zeszłym tygodniu myłaś\":O

Gość upiiiio

Gość podoba mi się
fajny temat :D:D-

Gość mąż i kurczak
Będąc jeszcze na studiach, postanowiłam zrobić mężowi udka w piekarniku na obiad. Umyłam, oczyściłam, doprawiłam i dałam do piekarnika. Po upieczeniu wyciągam nakładam na talerz po czym patrzę oba udka mają kuperek nie odcięty. No nic stwierdziłam że przecież tego się i tak nie je więc na talerzu zjemy wszystko i kuperek zostanie. Trzeba zaznaczyć że mój ślubny jest wychowany przez mamę pielęgniarkę i boi się dotknąć brudnego jajka twierdząc że będzie chory na samonellę a wszystko co z kury jadamy żadko bo mamusia powiedziała mu że na kurczaku roji się od bakteri itp. Jemy tego kurczaka, ja kuperek zostawiłam, idę umyć naczynia i wywalić pozostałe kości a tu patrzę mój ślubny całkowicie wszystko zjadł łącznie z kuperkiem :) więc go pytam czy smakowało? on mówi że super dobre było ;) więc ja mu na to po co kuperek zjadłeś i czy ci smakował on zrobił głupią minę i pyta gdzie ten kuper był po krótkim wyjaśnieniu i wizji lokalnej na kolejnej nodze z kurczaka mrożonej wyjętej z zamrażarki wypadł z kuchni do łazienki i długo słuchałam jego spazmów :( wszystko zwymiotował. Od tej pory ja jesteśmy ze sobą 10 lat gdy robię udka stoi przy mnie i pilnuje żeby odcięła kuper :) sparzyła udko wrządkiem przed upieczeniem. Swoją drogą dziwne że mamusia nie nauczyła jak kuper wygląda :) No i jeszcze jedno po wychowaniu mamusi to taki czyścioch, spędza min. 30 pod prysznicem szarując się choćby w smole pracował, gdy wychodzi z pod prysznica to jest cały podrapany :) więc zawsze pytam po co się tak szorujesz skoro prysznic bierzesz dwa razy dziennie? On chce być czysty, biedak kiedyś naskurek cały zedrze :(

hehe mocne teksty :P moj luby kiedys jechal z chrzesniakiem i siostra. akurat remonty byly na drodze, staral sie jak najwolniej jak najdelikatniej przejechac po laczeniu asfaltu ale i tak niezle lomotnelo, a maly z tylu mial cos ok. 3 latek: "kulwa jak jedziesz" z siostra mysleli ze padna, w srodku az sie gotowali, ale zachowali twarz aby maly nie zalapal ;)

to i ja coś dorzucę. Moja mama, chcąc ugościć ekipę robotników, przygotowała dla nich podwieczorek. Wiadomo, różne kanapki itp, a także świeżo ugotowane jajka. I zachęcając ich do konsumpcji rzuciła swobodnie: no panowie, łapcie się za jajca... niezła konsternacja była przy stole :)

Gość up do gory

Gość blada gienia
up

humor z dzisiejszego poranka oglądam progozę pogody i mówię do siebie- kurcze wszędzie leje- nad morzem, w górach i w centrum też- w całej Polsce. Na to mój synek- mamusiu w centrum pada? Przecież tam jest dach. Pytam w jakim centrum synku- on na to- no w centrum budowlanym :)

hehehe Odnośnie prognozy pogody to mój mały kuzyn też oglądał ją kiedyś w tv. Dodam, że mieszkali w domku jednorodzinnym na piętrze, na dole mieszkał dziadek. I kuzyn patrząc na mapę i krople na południu Polski mówi: tato, jutro będzie u nas padał deszcz. Tata na to : nie, u nas będzie słońce bo my jesteśmy na górze ( mieszkają w północnej Polsce). Na to kuzyn: aha no tak, to u dziadka będzie deszcz.:)