Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkaaaa

luteina - jak czesto mozna brac?

Polecane posty

Gość malenkaaaa

hej, miesiac temu spoznial mi sie okres i dostalam luteine na wywolanie. pani doktor powiedziala, ze czasami tak sie zdarza i mam byc spokojna. ale teraz znow powinnam miec okres i nic. czy moge znow wziac luteine? troche sie boje, ze to moze byc cos powazniejszego. ale na pewno nic powaznego z jajnikami, bo mialam robione usg i pani dokto powiedziala, ze mam bardzo ladne jajniki

Gość avw
czesc :) Pewnie cosCi sie rozregulowalo :) Ja dostawalam luteine na wywolanie 3 razy dzienie po jednej tabletce podjezykowo prze 10 dni i miesiaczke dostawalamalbo w trakcie albo po zakonczeniu brania np. na 3dzien. Potem dalej bralam na wyregulowanie od 16 dnia cyklu przez 10 dni po 1 tabletce 2 razy dziennie. Z tego co piszeszrozumiem, ze wywolalas sobie miesiaczke a pozniej nstepna w nowym cyklu znowu sie spoznia. Jesli Pani ginekolog Ci nic nie powiedziala co robic w takiej sytuacji to najlepiej sie do niej wybierz, na wlasna reke brac tabletki hormonalne moze miec potem zle skutki :) Powodzenia zycze :) i regularnej miesiaczki.

Gość malenkaaaa
wiem, ze ponowna wizyta u pani doktor bylaby najlepszym rozwiazaniem, ale obecnie znow jestem w warszawie i tutaj mam problem z dostaniem sie do lekarza bez gigantycznych oplat za wizyte. poczekam jeszcze kilka dni, a potem trzeba bedzie pokombinowac