Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamcia_4150

Czy tesciowe pamietaja o Waszych urodzinach?

Polecane posty

Gość Mamcia_4150

bo moja nie...

Gość mikimauseeeee
Ja mam szczescie do tesciow. Pamietaja o urodzinach, imieninach nie tylko moich ale i moich rodzicow. Na urodziny tesciowa piecze mi tort. Mile. A ty dzwonisz do tesciowej kiedy sa jej urodziny/imieniny? Niektorzy ludzie nie obchodza, a kobiety czasami nie cierpia kiedy im sie sklada zyczenia urodzinowe (ze to niby oznaka uplywakjacego czasu, tak jakby czas i tak nie uplywal:)) pozdrawiam

Gość Mamcia_4150
Dziekuje za odpowiedzi Dziewczyny. Czasem mi przykro bo ja zawsze dzwonie do Tesciow na urodziny i imieniny, oni sie bardzo ciesza ze pamietam. Pamietaja o urodzinach wnukow, o urodzinach syna...tylko jakos mnie pomijaja. Z Tesciowa super sie dogaduje ... wiec nie wiem co jest grane??? 🌻🌻🌻🌻🌻

Moja teściowa ma calą rozpiskę z datami urodzin i imienin, bo nas trochę dużo jest i czasem ciężko spamiętać wszystkich. Czasem ja zapomnę, że mam imieniny a ona pamięta i mnie zaskakuje heh

Nie. Nigdy nie dostałam prezentu ani nie zadzwoniła do mnie z życzeniami. Jestem 5 lat po ślubie. Ja zawsze dzwonię. W sumie się dogadujemy, ogólnie rzecz biorąc.

Gość Baby22
Moja teściowa ma wykute na pamięć!!!:)

Gość z tesciowa
Przez 20 lat raz złozyla mi zyczenia,wiec tez przestałam jej składać.

Moja \"teściowa\" ( w cudzysłowie bo to macocha męża) nie pamieta nawet o jesgo urodzinach my zawsze do nich zajeżdzamy zlożyc życzenia ona nie pamieta o naszych urodzinach czy imieninach i kij jej w oko i tak jej nie lubię.

Gość nie raczej....
w kazdym razie nie skalada mi zyczen. Ale ja nie obchodze akurat urodzic ;) Maz tez mi zyczen nie sklada ;)

pamietają ale pewnie dlatego bo mam urodziny w dzien dziecka a imieniny w wigilie wiec trudno by nie zapamietac choc nie moge powiedziec zawsze na moie urodziny tesiowa piecze ciasto i robi świtna sałtke przekałdana

Niestety ale pamięta :D :P Wolałabym by nie pamiętała :d Bo nie ma chyba niczego gorszego niż składane fałszywe życzenia od fałszywej osoby :D