Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PSYCHOLOG_tvn24

Dlaczego kobiety zdradzają ?

Polecane posty

Dlaczego kobiety zdradzają ? Z tego samego powodu, co faceci. PO PROSTU NIE KOCHAJĄ. To jedyne uzasadnienie i szkoda się nad tym bardziej roztkliwiać.

Gość natura wyposażyła kobiety
"Według profesora Zbigniewa Lwa Starowicza: - Według socjobiologów motywem zdrady kobiet jest chęć uzyskania najlepszych genów dla potomstwa, dlatego wiążą się z kochankiem np. bardziej atrakcyjnym fizycznie od męża, z wyższym statusem społecznym, zamożnym. Ale jest to jedna z kilku teorii przyczyn zdrad i nie ma charakteru uniwersalnego." wniosek nielogiczny żeby nie powiedzieć durny bo skoro kobieta szuka samca o dobrych genach to czemu bierze ślub z facetem o gorszych genach?

W teorii: samiec alfa ma być biologicznym ojcem dzieci, a ten potulny, dobry, opiekuńczy ma je wychowywać. w praktyce stary dziad nie wie już co wymyślać i jest to najrzadziej cytowana z teorii. Większość kobiet za powód do zdrady podaje fakt, że czegoś brakowało im w związku (z zasady nuda towarzysząca wygodnej rutynie).

myślę, że więcej prawdy jest w teorii że kobiety biorą to co się przypałęta

z resztą podział na kobiety i facetów i ich różne motywy jest nielogiczny

Gość A to dlaczego
- ma od 20 lat ropiejącą przetokę której nie chce zoperowac -kąpie się może raz w tygodniu a jak wstanie z krzesla to ono doslownie śmierdzi -nie myje zębów -jak chce sexu to poproszony o umycie się- woli tego sexu nie miec -nie leczona od lat grzybica paznokci -jak wypije to leje w łóżko -jak wypije to potrafi zwymiotowac na siebie ot tyle

Gość jdodndjd
Dla adrenaliny i zabawy

i propagowany przez feministki i facetów o dziwnej mentalności szkoda, że obie te grupy używają często tytułu naukowego do propagowania swoich schiz

Gość psychicznazona2777788888
ja nie moge sie pozbierac poniewaz pocalowalm innego przed slubem(w sumie o slubie nie bylo mowy wtedy jeszcze)ale i tak ciezko z tym zyc poza tym chyba zle zrobilam zgadzajac sie wyjsc za maz wiem ze sie nie nadaje na zone i wkurwia mnie to ale juz za pozno zeby cokolwiek zmienic zycie kurwa mac a zeby bylo jeszcze smieszniej kocham caly czas moja pierwsza milosc poznalam go jak mialam lat 14 i nie oge zapomniec nic nie pomaga mimo ze on (tak mysle) nigdy mnie nie kochal.super.

Gość Małgorzata co ma fiata
Przecież wiadomo że po ślubie wielu facetów tyje,łysieje,zaniedbuje się i wielu kobietom /zazwyczaj po kilku latach związku/ taki mąż po prostu się nudzi więc szukają przystojniejszego na jednorazowy sex ale nie zawsze kończy się na jednorazowej przygodzie.

Gość anonim_ni_gal
bo są puszczalskimi qrvami i tyle. ale oczywiście muszą sobie natychmiast dorobić teorię, że to ON jest winny. ha ha ha

Z tego samego powodu co faceci, którzy zdradzają. To znaczy powody są różna, ale z regóły brak uwagi partnera/partnerki i egoizm, przynajmniej ja tak uważam

Gość wars2013gt
Nigdy bym nie zdradzala gdybym w domu to co potrzebuje kobieta dostawala, i pracowitym czlonkiem meza sobie dogadzala

Gość Blondas_Kraków
Dobrze że ja nie łysiej jak moi rówieśnicy :)

Gość gość
dobrze :) na mądrej głowie włosy podobno się tak nie trzymają>>

Gość gość
Kobiety nie potrzebuja powodu by zdradzic po prostu jest sobota