Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

St Tropez

Jak sex, to tylko z zonatym lub z zajetym!

Polecane posty

jak ja kocham te nasze spojrzenia gdy on idzie z zona a ja do niej z szerokim usmiechem \"czesc\" :D a sobie mysle: ty glupia idiotko :O

hehe tylko ze ja nie mam meza :D nie jestem az tak naiwna by wyjsc za maz :O z rodzina, hmmm, raczej tylko z żona. Nie sypiam z dzieciatymi

najpiekniejsze jest w tym wszystkim w to że jakbym powiedziala partnerce swojego kochanka prosto w twarz ze z nim spie to ona by nie uwierzyla :O slepo wierzy w to ze akurat jej facet nie zdradza - tak jak juz wyzej ktos napisal:D

St Tropez>>> prędzej czy później i tak wyjdziesz za mąż a wtedy jak wyjdziesz z mężusiem na spacerek tej jakaś sunia będzie się do ciebie uśmiechać a w duchu myśleć "ale głupie próchno" :)

jednak nie moge sie zgodzic z toba, nie wyjde za maz :d i nie moge zrozumiec waszego dziwnego podejscia do zycia, tego ze czlowiek bedzie spelniony tylko jesli wyjdzie za maz :O moze kiedys tak bylo, ale teraz to juz nie te czasy :O

Hehe, bez względu na czasy w którymś momencie zauważysz, że nie masz co robić wieczorami, nikt nie chce się z Tobą umawiać, koleżanki zajęte, a pan, który przyniósł Ci emeryturę jest taki atrakcyjny, mimo że kawaler... :O

na starosc wtedy zostanie jej umawianie się z młodymi laskami ;) zawsze jakies wyjscie sie znajdzie ;) czesc amorek :classic_cool:🖐️

wczoraj mi napisał ze tu zajrzy :O i zero cisza :O moze rowy kopie?:P albbno jakąś upolował i go z łózka nie wyciąga?:O

ej, wy dwie wyzej - nie śmieccie na moim topicu :O kwasna - alez jestes doinformowana :> kocham to, moge smialo powiedziec ze kocham swoja prace :D

czytałam twój topik na którym opisywałaś że masz sponsora. Teraz próbujesz przekonać innych (a może samą siebie) że Ci się to podoba :O że kochasz swoja pracę.... Tylko po co?

jasne ze są :P oprócz tego ze jestes zajety to musisz miec głoopią babe której ta laska bedzie mówic czesc patrzac ci w oczy ;)

ahaaaaa ja rozumiem juz..... "jak ja kocham te nasze spojrzenia gdy on idzie z zona a ja do niej z szerokim usmiechem "czesc" a sobie mysle: ty glupia idiotko " - to pleonazm, nie?