Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bawmy sie

NAJGORSZY KOMENTARZ JAKI USŁYSZAŁYŚCIE NA SWÓJ WYGLAD???

Polecane posty

Gość idz na podyplomowe
🤗 (zapomnialam ze nie wyswietla niczego co jest umieszczone w znakach mniejszosci i wiekszosci)

Gość incognito today
na podyplomowe --> a po co na podyplomowe ? :)

Gość idz na podyplomowe
zostalo z innego tematu :D jakas panna pytala sie co robic po studiach bo jej dziwnie ;)

Gość mothers...
Nigdy nie byłam gruba....jako dziecko wrecz za chuda...wiek młodzienczy, widomo przybiera sie na wadze..jednak nigdy nie wazyłam wiecej niz powinnam..moja własna matka..nie było dnia zeby mi nie dogryzała jak to ja sie spasłam...fakt miałam sadełko...ale nikt nie twierdził ze jestem gruba..nawet jak rozmawialkam o tym z huigienistką, lekarzami(niestety ta kobieta tak mnie terroryzowała ze wierzyłam w to) wszyscy mowili ze chyba zartuje ze mam idealną figure, wymiary i mam sie takimi rzeczami nie przejmowac..... Przez pewien okres byłam taka zagubiona...z 1 strony tak strasznie chciałam schudnąc..z drugiej strony kiedy tylko próbowałam przejsc na jakąś diete to nigdy nie doszło do skutku bo znów wtrącała sie ona.....ze pooco? ze nie musze....przeciez chuda jestem... A potem znowu ze jak ja moge tak wygladac...ze sobie faceta nie znajde.... Ale o dziwo facetów zawsze było pod reką pełno...teraz mam wspaniałego, schudłam (mimowolnie) od tamtego czasu a moje kochanie stwierdziło ze cos za chuda jestem ostatnio i musi mnie podtuczyc;) Reasumując...schudłam moze 3/5 kg...moja kochana mamusia stwierdziła ze jestem chudzielcem i popadne w anoreksje..i ciągle docina ze jestem znowu za chuda:( Róznicy prawie wogóle nie ma( a ze chłopak widzi to akurat normalne bo widac głownie bez ubrania) To okropne radzic sobie z takim czyms.....nigdy nie słyszałam jakis negatywnych opinii na temat mojego wygladu(oprócz wspomnianej...mamy) ale jednak sama nie zcułam sie zbyt ładna...wszystko zmienilo sie w liceum....moze własnie przez to ze ciut nabrałam ciała, kształtow, zmienilam fryzure....liczy sie własne nastawienie:) Teraz czuje sie piekna, wiem ze jestem i inni tez tak uwazają:) Taka nieskromna uwaga na koncu..no ale....:)

Gość incognito today
aha rozumiem :)

Gość moja matka do mnie i to nie ra
z "jestes jak podniecona małpa"

Gość lekarz do mnie
no wlasnie milosc dodaje skrzydel, wiary w siebie. ja niestety jestem sama od 5 lat i szansa na milosc coraz mniejsza.

Gość ja mam 18 lat
mi mama mowi ze jestem glupia ze debil ze mnie ze nic nie umiem ze nic nie wiem i ze mnie to tylko w telewizji pokazac taki ze mnie debil

Gość lekarz do mnie
swoja droga.. rodzice, niby najblizsze osoby, ale najbardziej potrafia dopiec. zawsze obiecuje sobie, ze jesli w ogole bede matka, to nie bede takich przykrosci sprawiac swojemu dziecku:o

Gość ja mam 18 lat
jak cos co zrobie jej sie nei spodoba

Gość bawmy sie
ja ju musze mykac pozdrawiam wszstkie zranione pogadmy jutro:)

Gość ja mam 18 lat
mysle ze to dlatego ze to pozne macierzynstwo mojej mamy nie mozemy sie dogadac nie pozwala mi na wiele rzeczy ktorych nie bylo w jej czasach bo mysli ze to zle;)

dokladnie, ja sobie tez mowie, nigdy nie bede taka dla swojego dziecka. najgorsze przykrosci w zyciu uslyszalam od matki

Gość mothers...
no własnie....niektóre kobiety nie dorosły do roli matki...i sa poprostu...wredne w pełnym znaczeniu tego słowa:( Na szczescie mnie nie tak łatwo zranic..wiec nieraz kłuciłam sie z nia o to ze moze sobie mowic co chce;)

Gość lekarz do mnie
ja juz czsy nakazow i zakazow rodzicow mam za soba, ale bedac w Twoim wieku, tez mi wlasciwie nie zakazywali, moze tez dlatego ze raczej "porzadna" bylam, tylko ta ana byla takim "wybrykiem". i w ogole jestem zdania, ze czym mniej zakazow, tym ludzie lepiej sami potrafia wybrac co dobre a o zle. ale moze to tylko akurat na mnie dzialalo, bo jesstem pzrekonana, ze jakby mi czegos kiedys zakazywali, to ja bym robila specjalnie na przekor.

no ijeszcze, ze pewnie jestem lesbijką, bo za duzo kolezanek wokol mnie, a gdzie faceci. ze zboczona, ze onanistka boze, czego ja tylko nie uslyszalam.

Gość koleżanka z klasy
mnie zawołała: ej, badyl! wspone, że koleżanka spaorą nadwage miała

Gość Akyszka
noto moja znowu ze za duzo facetów..ze pewnie sie puszczam...:|

Gość lekarz do mnie
u mnie akurat przede wszytskim kilogramy na tapecie, alba za malo albo za duzo. co w sumie nie maja sie co czepiac w innych sprawach. za to wiedza ze kg to czuly punkt i tak sobie używają :p

Gość kafeteria.pl 12
Mam długi, chudy, spiczast nos, który jest moim największym kompleksem i jak kiedyś jechałam autobusem, to podchmielony jegomość zwrócił się do mnie tymi słowy" Hej, Pinokio, mogłabyś mi skasować bilet?" Boże, jak mi było wtedy wstyd i przykro :( A poza tym jak ważyłam 65 kg (166 cm), to non stop słyszałam od kuzyna teksty: trociniak, świnka itp. Koledzy mówili do mnie "Hipka", to była hipopotamica chyba z bajki o Heffalumpach czy coś takiego. Dziś mam 30 lat, 1 poród za sobą, ważę 48 kg i ciągle słyszę, że wyglądam jak śmierć. A koledzy, którzy mnie nie widzieli kilka lat na dzień dobry przy spotkaniu mówią teksty - ale Ty gruba byłaś kiedyś i ciągle mnie to boli, choć od 10 lat nie ważę już 65 kg.

Gość kafeteria.pl 12
a poza tym nie znosiłam w podstawówce komentarzy kolegów na temat mojego (sporego) biustu, do dziś nie założę bluzki z dekoltem, nie założę stroju kąpielowego, który odsłoniłby chociaż milimetr piersi, biustonosze kupuję na maksa zabudowane, choć tak na prawdę nie mam się czego wstydzić - tak głęboko się to jednak zakorzeniło w mojej głowie, że nawet po wielu latach nie mogę się tego wstydu pozbyć

Gość ja mam 18 lat
ja jzu bede sie zbierac... jutro trzeba do szkoly papa:* jutro jeszcze tu wpadne

Gość łona xD
ze mom krzywe zemby

Gość aśka z warszaFFki
będąc na mazurach i opalając się nad jeziorkiem, usłyszałam od przechodzącej grupki chłopaków- jaka decha! :-O byłam chuda (42kg) i miałam naprawdę wysuszone cycki. Przyznam, że choć od tamtej pory minęło jakieś 10 lat, to do dziś pamietam, jak mnie to ubodło i jak wstrętnie się poczułam:-O

Gość aśka z warszaFFki
a na mojego straaaasznie chudego kolegę, wszyscy wołają "Masa" :D:D

Gość Zuzulka_pszczółka
heh ja usłyszałam od matki mojej koleżanki że za sam wygląd dała by mi kryminał :D barrrdzo mnie to uraziło a chodziło o to ze miałam bardzo krzykliwy styl, rażące kolory, kolczyki, krótkie różowe włosy i glany;) A wiecie co mi powiedziała po roku?? że bardzo żałuje że jej córka nie jest taka poukładana i zrównoważona jak ja:P Bywa...:P:D

Gość modnisia00
a ja od faceta dla ktorego sie staralam, pieknie ubieralam itp. uslyszalam, ze ze mnie to skora i kosci i czy nie mam anemii? :D No normalnie... :D dodam, ze nie jestem jakas anorektyczka czy ktos ;)

Gość Głupi chłopak do mnie
Nie wiem co mi odjeb...ło ale spodobałaś mi się i chyba się zakochałem

Gość gbhbkh
że jestem wieśniakiem ( bo pochodzę z małego miasta) że mam nos jak żydówka ale masz żółte zęby - to usłyszałam od mojego ex mogłabyś mieć dłuższe nogi - to na randce...... wyglądasz jak foka właściwie jak to teraz przeczytałam co napisałam to zaczęłam się zastanawiać dlaczego JA uważam, że jeste ładna, może jednak ze mna coś nie teges....

Gość bawmy sie
ja mam 18 lat- pytałas sie jak maskuje czy ukrywam swoja chudosc, u mnie sprawa ma sie tego typu ze ja mam strasznie długie i jednoczesnie chude nogi ubierajac dżinsy pod nie ubieram rajtki zima bo ogólnie pogrubiaja nogi albo kozaki latem jakies długie sukienki a ty????