Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bawmy sie

NAJGORSZY KOMENTARZ JAKI USŁYSZAŁYŚCIE NA SWÓJ WYGLAD???

Polecane posty

zgadzam sie....sie z wami....ze oczywiste ze nie kazdemu mozemy sie podobac,co nieznaczy tez zeby głosno w obecnosci komentowac niedoskonalosci wygladu (ktore zreszta nie sa zalezne od nas :/ ) ale zeby od mamy? lub chłopaka. meza??!!!???!!! paranoja, jak zuchwa pisala...ja rowniez nigdy niepojme po co faceci sa z kobietami ktore im sie niepodobaja.... :/

Gość bawmy sie
smutne ze nie doś ze na ulicy od obcych to jeszcze od najbliższych w domu musimy wysłychiwac tak krytyczne i bolące słowa:(( Ale wiecie co mnie to nauczyło jednego nigdy nie zranie nikogo słowami które u mnie wywołały łzy,choźby nawet był by to ktos obcy, nawet gdybym musiała skłamac-nie powiem.

Gość kowareta
"masz gębę jak stara rura ze wsi, nigdy cię nikt nie zaliczy, chyba że za pieniądze" od kolegi w liceum w trakcie kłótni. przez tego idiotę przez trzy lata miałam takie kompleksy, że nie wychodziłam z domu :o aczkolwiek nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, po tych trzech latach jestem mądrzejsza.

sasiadka do mnie raz.... \"znowu jestes w ciazy????? ;/\" a kolezanka.... \"jak mozesz miec taki brzuch po jednym dziecku...ja urodzilam 2 i nie mam ani jednego roztepa i fałd\" :D nie ma jak szczerosc ;)

kolezanka ktora chyba ma komplesky bo ma dzieciaka 2letnie a sama ma 21 lat pisze wiadomosc do mnie na naszej klasie po dodaniu fotki z pytaniem w ktorym miesiacu jestem na fotce? :o niewazne ze jestem szczupla i w zadnych ciuchach nie widac mi brzucha :o a ost kolezanka zadala mi najglupsze pytanie dotyczace wygladu "dlaczego nie farbujesz wlosow?" :o

dobijaja mnie tacy ludzie :o na dodatek ta kolezanka od ciazy zawsze byla przy kosci (nawet bardzo) ichyba zazdrosci mi figury :P a do tego zbytnio inteligentna to ona nie jest :P ta od farobowania tez chyba ma jakies kompleksy ze zadala mi takie pytanie :O keidys chodzila w blond farbowanych wlosach z 3 cm odrostami teraz nosi sie na ciemno i nadal wyglada "nieciekawie" :O a ja mam swoje naturalne ciemne blond wlosy ktore mi nie przeszkadzaja :P

w gimnazjum, kiedy miałam maleńkie piersi: \"ale masz depresję\" od zawsze słyszę, że jestem chuda, niektórzy mówią, że anoreksja itp., mimo, iż jem naprawdę sporo nie mam zbyt bujnych włosów (nie żebym była łysa, ale są cienkie) i czasem przyjaciółka mi docina z tego powodu

Ellinka....to z tego by wynikalo ze moja kolezanka mi zazdrosci \"cialka\":P bo jest chudziutka bardzo bardzo... ale to raczej nie realne :/ aramanda to jest totalny debilizm jesli ktos kogos krytykuje za wyglad ktory nie jest od nas zalezny...bo to przeciez nie twoja wina ze masz cieniutkie wlosy... owszem rozumiem mnie mozna za \"brzuch\"po ciazy bo to moja wina ze tak wyglada a nie inaczej ale zeby wlosy?:/

Gość devon39222
w gimnazjum od kolegi i to na lekcji przy calej klasie zrob cos z tym uszami, jakas operacje ........ zatkalao mnie teraz amam 21 i jestem juz rok po:))))) ale wtedy mialam dola przez caly dzien

Gość a taki tam ktoś
a mój facet nie powiedził mi nic niemiłego..... po prostu się na mnie obraził jak zobaczył nago moje uda... :/ szczera prawda, trochę bolało. no i czasami woła do mnie "ponton"

Gość oo ludzieeeeee
ja nie rozumiem was dziewczyny i wy siedzicie z takimi kretynami. przeciez chlopak, narzeczony , mąż to ma byc najblizsza osoba , ktora nas akceptuje z nazymi wadami i zaletami, taka przy ktorej czujemy sie swobodnie, przy ktorej nasze kompleksy uciekaja gdzie pieprz rosnie, przy ktorej rozkwitamy. przeciez nawet jak mu sie za bardzo nie podobaja twoje uda to nie musi ci o tym mowic. moze znalesc w twoim wyygladzie to co ci sie podoba i mowic o tym caly czas. jak czytam te wasze wypowiedzi to nawet znajduje pozytywy z tego ze aktualnie jestem sama.

Gość oo ludzieeeeee
ale to siadczy o tym ze oni lecza swoje kompleksy raniac was. zawsze balam sie takich zakompleksionych typkow

Gość TWIGGY X
ostatnio bylam cos zalatwic i pomyslalam ze wstapie do jarzyniaka kupic jakas jarzynke i owocki i ide zadowolona a kolo sklepu siedzi baba z facetem oboje maja tak okolo 40-50 lat wygladali normalnie nie jakies tam lumpy i cos mi sie nie spodobalo bo ta baba jakos tak dziwnie na mnie patrzyla i cos do tego faceta na ucho mowi a ten facet widocznie nie uslyszal i poprosil zeby powtorzyla ja akurat wtedy przechodzilam obok i ona do niego patrzac sie na mnie jak bym jej matke zabila mowi; mowie patrz jaka JEDZA idzie bylam w szoku przez chwile zastanawialam sie czy to napewno o mnie byo w koncu zdazylam jej tylko baknac to niech pani lepiej w lustro spojrzy poszlam kawalek dalej za rog i sie poryczalam okropnie przykro mi sie zrobilo nikomu krzywdy nie zrobilam nikomu zle nie zyczylam a tu ktos taki bezlitosny potrafi byc szczerze mowiac poczulam sie jak najgorszy wyrzutek spoleczny

Gość TWIGGY X
jatak ogolne to ostatnio niewiem co sie ze mna dzieje chyba mam depresje i strasznie przezylam ta babe

Gość TWIGGY X
heh czemu jak ja sie pojawiam zawsze to temat ucicha................

Gość uważaj bo
ci się mleko zwarzy" - od bezczelnego żula na ulicy, jak biegłam do autobusu (mam duże piersi) :( "Anka, łysiejesz!" - od koleżanki (cierpię na łysienie androgenowe, to tragedia mojego życia) plus niby dyskretne zerknięcia na moją głowę przez różnych ludzi :( przezywanie mnie od "szczura" w podstawówce (miałam wadę zgryzu) :( I pewnie inne jeszcze. Paradoks, że jestem całkiem ładna, wypadanie włosów jeszcze udaje mi się jakoś ukrywać (potem kupię peruczkę, ech...), mam kochaną osobę, która mnie kocha. Ale w środku człowiek zawsze zostanie zakompleksionym brzydalem bojącym się ludzi :( Generalnie nie cierpię ludzi i nie mam co do nich złudzeń.