Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bawmy sie

NAJGORSZY KOMENTARZ JAKI USŁYSZAŁYŚCIE NA SWÓJ WYGLAD???

Polecane posty

Gość mowi to facet
chude nogi sa sexy ;)

Gość
było ich kilka: nie martw się, odrosną (o włosach prosto od fryzjera) uroda nie jest najważniejsza chyba jesteście siostrami (o mnie i kobiecie 50-letniej) :D

;( od meza (gdy skonczylam karmic piersia biust mi zmalal) ... \" a gdzie sa cycki ,cos z niimi zrobila... \" :O (przez tydzien ciche dni 😡

Gość ngf
dla mnie najgorsze bylo jak kiedys stalam na promocji jakis kosmetykow w drogeria, gdzie wybierali na podstwaie zdjec i takie tam bo miala jakas delegacja z francji przyjechac, stoje w tym sklepie, francuzi przyjechali ogladaja to moje stanowisko, jeden mowi po angeilesku : jaka sliczna dziewczyna, to to odwrocila sie jedna babka od nich i mowi: nie :o pamietam to do dzis:0

Gość smutasek 1896
zżartowałam kiedys do kolegi ze za jego wyglad i rozdarty pysk to powinni go zamknac a on z powazna mina powiedział do mnie-za wyglad to wiesz... i nie skonczył,tak strasznie mnie to boli bo wcale nie jestem brzydka,mam spore kompleksy ale nie jestem brzydka...

Gość najgorsyz y najgorsyzch
pamietam jak mój ex chłopak mówił do mnie gdy ktos inny sprawił mi komplement-- K· przeciez on sobie zarty z ciebie robi,spojrz w lustro..palant jeden!

Gość pytajaca87
"chodzisz jakby Ci czolg w pizde wjechał" "machasz wlosami jak kon ogonem" +jak jakas baba w tramwaju zaczela mowic bym poszla do ortodonty, ze ona jest dentystka, teraz to sie leczy (moj zgryz).... a obok staly moje kolezanki :(:( wszystkie pamietam mocno do dzis, oba od obcych ludzi... do dzis bolą... choc minelo kilka/kilkanascie lat.... :(:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(:(

Gość brbrbr
mam 174 i waze 59 kg. zgorzkniala ,lekko nawiedzona znajoma rodziny podczas uroczystosci w obecnosci 12 osob powiedziala do mnie ...ale ty musisz byc obrzydliwa jak sie rozbierzesz:O........ same kosci.. 😡

Gość ja mam 18 lat
to musialo byc przykre ;( ja na twoim miejscu chyba bym wyszla z tej imprezy

Gość ja mam 18 lat
bawmy sie- no ja niestety nie mam dobrego gustu jesli chodzi o ubrania;p lubie ciemne kolory co w mojej sytuacji nie jest korzystne ostatnio kupilam sobie zielonozolta bluze i ani razu jej nei zalozylam i juz nie zaloze;) zle sie czuje w takich kolorach.

Gość brbrbr
lekko zepsulam imprezke bo odgryzlam jej sie az za mocno ..... glupi babol i tyle.. a pierd...li takie glupoty ,ze moj ojciec po jej wizycie cuci sie z 2 godziny:P przychodzi do rodzicow tylko dlatego ,ze jej maz jest ojca przyjacielem....😭i czasem sie z nim przybląka😠

Gość olejek migdalowy
mi mama kiedys powiedziala: 'idz zrob makijaz,bo wygladasz jakbys grype przechodzila' kiedys z kolei ciotke spotkalam pod supermarketem,wylecialam bez makijazu,bo tylko zakupy mialam zrobic,a ona na to 'a co ty,chorujesz?'

Gość ja mam 18 lat
zdradzisz co jej powiedzialas? jestem bardzo ciekawa;)

facet - \"myslałas o operacji plastycznej piersi...?\" \"super by bylo gdybys taka miala pupe jak murzynka\" :/ a ja mam małą i plaska :/ \"ładnie bys wygladala gdybys byla opalona\" itd itd najlepsze jest to ze mowił to \"ideał\" faceta...wiec po co był z tak niedoskonalą kobietą? ja was faceci niekumuam po co jestescie z dziewczynami ktore wam sie niepodobaja :/

Gość czy ktoś mnie pobijeeee
jestem miesiac po porodzie i zamiast brzucha flak i kg do zrzucenia ( walcze z tym ale to wymaga czasu). ostatnio poprosilam meza zeby mi podal pilota od telewizora bo akurat stal kolo tv. widzialam ze już chce rzucic ale sie w ostatniej chwili powstrzymal podszedł i podal a potem usiadl na dywanie i zaczal sie śmiać. Zapytaląm o co chodzi i co uslyszalam? że popatrzyl na mnie na moj brzuch i pomyślal ze nie bedzie rzucal bo \"uderzy\" dziecko, bo zapomnial że urodzilam... bylo mi przykro bo doskonale widzi że się staram jak tylko mogę. No ale mówi się trudno. :(

Gość huhuhu
moja matka kiedys ogladala moje zdjecia z wakacji. rozplakala sie w trakcie i powiedziala, ze gdyby wiedziala, jak bede wygladala to by mnie nie urodzila... a dzis dostalam smsa od kogos cudownego. pyta czy wiem jak bardzo mu sie podobam :)

Gość a ja sobie szłam
i chłopaki stali i jeden mówi:"super dziewczyna,gdyby tylko większe cycki miała" :O

Gość Komentarz od mojego faceta
Zawsze jarał sie moim wyglądam itp itd;) A raz powiedział: "Ja Cie kochanie utucze,to i cycuszki Ci urosną takie fajniutkie" No ja pierd*** wiem,ze mam małe,ale mógł chociaz tego nie mowic:( Miliony razy mu mowilam(długo przed tym jego glupim tekstem),ze zrobie sobie kiedys operacje,to odrazu krzyki ze po co po co... A tu prosze! Wyszlo szydło z worka!

Gość żuchwa
-poczekaj jeszcze rok, to ci nawet za operację biustu zapłacę -nienawidzę tych twoich kręconych włosów, trzeba ci kupić prostownicę, bo wyglądasz jak ten, no, jak chopin (kiedy zrobiłam mu awanturę wrzasnął: przecież wiesz, że wolę proste!) -zobacz jaka laska w telewizji, nawet ładniejsza od ciebie! -a to moja dziewczyna, widziałem ładniejsze, ale wybrałem ją (przedstawiając mnie znajomym na imprezie, wyszłam stamtąd od razu) wszystkie od byłego, i niech mi ktoś kurwa powie, po jakiego chuja faceci zawracają dupę dziewczyną, które im się nie podobają? 😠

Gość żuchwa
dziewczynom* jaki wstyd :D

Gość o jejuuuuu żuchwa
współczucia kobieto!!!

Gość żuchwa
ja z kolei współczuję jemu, bo do dziś jest sam, biedna, nietaktowna kaleka.

Gość cudowny filmmmmmmmmm
I dobrze debilowi!!!! hehehee:D

Gość cudowny filmmmmmmmmm
Mam inny topik,ale to co przeczytałam żuchwa nie mieści się w glowie! Poniosło mnie musiałam to napisać:*:)

Gość Tragedia co za idioci

Gość czytam i nie wierzeeee
rozuumiem te durne komentarze od nieznajomych, zazwyczaj to jakies totalne dupki. ale zeby rodzice szczegolnie matki tak ranily corki to nie rozumiem. o facetach nie wspomne. gdyby mi facet cos niemilego powiedzial to z miejsca niebylby moim facetem. mi mama nigdy nie powiedziala niczego negatywnego na temat wygladu(czasami mi cos powiee na tema t mojego wrednego charakterku ale to tak nie boli bo akurat charakter mozna zmienic jkos wypracowac a wyglad nie

Gość wcale nie jestes
gruba masz tylko rubensowskie kształty'' kolezanka mi dopiekła