Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty.anty

problem--tabletki proszę o pomoc

Polecane posty

Gość anty.anty

zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne ok tydzień temu,kiedy zobaczyłam trochę krwi w wydzielinie bo tak to sie u mnie zaczyna wzięłam pierwszą tabletkę,ale miesiaczka nie wustąpiła tzn była tylko taka bardzo ciemna gęsta maź i niewiele bo zwykle mam obfity okres,ale pomyślałam że to normalne ale teraz nagle dostałam jakby okres po 5dniach i to taki prawie jak zawsze,nie wiem o co chodzi czy to normalne i jak zrobię 7dniową przerwę po skonczeniu opakowania to znowu wystapi tak jak powinno? może ja za wczesnie wzięlma pierwszą tabletkę bo czasami najpierw pojawi się troszke krawi w wydzielnie a czasem dopero po dnu czy 2dnach normlany okres,węc co wtedy? przerwac czy brac dalej? nc ne ma w ulotce na ten temat

pewnie wziełaś za wcześnie jednak tą tabletkę- warto byłoby w tej materii skontaktować się z lekarzem, który Ci przepisał lek, bo ktoś na forum Ci doradzi abyś brała dalej, albo przestała i spróbowała za miesiąc i potem będzie niepotrzebny problem. Myślę, że nawet w takiej sytuacji telefon do lekarza rozwieje Twoje watpliwości

Gość anty-anty
nie ma mojego gineologa a niomu obcemu nie bede tym głowy zawracac w ulotce tez nic :(

Wydaje mi się, że przez ten miesiąc nie będziesz zabezpieczona. Powinnaś wziąć teraz wszystkie tabletki z opakowania, zrobić 7-dniową przerwę i krwawienie na pewno się pojawi. Potem od nowa 21 tabletek i wtedy już będziesz zabezpieczona.

Gość anty-anty
ehh szkoda ze nie ma tu lekarza...

Gość odginekologaaaaaaa
zadzwon do jakiegos prywatnego i zapytaj!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Gość anty-anty
tja jasne juz dzwonie do obcego człwoieka i go wypytuje a on nie ma co robic i prowadzi infolinie dla obcych bab za free :o