Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sk贸rka od pomara艅czy

czy to sa oznaki zdrady? bo juz sie gubie w domyslach

Polecane posty

znalazlam to przed chwila. nie wiem ile w tym prawdy ale jakby czytala o sobie, o nim. Najcz臋艣ciej trwa to d艂ugi czas zanim zorientujesz si臋, co jest grane, ale to si臋 da wyczu膰: Zacz膮艂 zachowywa膰 si臋 inaczej, jest bardziej nerwowy ni偶 kiedy艣. Bywa z艂o艣liwy, uszczypliwy, stwarza powody do k艂贸tni. Miej oczy szeroko otwarte. Pr臋dzej czy p贸藕niej si臋 zdradzi, bo k艂amstwo ma kr贸tkie nogi! Brak uwagi twoj膮 osob膮: (jest zakochany w kim艣 innym). - Nag艂a zmiana trybu dnia. - Jest wiecznie zamy艣lony, 偶yje jakby w innym 艣wiecie. - Kilka razy powtarzasz zdanie zanim dotrze, 偶e to do niego m贸wisz. - Niech臋膰 do rozmowy, natomiast jak przyjdzie kumpel jest pe艂en energii. Agresywne reakcje w stosunku do ciebie: (usi艂uje zag艂uszy膰 wyrzuty sumienia, ma poczucie winy) - Obwinia ciebie za wszystko. - Szuka w ca艂ym dziury. - Pretensje o byle co. - Wytykanie, czego nie zrobi艂a艣. - Nagle dostrzega u ciebie same wady. - Uwa偶a, 偶e ty masz wszystko gdzie艣. - Cz臋sto dochodzi do awantur w zasadzie o nic. - Por贸wnuje, jaka by艂a艣 kiedy艣. - Stara si臋 wzbudzi膰 w tobie poczucie winy. - Coraz bardziej mu przeszkadzasz. Unikanie kontakt贸w seksualnych: (nie chce zdradzi膰 tej drugiej) - Wyszukiwanie pretekst贸w, 偶e niby nie ma ochoty na sex. - Jest wiecznie zm臋czony. - Nag艂e wybuchy z艂o艣ci w 艂贸偶ku. - Prowokuje ciebie do agresji. - Obra偶anie si臋 z byle powodu. Dziwne telefony. - Du偶o g艂uchych telefon贸w albo pomy艂ek, kiedy ty odbierasz telefon, itp. - Nie wyci膮ga telefonu kom贸rkowego z kieszeni. - Zabezpieczenie przed przegl膮daniem jego kom贸rki. - Wy艂膮cza w nim sygna艂. - SMS-y tre艣ci erotycznej t艂umaczy np. "kto艣 si臋 pomyli艂, przecie偶 ja wczoraj by艂em u Tomka". - Ukradkiem spogl膮da na telefon. - Podczas rozmowy wychodzi z pokoju, 艣cisza g艂os. - Dyskretnie ci si臋 przygl膮da, czy czasami czego艣 nie us艂ysza艂a艣. Samotne wyj艣cia o dziwnych porach, niby to do kumpla, itp.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
je艣li nie chce rozmawia膰 to napisz w li艣cie wszystko i mu j膮 daj gdy si臋 w ko艅cu zobaczycie. i powiedz/napisz - o tym, 偶e czujesz,偶e co 艣 jest nie tak,偶e ci臋 to niepokoi, 偶e czujesz,偶e ci臋 traktuje jak siostr臋, a nie dziewczyn臋, 偶e czujesz, 偶er si臋 od ciebie oddalacie, 偶e masz wra偶enie, 偶e unika kontaktu - to wszystko co nam tu piszesz, ale w formie, 偶e czujesz i masz wra偶enie - TY... bo skoro nie chce w og贸le o tym rozmawia膰. napisz, 偶e si臋 martwisz, bo si臋 tak zmieni艂. a je艣li jeste艣 w stanie - to rzeczywi艣cie mo偶e sama si臋 przesta艅 odzywa膰. to ci臋偶ka sprawa, tak ozi臋bi膰 zwi膮zek, powolnie go ko艅czy膰 - ale mo偶e warto spr贸bowa膰? na sw贸j spos贸b to tch贸rzostwo, ale w tym wypadku to konieczno艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wyobra偶am sobie
偶ebym to ja zawsze pierwsza dzwoni艂a do faceta :-O czasem to owszem, ale rzadko i z umiarem my jeste艣my razem prawie 6 lat i to on zawsze dzwoni jak on nie dzwoni to ja czekam i ju偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wyobra偶am sobie
I dodam jeszcze, ze spotykamy si臋 co dzie艅 (oczywi艣cie s膮 wyj膮tki jak co艣 wypadnie np. praca itp.) i to on przyje偶d偶a do mnie 14 km Jak si臋 m臋偶czyzn臋 przyzwyczai od pocz膮tku to tak si臋 ma. :-O

Udost臋pnij ten post

nie wyobrazam sobie - na poczatku bylo zupelnie inaczej. czeste spotkania, smsowe "konwersacje", telefony, chocby krociutkie. nie mogl sie ode mnie odlepic. a dzwonic do niego zaczelam wlasnie ostatnio. on przestal wiec sie marwilam, ze cos sie stalo. a teraz zeby w ogole miec jakikolwiek kontakt. czarny nick- sprobuje, ale mam takie dziwne wrazenie ze to i tak nic nie da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wyobra偶am sobie
"czeste spotkania, smsowe "konwersacje", telefony, chocby krociutkie. nie mogl sie ode mnie odlepic." no, i w艂a艣nie on si臋 odlepi艂 :-O jedyna rada przesta艅 wios艂owa膰, bo sama wios艂ujesz

Udost臋pnij ten post

poplakalam sie. w pracy. przy biurku. bez sensu:( nie zadzwonie chocbym miala wywalic telefon za okno. tu i tak sie nic nie zmieni, a ja nie mam sily "wioslowac" w pojedynke. ta lodz chyba wlasnie utonela.niech sobie spi z kim chce. robi co chce. dzieki dziewczyny. moze musialam zobaczyc to co napisalam zeby do mnie dotarlo. jedno mi sie w glowie nie miesci-jak tak mozna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewidentna zdrada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeszcze jedna
sex jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeszcze jedna
jak nie ma to miej si臋 na baczno艣ci nie r贸b gwa艂townych ruch贸w tylko te偶 si臋 odsu艅 i nie p艂acz mu

Udost臋pnij ten post

kochana skorko...na nic beda twoje zabiegania telefony smsy... wydaje mi sie ze on juz wybral ..moze tkwia w nim ostatki czlowieczenstwa wiec spotyka sie z toba...a tak na prawde zalezy mu na niej...mialam kiedys faceta ..i on przed rozstaniem ..bo sie zorientowalam i puscialm go bokiem ..przysylal smsy codziennie o tej samej tresci ..typu dziendoberek kochanie...no ilez kurwa mozna? tak wiec wyrzuc go ze swego zycia i poszukaj kogos nowego..bo z tego juz chleba nie bedzie...

Udost臋pnij ten post

miauczyde艂ko-wiesz co? jak ju偶 co艣 przysy艂a to w艂a艣nie takie \'dzien dobry\", \"co tam\"... minal caly dzien. nie odezwalam sie. on tez nie. od wczorajszego poludnia nie mam z nim kontaktu. jest dostepny na gg. boli.bardzo boli:(

Udost臋pnij ten post

27 mam. on tez. tak. trzyma telefon przy sobie. nie rozmawia przy mnie. odbiera od kogos i mowi ze oddzwoni pozniej, czyt. jak mnie juz nie bedzie. a jesli nawet odbierze przy mnie to odchodzi kilka krokow, wychodi do innego pomieszczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 droga sk贸rko
wsp贸艂czuj臋 Ci z ca艂ego serca tego, 偶e jaki艣 byle du.pek tak niszczy Ciebie i sprawia, 偶e tak cierpisz. Prze偶y艂am to samo co Ty i po latach inaczej na to patrz臋. Zerwa艂am z nim kontakt i widz膮c go na ulicy po prostu NIE ZNAM. Powiem Ci jedno. Jeszcze ten du.re艅 b臋dzie Ci臋 prosi艂 o rozmow臋, o wys艂uchanie wyja艣nie艅, 偶e to tylko zauroczenie by艂o, 偶e nie kocha艂, 偶e to czy tamto. Wiedz jednak, 偶e 偶adne wyja艣nienia nie zwr贸c膮 Ci straconych na p艂acz dni. Facet, kt贸ry raz staje si臋 艣mieciem, 艣mieciem te偶 umrze. Oby ta my艣l dawa艂a Cisi艂臋 na to, by nie pozwoli膰 mu si臋 niszczy膰. Jeste艣 wi臋cej warta!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wyobra偶am sobie
"od dw贸ch miesi臋cy nie ma seksu nie ma ca艂owania nie ma pzytulania nie ma nawet trzymania si臋 za r臋k臋 nie ma" Sk贸rko, to co tu napisa艂a艣 + reszta Twojej relacji jest niestety jednoznaczna :-O Szkoda tylko, ze on jest takim tch贸rzem i jasno Ci tego nie powie. By膰 mo偶e to tylko tch贸rzostwo, ale mo偶e jeszcze zdaje mu si臋, 偶e Ciebie trzyma w odwodzie, gdyby z tamt膮 niewypali艂o ... Nie 艂贸d藕 si臋 - nie warto zbiera膰 resztek po innych. On w tej chwili jest zaanga偶owany uczuciowo, gdzie indziej. Gdyby to by艂 tylko brak seksu mo偶na by to t艂umaczy膰 chorob膮 lub jakim艣 straszliwym zam臋czeniem prac膮 - ale brak jakichkolwiek oznak czu艂o艣ci dope艂nia obraz ca艂o艣ci :-( i nie pozostawia z艂udze艅. Ja mia艂am z moim takie momenty, gdy on by艂 powa偶nie chory i seksu prawie nie by艂o w klasycznej postaci, bywa艂o, 偶e mia艂 okropn膮 har贸w臋 w pracy i przewraca艂 si臋 ze zm臋czenia i stresu. Wtedy seksu czasem nie by艂o miesi膮cami, ale zawsze by艂a czu艂o艣膰, przytulenie, jakie艣 drobne pieszczoty lub zwyczajnie ja robi艂am mu np. seks r臋czny, gdy okoliczno艣ci nie pozwala艂y mu na wysi艂ek fizyczny (zawsze by艂o to zespolenie dusz, m贸wi膮c g贸rnolotnie, i nikt nikogo nie traktowa艂 instrumentalnie) Wg mnie s膮 dwa wyj艣cia albo Ty robisz to co on czyli nie dzwonisz, nie szukasz kontaktu i powoli to si臋 wszystko rozejdzie po ko艣ciach - ale ciebie b臋dzie bola艂o d艂ugo i powoli albo szczeg贸艂owo przygotowujesz si臋 do decyduj膮cej rozmowy (zbierasz na kartce co dawniej robioli艣cie i czego ju偶 nie robicie), rozmawiasz z nim STANOWCZO i DOBITNIE z膮daj膮c jasnego postawienia sprawy przez niego - je艣li uda ci si臋 z niego wycisn膮膰 jasne stanowisko to nie pozostawi z艂udze艅, b臋dzie bola艂o mocno, ale mysl臋, 偶e kr贸cej Przy pierwszym rozwi膮zaniu ba艂abym si臋, 偶e on si臋 pojawi za kilka miesi臋cu jak gdyby nigdy nic i b臋dzie chcia艂 wr贸ci膰 (je艣li z Tamt膮 nie wyjdzie) i jeszcze b臋dzie twierdzi艂, 偶e przecie偶 wy nigdy nie zerwali艣cie ze sob膮 :-( Nie daj si臋 i konsekwentnie trzymaj si臋 swojej decyzji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ca艂kowicie czarny kot
c贸偶 mo偶na napisa膰 w takiej sytuacji... bardzo Ci wsp贸艂czuj臋, bo przed Tob膮 sporo 艂ez, ale jednocze艣nie dobrze, 偶e zaczynasz si臋 g艂o艣no zastanawiasz nad tym, gdzie w zwi膮zku jeste艣, czego od niego oczekujesz i bardzo dobrze, 偶e nie chcesz trwa膰 w byle czym, byle tylko trwa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grunieczka
jejku biedactwo... cierpienie przez faceta jest najgorszym z mo偶liwych... kurcze... ale z niego palant! musisz koniecznie sie dowiedziec co jest grane!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agu艣ka 11111111111
Sk贸rko a czego wi臋cej potrzebujesz? Faceci to tch贸rze. On jest typowym przyk艂adem takiego faceta. Kochana co艣 mi si臋 wydaje, 偶e to niestety koniec.....przykre, ale prawdziwe...... Dop贸ki nie z艂apiesz go za r臋k臋, to nie przyzna si臋....... Mo偶e jaki艣 podst臋p, ma艂e 艣ledzenie......i sama si臋 dowiesz.......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grunieczka
nie chcesz miec dowodow? lepiej sie upwenij niz potem maja meczyc cie mysli ze moze jednak byl on wporzo tylko mial kryzys ... dowiedz sie czegos, ja bym tak tego nei zsotawila...trza wiedziec na czym sie stoi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agu艣ka 11111111111
Je偶eli nie zobaczysz to nie uwierzysz...b臋dziesz ci膮gle 偶y艂a w domys艂ach i wyko艅czysz si臋......Naprawd臋 troszk臋 po艂a藕 za nim a mo偶e si臋 dowiesz.mo偶e podpytaj jego kole偶ank臋 z pracy...Walcz,walcz ale o siebie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agu艣ka 11111111111
Sk贸rko taka terapia szokowa jest najlepsza ..szybciej dojdziesz do siebie po rozstaniu...a w kolejnym zwi膮zku b臋dziesz bardziej ostro偶na i spostrzegawcza....... Sk贸rko tak szczerze to brak seksu przez dwa miesi膮ce ewidentnie oznacza,偶e sypia z inn膮.Tamta jest nowa, 艂adna i seksowana, a ta jej dziwno艣膰 jest najbardziej poci膮gaj膮ca dla facet贸w......To boli.wiem co艣 o tym......on si臋 napewno nie przyzna........musisz mie膰 dow贸d....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agu艣ka 11111111111
Nie wiem na jakiej stopie 偶yjesz z t膮 kole偶ank膮 z pracy, ale solidarno艣膰 jajnik贸w jest bardzo silna..........Z drugiej strony oni razem pracuj膮, i mo偶e nie b臋dzie chcia艂a Tobie pom贸c, ale co masz do stracenia....

Udost臋pnij ten post

moze macie racje. moze lepiej wiedziec na pewno. ja sie chyba boje tego co moge zobaczyc, dowiedziec sie. wiecie co jest najsmieszniejsze. ze gdyby przyszedl dzis do mnie i powiedzial \"jest ktos inny, ciebie juz nie chce\", to nie robilabym awantur. zreszta nigdy nie robilam. o nic. taki mam dziwny charakter. wiec jesli zdradza to czego sie boi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a czego dow贸d chcesz mie膰
tego , 偶e ma cie gdzie艣 ??? to ju偶 chyba i wiesz i czujesz jeste艣 tak malo inteligentna , 偶e potrzebujesz go z inn膮 przylapa膰 czy jeszcze potrzebujesz 偶eby cie dobil i powiedzial ... nie kocham cie ju偶, nie chce, tylko jak ka偶dy facet jestem tch贸rzem i nie umiem ci tego powiedzie膰 ... zachowaj resztki godno艣ci i sko艅cz to reanimacja trupa nic nie daje, tyle, 偶e niepotrzebnie marnujesz czas i energie

Udost臋pnij ten post