Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada_82

koleżanka z pracy ubiera sie tak samo

Polecane posty

Gość ada_82

poradźcie: koleżanka z pracy którą siedzę "biurko w biurko" (i jest nas tylko dwie) ubiera sie tak samo. Ma m tu na myśli sytuacje kiedy ja przychodzę jednego dnia w jakimś ciuchu a ona za kilka dni kupuje coś podobnego. I tak jest ze wszystkim, ciuchy biżuteria, buty nawet zaczęła sie czesać podobnie.... To dość irytujące delikatnie mówiąc, ale ewidentnie to widać! Być może ma problem ze znalezieniem własnego stylu, ale strasznie mnie to denerwuje

Gość powiedz że te ciuchy i
biżuteria nie pasuja do jej urody i figury.

Gość ada_82
nie ukrywam ze lubie dobrze wyglądać i sporo czasu zajmuje mi wybór odpowiednich ciuchów szperanie w sklepach, odpowiednie ich łączenie. Mam długie, naturalnie kręcone włosy, wiec ona przez dłuższy czas kręciła sobie włosy na wałki. Kiedy ja postanowiłam zmienic nieco wizerunek i kupiłam sobie prosotownicę zgadnijcie co zrobiła koleżanka? tak, zgadza się również kupiła prostownice i rownież prostuje włosy!

Gość ada_82
Rozważam teraz ogolenie głowy na łyso :classic_cool: Ciekawe co ona zrobi :classic_cool:

Gość ciocia-dobra-rada
to moze nie zakladaj nowych ciuchow do pracy, tylko te stare ktore ona juz ma? dodatkowo proponuje nakleic sobie na czolo tatuaz z gumy do zucia :D tego raczej nie powtorzy. zartuje, ale tak naprawde to Ci nie zazdroszcze :/

Gość ankietka ....
Heh niesamowite ... też to przechodziłam i to nie tylko z jedną ... Heh żeby było zabawniej, też mam kręcone włosy ... Ciekawa historia, kiedy koleżanka krzywo podcięła mi włosy (moje długie piękne loki) ... Płakałam cały dzień ... byłam zrozpaczona ... A ta obcięła się tak samo celowo ... :O

Gość ankietka ....
Owszem, ale pamiętam, że także doprowadzało mnie to do furii ... A jak się cieszyła, jak ktoś stwierdzał, że jesteśmy jak siostry ... :O

Gość ada_82
cieszę się, że nie jestem sama z tym "problemem" :) Niby błahostka, a potrafi skutecznie wyprowadzić z równowagi. Póki co jednak nie znalazłam rozwiązania :( bo koleżanka niestety do zbyt domyślnych nie należy, z kolei ja wprost nie potrafię jej powiedzieć...