Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gleba

Jak zaoszczędzic na weselu??????????????????????????

Polecane posty

Gość yupcia
sprawdź na niezgaduj.pl

Gość gość
Mozna zaoszczędzić na sali weselnej wchodząc na stronę firmy Lost & Found. Sprzedają odwołane wesela. Można zlapać fajną sale weselną z dużą znizką. Mają listę z wolnymi terminami sal do pół roku naprzód. http://rezerwacjeslubne.com.pl

Gość gość
można gości poprosić żeby przynieśli kanapki zamiast kwiatów,i zjecie razem pod kościołem a potem wcisnąć się do kogoś na wesele w remizie

Gość Ania201602
Polecam porównywanie ofert, negocjowanie cen (szczególnie przy dużych zakupach). Cykl artykułów w tym temacie znajdziesz na www.slubomania.pl, dostępny jest tam do pobrania darmowy ebook - Jak nie przepłacić i mieć świetny ślub i wesele

Gość gość
Wódkę :) Moim faworytem wśród sklepów z sortymentem gorzelniczym jest internetowy sklep Domowe Alkohole. Można w nim kupić wszystko począwszy od drożdży poprzez zaprawki do alkoholi a na dębowych beczkach i destylatorach kończąc za bardzo atrakcyjne ceny. Z ofertą sklepu możesz zapoznać się na stronie pod adresem www.alkohole-domowe.pl

Gość gość
Warto pamiętać, ze oszczędzanie na weselu nie zawsze się opłaca ;) Choćby kwestia fotografa. Chcemy mieć łądne zdjęcia? Musimy wybrać dobrego fotografa. Nam zdjecia robił Pan z firmy smok studio, wyszły świetnie, ale nie była to opcja najtańsza. Z tym się trzeba liczyć

Gość Besztiq
To racja, nie na wszystkim warto oszczędzać. Zdjęcia tego Pana faktycznie bardzo dobre, portfolio zdecydowanie robi wrażenie. W takim przypadku jak fotograf lepiej zapłącić więcej i mieć faktycznie profesjonalistę a jak nam się mają potem zdjęcia nie podobać, to już lepiej nie brać go wgl

Gość Mon00ranzoza
My robimy skromny slub bez wesela raczej po ceremonii zaprosimy ok 30 osob (najblizsza rodzina i przyjaciele) do domu weselnego 80zl/osoba alkohol jednak w sklepie normalnie kupujemy, tort oczywiście na zamówienie jednopietrowy (jest tanszy) ok 220 zl obraczki kupiliśmy w malym sklepie jubilerskim za 1200 zl za 2;) suknię sobie uszylam u krawcowej w sklepie normalnie cena ok 2600zl a mi ja uszyla prawie identyczna (zmieniam pare szczegółów dlatego suknia jest taka jakiej nikt inny nie ma; )) za 500 zl z materialem... ciasta pieklam sama i poprosiłam tez swoja tesciowa i moja siostrę , jestem fryzjerka wiec czesze sie sama;) makijaż również wykonam sama. Ponieważ nie robimy weselicha nie będziemy miec kamerzysty i fotografa. Po prosimy gości by robili zdjęcia oraz nagrali najwazniejsza cześć w kościele wiem ze pewnie jesli to czytasz MYŚLISZ sobie ze to glupie ale doszliśmy do wniosku ze skoro kameraly slub i przyjęcie to po co nam kamerzysta ? Fotografa zamówiliśmy sobie na prywatna sesje slubna PO slubie. Bukiet robię sobie sama, Garnitur kupiliśmy również w malym sklepie za 550 zl...;) slub bierzemy po ZIELONYCH SWIATKACH wiec nie ma potrzeby kupowac tony kwiatow do kosciola ponieważ i tak będzie ładnie ;) tak to sobie wykombibowalismy. Jesli komus sie to nie podoba niech nie przychodzi to jest nasz dzien i nie mamy zamiaru przejmować się innymi; ) Powodzenia!

Gość Mirabelka_wir
Tez mialam taki problem. Najbardziej nie chcialam oszczedzac na sukience - miala byc i d e a l n a. I była - bo wypozyczylam. Oszczedzilam 40% ceny, a ze suknia kosztowała 4000 to latwo policzyc, ze wydalam na nia finalnie 2400 :) Wypozyczalam w atelier Violi Piekut i tam mozna tak wlasnie zrobic. Bo w sumie...po co kupowac;)

Gość gość
Moim zdaniem nie da się zaoszczędzić na wesele, bo jeżeli już zdecydujemy się na jego organizację to niestety musimy liczyć się z dużymi kosztami. Można np poszukać tańszych ozdób czy dekoracji w sklepach online, jak np NaSlub.pl gdzie mają szeroki wybór wielu rzeczy związanych ze ślubem.