Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylekkolorowy

Ucisk pod prawym zebrem - bardzo boli.

Polecane posty

Gość motylekkolorowy

Jesli ktoras miala taki przypadek moze bedzie w stanie mi powiedziec, czy to mozliwe,ze to po prostu jest takie ulozenie dziecka? jestem w 24 tyg. ciazy i wydaje mi sie ze maluch nie siega jeszcze az tak wysoko. Bol czuje zaraz pod ostatnim zebrem. Najgorsze, ze w ogole nie moge siedziec, bo boli jak diabli, pozostaje chodzenie lub lezenie na lewym boku...

Też tak mam ale jestem w 32 tygodniu... Jak posiedzę chwilkę to zaraz gniecie jakby na plecach pod żebrami...

Doskonale wiem o czym mówisz,ja tak miałam przez całe trzy ostatnie miesiace miałam wrażenie jakby bobas wszedł mi pod żebra.Także nie mogłam siedzieć tylko leżałam albo chodziłam.

Gość motylekkolorowy
kasiulaha - czyli czeka mnie caly czas taka meczarnia? Momentami to jest nie do wytrzymania.....

Mozliwe, ze nie bedziesz miala przechlapane do konca ciąży :D Dziziusie, czasem sie lituja nad Mami i sie ukladaja inaczej :) Czasem to moze potrwac ;) Czekaj cierpliwie :) Powodzenia :)

Gość Helena 24
ja niestety też to odczuwałam. nawet leżąc na płasko mała mi wkładała wysoko pod żebra stopki. Niestety urodziła się z lekko odkształconymi :( Masuję tak jak pokazywał ortopeda i widać poprawę :)

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci