Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama40

czy mozna kogoś przyzwoitego poznac na czacie?

Polecane posty

Gość sama40

jak w temacie i moze który polecacie?

Gość vvvvv
przyzwoitego? chyba takiego co cie przyzwoicie wymłóci

Gość sama40
no niech Wam bedzie, to gdzie takiego szukac? jesli chodzi o czaty, albo net w ogole?

Gość DreamElf
Tu można kogoś normalnego też poznać...:)

Gość zielona i niebieska
tak? ale tu wiekszosc anonimowych, a ja potrzebuje realnego face z krwi i kosci.

Gość zielona i niebieska
to ja - sama40 ;)

Gość koza glupia
Przyzwoici już się zapewne poznali..........wfg mnie

Gość DreamElf
:).....Ja Jestem realna ;p...Ja to nie fikcja..:)

Gość zielona i niebieska
nie zalamuj mnie

Gość DreamElf
Niby czym ja Cię załamuję ??

Gość zielona i niebieska
:) ale Ty kobieta, a ja szukam mena aa

Gość zielona i niebieska
nie to do kozy było ;)

Gość
Teoretycznie można ale to bardzo rzadkie przypadki, jeżeli jesteś samotna, po przejściach i rozpaczliwie pragniesz bliskości to możesz stać się łatwym celem dla internetowych oszustów, wyłudzaczy, zakompleksionych facetów, którzy chcą podbudować własne ego. Net to skupisko osób z problemami, często życiowych nieudaczników, osób bez pracy, przyjaciół, zainteresowań. Bo pomyśl... kto ma czas ciągle siedzieć w internecie? Oczywiście istnieją wyjątki ale ryzyko jest spore.

Gość DreamElf
rozumiem :)....Hmmm a w jakim wieku ??;p..może będę mogła pomóc ;p

Gość DreamElf
to czemu ty siedzisz ?

Gość zielona i niebieska
w wieku tak około 30-40, w zasadzie zawsze mialm mlodszych i zupelnie mi to nie przeszkadza, wrecz przeciwnie powiedzialabym nawet. neurosa1 masz troche racji, choc ja w necie poznalam do tej pory naprawde fajnych facetów. Oczywiscie mowie juz o pewnej selekcji i z tymi, ktorymi sie spotkałam. Ba oni wszyscy to faceci, ktorzy maja wielkie ambicje i duze pasje, wiec własnie nie ma reguły. W necie siedza tez osoby samotne, ktore maja duzo do zaoferowania, ale ich zycie wyglada tak a nie inaczej. Ja jestem takim wlasnie przykladem. Nie wychodze nigdzie, bo nie mam z kim, ale choc to nie skromnie zabrzmi bardzo wiele z siebie moglabym zaoferowac mezczyznie.

Gość
Dream ja siedzę z nudów w pracy :) Bliska mi osoba "łowiła" faceta na necie i bilans jest nieciekawy - pasje owszem - przede wszystkim internet, filmy (ściągane z netu) i muzyka (na mp3 w winampie), zero aktywności typu sport, podróże o ambitniejszych rzeczach nie wspomnę, w większości niespełnieni w pracy, zarabiający grosze, na wynajętych pokojach. Dwóch chciało się wprowadzić do niej, jeden zaoferował małżeństwo po 2 spotkaniach, inny groził że popełni samobójstwo gdy zerwała kontakt. Nie wygląda to najlepiej :)

Gość zielona i niebieska
obietki zajrze jutro, bo musze teraz leciec, ale czekam na propozycje :)

Gość DreamElf
A ile masz lat jęsli moge zapytać ??

Gość zielona i niebieska
Kobietki mialo byc. No własnie kazdy ma inne doświadczenia, nie mozna jednak generalizowac, bo to jest krzywdzace, dla tych wszystkich, ktorzy są naprawde ciekawi i wartosciowi. Napewno trzeba dokonac glebszej analizy, a potem selekcji niz w realu. papatki!

Gość zielona i niebieska
DreamElf ja 40.

Gość DreamElf
fajnie... Tak to prawda żeby nie internet nie miałabym takiego wspaniałego przyjaciela.

pisala przeca że sama 40 tepawy coś ten elf ja poznałam na czacie dokladnie dziś jest trzy lata temu . Obydwoje bylismy po nieudanym małzeństwie i obydwoje niespełnieni i chyba zbyt wele oczekiwalismy od siebie.Bardzo szybko zamieszkalismy razem/po 3miesiącach/a bylismy ze soba ponad dwa lta.Mogło się udać i właściwie niewiele brakowało ale gdy ma sie trójkę dzieci wszystko sie komplikuje jest sie między młotem a kowadłem i zaczyna sie psuć. Odszedł pół roku temu chciał wrocic balam się ...........te zyciowe wybory nigdy nie sa i nie były latwe .Tęsknota mimo wszystko jest w środku i czuje że on też tęskni.

Dzis jest ten dzień kiedy go poznałam i tak sobie myslę że gdyby mężczyzna umial walczyc o swoja kobiete i starac się o nia napewno by się udało .Skoro tego nie zrobił tzn że za mało mu zależało .

Gość
humorelka - może przestraszył się zobowiązań, zatęsknił za życiem w pojedynkę? głowa do góry, pewnie nie był Ciebie wart, masz dzieci które Cię kochają i potrzebują. Btw - nie gniewaj się że pytam ale zawsze mnie to interesowało - jak można mieć troje dzieci i po prostu się rozstać? czy w chwili gdy dzieci przychodziły na świat (były) mąż był jeszcze w stosunku do Ciebie ok a potem nagle się zmienił?

Gość DreamElf
humorelka ...czasami liczby w nicku nie świadczą o tym ile kto ma lat..

Gość singielka800
nie