Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnie mi.........

Moja porąbana historia...

Polecane posty

Gość dziwnie mi.........

Mam 19 lat...jestem mamą. Dziecko ma 2 lata. Tatuś dziecka nas zostawił, po prostu potraktował mnie jak szmatę, a dziecko jak zabawkę. Poznałam kogoś... Wydaje się cudowny. Jest rok młodszy ode mnie. Podoba mi się a ja jemu. On chce być ze mną a ja nie wiem... Boję się, po prostu się boję, a jednocześnie pragnę zaznać miłości...tylko szczęśliwej :(

Gość dziwnie mi.........
Nie. A czemu miałabym ściemniać?

Gość tirurirurrrr
to normalne ze czujesz obawe...ale jestem pewna ze zaslugujesz na milosc i szczescie:) musisz o to zawalczyc:) zycze powodzenia

Gość lisek_tygrysek
dziewczyno daj sobie czas!! jestes taka mloda wiec pozwol sobie i swojemu dziecku na chwile wytchnienia przeczekaj te pare lat!Zobaczysz ze bedziesz miala inny poglad na swiat!! twoj partner to takze dziecko!!Czy chcesz raz jeszcze przezywac gehenne!!Zobaczysz ze i do ciebie sie usmiechnie szczescie w milosci takie prawdziwe glebokie:):)

Gość dziwnie mi.........
Też tak myślałam, że poczekam jeszcze parę lat...A pojawił się on

Gość mmoooli
Młoda jestes, musisz być ostrozna, zwlaszcza w takiej sytuacji jak jestes... Musisz byc odpowiedzialna nie tylko za siebie ale rowniez za dziecko. Uwazaj na faceta mlodszego, gdyz na pewno nie jest w 100% odpowiedzialny (no ok moze nie na pewno). Zachowaj rozsadek, nie daj za bardzo rzadzic swojemu sercu. Może to podłe co napisałam, ale takie moje zdanie. Życze Ci powodzenia i dużo szczęścia. Żeby Ci, Wam się udało :)

18-latek to gówniarz, Ty też jeszcze jesteś niedojrzała, a masz przecież dziecko. Pozwól sobie na odrobine wytchnienia, kobieto. Zajmij się potomkiem, znajdź pracę czy weź się za edukację... To powinny być Twoje priorytety. A nie kolejny związek.

Gość tak jak moja
*************************************** Te porąbana...k***a!