Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfgg55555

CZY GOLICIE OKOLICE WARG SROMOWYCH PRZED PÓJSCIEM DO GINEKOLOGA??

Polecane posty

Gość ale do gina się nie chodzi
codziennie ! Ja podgalam raz na rok jak idę do gina, żeby nie musiał ręką odgarniac.

Gość 83ania
Ja gole sie na wargach sromowych sama dla siebie, wygoda, łatwiej i estetyczniej! Ale każdy nosi to co lubi.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrknnn
"rozumiem golenie nog pach, ale tam??? ile wy macie lat? 20? na pewno. panny zaczely zycie seksualne nie maja jeszcze poczucia wartosci i nie czuja sie pelnowartosciowymi kobietami i chca sie facetom przypodobac." Jasne wszystko dla facetów. Przecież gdybym nie miała faceta to w życiu bym się tam nie goliła. Przecież nie ma nic cudowniejszego niż naturalne włosy łonowe sklejone moczem. A te cudowne grudki jakie się na nich robią już godzinę po prysznicu kiedy z pochwy wydziela się śluz. Cudowne uczucie! A w czasie miesiączki - to dopiero szczyt naturalności i pełnowartościowej kobiecości. Kurwa jak chodzicie zarośnięte jak ruski menel to sobie chodźcie ale nie opowiadajcie o tym na forum. niektórzy jedzą przed kompem

Gość MamAgata
Pewnie, tak jest estetyczniej :)

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrknnn
ps. a te teksty o 6latkach to sobie darujcie bo to doskonałe wytłumaczenie flejowatości i lenistwa. ja się jak 6 latka nie czuję - golę wszystko na gładko poniżej wzgórka łonowego (wargi, okolice odbytu), całe pachwiny, a na samym wzgórku zachowuję grubszy pasek krótkich (przyciętych) włosów. i nie wyjeżdżać mi tu "kiedyś kobiety nie goliły łona i było dobrze". jeszcze bardziej "kiedyś" nie goliły też nóg, pach, zmienianie bielizny raz na 3 dni było szczytem hignieny, kąpano się wyłącznie w soboty (cała rodzina hurtem w jednej wodzie) a włosy myto raz na miesiąc w benzynie.

Gość grtgeergrsd
a czym się golicie ??? u mnie po golarce i kremie jest skóra podrażniona ( czerwone kropki ) a po wyrywaniu włoski wrastają

Gość muminkowy świat
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ;) hahahahhahah bardzo dobrze powiedziane:):)

Gość gość
Ja myślałam że to normalne...